Dnevni horoskop za soboto 12. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 12. junij 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 12. junija 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 12. junij 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Stopite danes, ko nastopi konjunkcija med Luno in Venero v ustvarjalno potovanje proti srcu, pustite za seboj vse domneve o tem, kako življenje deluje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte si danes modro organizirati lasten čas in delo, le tako boste mnogo lažje opravljali svoje obveznosti.

horoskop
Luna je v znamenju raka

Luna je v znamenju raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost.

Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta.

Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost. Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost.

Danes praznuje Judita Zidar: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju dvojčkov, in sicer v 10. Hiši, kar ji prinaša neobremebnejost. Tudi v poznem življenjskem obdobju bo živahna, mladostna in željna raznih dogodivščin. Njena vitalna energija je poživljajoča, sproščujoča in mentalno stimulativna. Je mnogostranska in vse jo zanima, toda njena pozornost je kratkotrajna. Njeni talenti kot režiser ali pisatelj ali izvajalec so lahko fenomenalni. V svojem življenju se osredotoča na posel, kariero in pazi na podobo, ki jo kaže v javnosti. Želi biti vidna, prepoznana in cenjena. Je resna, predana in delovna, vendar jo mora področje zanimati. Svoje cilje običajno doseže, čeprav pogosto zanje žrtvuje dom in družinsko življenje.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju ovna v 8. Hiši, kar nakazuje, da je zelo srečna oseba, ker je Marsu udobno v tem znamenju, saj je vladar ovna.

Neizmerno jo privlačijo skrivnosti. Ima zelo močno intuicijo, ki jo lahko vodi do izjemnih spoznanj in preobratov v življenju. V ljubezenskem objemu išče romantiko. Njena Luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju vodnarja v 5. Hiši, kar nakazuje, da je spontana in rada pokaže svoja čustva ter občutke. Obdarjena je z bogato domišljijo, ki jo vpleta v svoje ustvarjalne navdihe, zato je lahko uspešna na področju umetnosti. Zelo rada ima otroke in zna dobro poskrbeti zanje. Je oseba s šarmom, originalnostjo in spontanostjo.

Inteligentnost brez ambicij je kot ptica brez kril.

Salvador Dalí

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • David Rockefeller, ameriški bankir
  • George Herbert Walker Bush, ameriški predsednik
  • Ana Frank, judovsko-nemška pisateljica
  • Chick Corea, ameriški pianist
  • Adriana Lima, brazilska menekenka

Na današnji dan Ana Frank za 13. rojstni dan dobi dnevnik. Ameriško ustavno sodišče razglasi državne zakone, ki prepovedujejo poroke med pripadniki različnih ras, za neustavne. Boris Nikolajevič Jelcin izvoljen za ruskega predsednika. Rodil se je Djuna Barnes, ameriška pisateljica in Erik Eiselt, slovenski agronom. Rodila se je tudi slovenska pisateljica Luiza Pesjakova in napadalec slovenske nogometne reprezentance Klemen Lavrič. Umrl je Hermann Scherchen, nemški dirigent in Ivan Potrč, slovenski pisatelj.

Kakšne energije vam prinaša konjunkcija med Luno in Venero?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bosta danes objeli čutnost in nagnjenost k lepim stvarem.

Katera astro znamenja se boste danes najraje zadrževala v domačem okolju?

V današnjem dnevu se boste najraje zadrževali doma rojeni v znamenju raka, device in kozoroga.

Preberite tudi: OBDOBJE MARSA V LEVU PRINAŠA PRODORNOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Situacija, v kateri se boste znašli bo odlična in lahko se premaknete kar za nekaj stopničk, tudi glede začrtanih projektov. Zaupajo vam, zato izkoristite ugoden trenutek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj težav bo prisotnih zaradi lune v raku, čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in vas vzpodbuja na vsakem koraku. Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih drugih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nejasne situacije vas ne navdušujejo, zato boste skrbno razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili in nadaljevali nekoliko pozneje, ko boste bolje pripravljeni in motivirani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bo na sporedu več novosti glede domačega delovanja. Izvedeli boste marsikaj zanimivega, vsekakor pa bodite pazljivi, da ne zanetite po nepotrebnem kakšnega konflikta.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijetna oseba vam bo danes, ko se luna nahaja v raku pospešila utrip. Očitno je že skrajni čas, da se odprete na ljubezenskem področju. Tako boste pridobili manjšo prednost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V današnjem dnevu boste več kot očarljivi, s čimer boste nekoga očarali. Zlahka boste s pomočjo lune v raku dobili to, kar si želite, posebno od oseb, ki vam največ pomenijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ugotavljate, da se določene zadeve neverjetno hitro približujejo. Vse se vrti prehitro, zato boste nekoliko živčni in zadirčni, kar vas bo nekdo tudi opozoril, saj ga bo zmotilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobrih novic bo danes več, kot ste pričakovali, zato boste sprva zmedeni in neodločni. Pozneje boste imeli možnost, da še premislite in se odločite, kot je prav za vas.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Osredotočili se boste na tisto, kar že poznate, toda prav kmalu boste pripravljeni na številne novosti. Popoldne boste dobili novico, ki bo v prihodnje odločilnega pomena.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo v vaši bližini nekaj zapleta, in zdi se vam, da morate biti ob njem ves čas zelo previdni, kar vas vznemirja. Raje se posvetite bolj prijetnim rečem in iskreni ljubezni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili kar nekaj stopničk hkrati, kar vas bo razveselilo in opogumilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Motili vas bodo s kočljivimi vprašanji, čeprav se vseeno lahko nekako izgovorite in se posvetite svojim opravkom, ki jih ne bo malo. Popazite malo bolj tudi na prehrano.

Vas zanima: SADJE: POMEMBNA DEJSTVA IN ZMOTE