OBDOBJE MARSA V LEVU PRINAŠA PRODORNOST

Mars prehaja v znamenje leva in prinaša razbremenitve
Mars prehaja v znamenje leva in prinaša razbremenitve

Mars prehaja v znamenje leva in prinaša razbremenitve

Predviden čas branja: 3 minute

Planet Mars se danes 11. junija začne gibati v znamenju pogumnega leva, kjer ostaja do 29. julija, ko preide v znamenje device. Obdobje Marsa v levu je običajno čas, v katerem se lahko uveljavite in se premaknete k doseganju svojih najglobljih strasti, tokrat pa bo njegova energija nekoliko bolj obremenila. Saturn in Uran bosta z Marsom ustvarjala napetosti, zato boste hrepeneli po tem, da razprave in dogajanje dvignete na višjo stopnjo.

blank

Marsova volja je, ko se nahaja v ognjenem znamenju zelo močna, kar vam podarja strast in željo po opaženosti.

Bolj kot običajno boste v tem obdobju hrepeneli po pozornosti, ne glede na to kje se nahajate. S svojo posebno karizmo boste naredili močan vtis. Ta Mars vas vodi do tega, da se nehate skrivati v ozadju, da pustite svoj pečat. Ne boste se obremenjevali z malenkostmi in suhoparnimi zadevami, zanimalo vas bo aktivno dogajanje, ki nosi s sabo konkretne rezultate.

Z veseljem boste pomagali ljudem v vaši okolici, vendar boste tokrat pričakovali zahvalo ali celo vrnjeno uslugo.

Delovali boste radodarno in druge z veseljem spodbujali k ustvarjalnemu tveganju. Pazite, da ne boste pretiravali, z delom, vadbo ali razvadami. V nasprotnem primeru se boste na koncu tega obdobja počutili posušene in utrujene. Namesto tega uravnotežite vse svoje ambiciozne načrte. Kar zadeva ohranjanje kondicije, vam bo najbolj na kožo pisan ples. Tokrat se s staro trenerko ne boste zadovoljili, saj boste želeli blesteti in biti najlepši tudi na področju športnih dejavnosti. Premišljenost in trdnost prihajata zaradi Marsove ognjene narave.

Mars prehaja v znamenje leva in prinaša razbremenitve

Odličen čas za izvedbo preteklih načrtov

V kolikor ste v zadnjem času izdelovali ali pripravljali kakšno zadevo, je sedaj najboljši čas da z njo prodrete, saj boste vsekakor naleteli na boljše odzive in bili opaženi s strani več posameznikov. Ta položaj Marsa daje željo po pomembnosti. Spoznali boste, da življenje nima samo smisla, ampak tudi pomen. Čeprav se boste večkrat spontano znašli v užitkih tveganega, vas bo močan razum rešil pred težavami.

V ljubezni in partnerstvu boste na prvo mesto postavili zvestobo in občudovanje. Najboljše možnosti za iskreno ljubezen imate sedaj tisti, ki se medsebojno podpirate, ter v odnosu niste pasivni. Mars v levu kot nagrado za sproščen slog prinaša ljubezen in izpolnitev, tudi med rjuhami, kjer se bo večkrat kot običajno zanetil prijeten topel ogenj. V odnosih boste iskali odprto komunikacijo in bližnje zasipavali z ljubeznijo, naklonjenostjo, ter darili.