Dnevni horoskop za soboto 12. decembra 2020

horoskop za soboto
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 12. decembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 12. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Venero vas bo popeljala k nežnim vibracijam, najlažje boste danes shajali z ženskami.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Vztrajajte, dokler se skodelici ne ustavita v ravnovesju. Iskanje harmonije bo usmerjeno na vsa področja.

horoskop danes
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše.

Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Luna v zanmenju škorpijona

Ko je Luna v znamenju škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 12. december 2020?

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Sašo Udovič, slovenski nogometaš
  • Natalija Verboten, slovenska pevka
  • Dimitrij Tursunov, ruski tenisač
  • Daniel Agger, danski nogometaš
  • Nina Kolarič, slovenska atletinja

Na današnji dan Švica postane 25. članica Schengenskega sporazuma. Rodil se je Janez Orešnik, slovenski jezikoslovec, akademik in Frank Sinatra, ameriški pevec, filmski igralec. Prav tako se je rodil norveški slikar Edvard Munch, ki velja za klasika ekspresionizma. Umrl je Ivan Stopar, umetnostni zgodovinar in Janez Wolf, slovenski slikar.

Preberite tudi: KAJ VAM BO POLEPŠALO DRUGAČNE DECEMBRSKE DNI?

Dnevni horoskop: sobota 12. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tudi če vam vreme ni ravno najbolj naklonjeno pojdite malce v svoj svet, kjer se boste počutili izpopolnjeno. Z energijo lune v škorpijonu se boste boljše počutili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Znašli se boste na mestu, kjer ni poti nazaj. Bliža se pomembno soočenje, a usoda si želi drugače. Vse skupaj se bo razpletlo dobro, zato se nikar ne obremenjeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekoga od domačih bi radi oblikovali čisto po svoje in pri tem ste prepričani, da imate prav. Ne bodite tako enostranski, delate prav to, česar pri drugih ne marate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čas je, da poveste svoje, tudi tiste negativne plati. V nasprotnem vas bo še naprej mučilo. Če že niste povsem zadovoljni s pogoji nekega dogovora ne dovolite, da bi vse skupaj izvesilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste zaradi lune v škorpijoni razočarani nad določenimi svojimi sanjami, toda verjetno bolj zato, ker njihova uresničitev ne bo napredovala dovolj hitro.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 12. decembra 2020

V ljubezenskem odnosu boste dokaj močni in čutite, da ste nekoga prepričali. Vseeno ostanite na preži, pazite, kaj boste povedali nekomu od domačih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes si boste zaželeli umirjenega vzdušja, kljub temu da se luna nahaja v znamenju škorpijona. Pokličite tisto osebo, ki vas zna najboljše nasmejati in poslušati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne marate praznih besedičenj brez konkretnih rezultatov. Zato se vam dan začenja v napetem vzdušju, saj se ne morete izogniti določenim pogovorom, ob katerih ste vedno bolj nejevoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite na zdravje, tudi danes so očitne posledice nekaterih razvad. Zberite več moči in uprite se tistemu, kar vam ne ustreza. Le tako se boste kmalu boljše počutili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Planeti nakazujejo večje spremembe na čustvenem področju in nasploh v družinskem okolju. Možni so tudi večji konflikti in razčlenjevanja stvari iz preteklosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Malce boste z luno v škorpijonu danes zgubljeni, oziroma nekje na sredini. Težko se boste odločili. Tokrat glejte bolj nase, kot pa na druge, obrestovalo se vam bo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikakor se ne morete sprostiti, zato ste morda celo pregrobi s tistimi, ki želijo le izvedeti, kaj se pravzaprav dogaja. Pri pomembnih zadevah se držite dokazov.

Vas zanima PRAZNIČNO VZDUŠJE GLEDE NA VAŠ ELEMENT