Dnevni horoskop za soboto 13. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 13. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 13. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za soboto 13. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi stresenih dogodkov, ki zaradi vpliva Mlaja ne bodo imeli samo negativnega predznaka se boste malo slabše počutili, vendar ne obupajte.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prebuja se dobrodelna nota, zato boste pomagali povsem nesebično, nič ne boste zahtevali v zameno.

Luna
Luna v znamenju rib

Luna je v znamenju rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato.

Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Danes ob 11.21 uri nastopi Prazna luna, Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden.

Življenje nam vrača le tisto, kar dajemo drugim.

Ivo Andrić

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Jožef II. Habsburško-Lotarinški, avstrijski cesar
  • Percival Lowell, ameriški astronom
  • Hugo Wolf, slovensko-avstrijski skladatelj
  • Mircea Eliade, romunski religiolog, filozof
  • Boris Benčič, slovenski slikar, režiser

Na današnji dan države Evropske gospodarske skupnosti uvedejo skupno obračunsko denarno enoto ecu, predhodnika evra. Pričetek veljavnosti konvencije o odpravi vseh oblik rasne diskriminacije. Rodil se je Karl Friedrich Schinkel, nemški arhitekt, slikar in Judita Habsburška, kraljica Češke in Poljske. Umrl je Ivo Andrić, srbski pisatelj, nobelovec in Anton Slodnjak, slovenski književni zgodovinar.

Na katera astro znamenja bo današnji Mlaj v znamenju rib najbolj vplival?

Današnji Mlaj v znamenju rib se bo najbolj dotaknil psihičnega področja levov, devic in tehtnic.

Kakšno energijo napoveduje dnevni horoskop vsem zaljubljenim?

Dnevni horoskop napoveduje zaljubljenim nežnost, poglobitve in harmonijo.

Preberite tudi: GREGORJEVO, PTICE IN NJIHOV DUHOVNI POMEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je danes, ko nastopi Mlaj zanimiva dilema.

Ne dovolite, da bi jo namesto vas reševal nekdo, ki vam ni najbolj naklonjen. Od vas bodo zahtevali več odločnosti, zato nikar ne ovinkarite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi prijetnega vpliva Mlaja v ribah, se vam bo svet zdel lepši. Pripravljeni boste na spremembe, s katerimi odlašate že dlje čase, tudi težje delo vam danes ne bo povzročalo nobenih težav.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se vam kljub luni v ribah obeta pestro dogajanje, kjerkoli se boste nahajali. Neprestano boste v zagonu. Ne pretiravajte s telesno aktivnostjo. Naslednje jutro vam bo zagotovo žal.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Začeli boste zanimivo zgodbo in temu boste močno prilagodili tudi svoje zasebno življenje. Vezani raki lahko pričakujete partnerjevo podporo, če boste zadevo podrobno razložili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Podajte se v današnji dan, ki ga spremlja Mlaj brez kakšnih posebnih pričakovanj, pa ga boste končali nadvse zadovoljni. Vedno bolj jasno vam bo, kako so stvari med seboj povezane.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Soočite se danes s svojimi čustvi. Predolgo že nekaj zadržujete v sebi, ker vas skrbi, kaj si bodo mislili drugi. V resnici pa je bolj malo ljudi, ki vam lahko govorijo kaj je za vas prav in kaj ne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če ste se odločili, da rešite in razčistite ljubezenske zadeve, vas bo luna v znamenju rib danes usmerila k hitrim zaključkom, brez nepotrebnega razmišljanja in analiziranja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sreča, ki se vam bo nasmehnila danes bo simpatičnega značaja, saj ste bili v zadnjem obdobju bolj črnogledi. Ravno iz tega razloga boste z energijo Mlaja še bolj presenečeni in zadovoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na ljubezenski strani danes morda ne bo odziva, ki ste si ga želeli. Pozabljate na to, kako se je tudi v preteklosti zapletalo okoli podobnih reči. Vsekakor zavihajte rokave, tudi v domačem okolju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes je primeren dan, da naredite korak naprej, da se v odnosih, ki se že nekaj časa krhajo postavite zase. Luna v znamenju rib bo olajšala vaše odločitve in vam pričarala več samozavesti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj ali nekdo vas ne privlači tako kot nekoč. Tokrat ste bolj zahtevni, pa še zavedate se ovir, ki jih ne nameravate preskakovati, temveč se jim vsaj za zdaj ne morete izogniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dolgoletni prijatelj vam bo podaril zanimiv kompliment. Pohvalil bo vse vaše kvalitete, tako na službenem kot na zasebnem področju. Komplimentov tudi zvečer ne boste mogli pozabiti.

Vas zanima: ZNAMENJA, KI NAJBOLJ POGREŠAJO POTOVANJA, ZABAVE IN DRUŽENJE