Dnevni horoskop za soboto 10. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 10. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 10. oktober 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan duševnega zdravja. Energija Zadnjega krajca bo učinkovito privabila na plano več zagnanosti in ustvarjalen pristop.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Čustvena zelena luč se bo pojavila ravno v pravem času, kljub temu bodite previdni pri tem, kaj delate in govorite.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju raka

Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti.

Danes ob 2.39 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato izgleda, kot bi bila manj kalorična

Kaj pravi dnevni horoskop, sobota 10. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Maks Samec, slovenski zdravnik
Harold Pinter, angleški dramatik, pisatelj, pesnik, nobelovec
Nora Roberts, ameriška pisateljica
Siegfried Stohr, italijanski avtomobilistični dirkač
Chris Pronger, kanadski hokejist

Na današnji dan je bil odprt Narodni dom, zgradba današnje Narodne galerije v Ljubljani. Rodi se tudi Lavo Čermelj, slovenski fizik, publicist in španska kraljica Izabela II. Umrl je Christopher Reeve, ameriški filmski igralec.

Preberite tudi Mesečni horoskop OKTOBER 2020

Dnevni horoskop: sobota 10. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Malo popazite na spodnji del telesa, ter na želodec. Vzemite si nekaj dni in si očistite telo z primerno dieto in pitjem vode. Pazite, saj bo Zadnji krajec povzročil manjši nemir.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tokrat nimate miru. Prebujajo se tudi zatirane ljubezenske strasti, posebno če se družite z ognjenimi znamenji. Pripravite se na vse, saj luna v raku ne bo skoparila s presenečenji.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pojdite danes, ko nastopi Zadnji krajec stran od doma, ob iskanju drugačnega okolja vas bodo čakale prijetne dogodivščine. Napolnili si boste dovolj moči in energije za nove uspehe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nočete popustiti, čeprav se zavedate, da trma ne prinese ničesar pozitivnega. Tega si vseeno nočete priznati in nadaljujete, kot da se ne bi nič zgodilo. Izučilo vas bo kakšen drug dan.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tako fizično kot psihično boste danes, ko nastopi Zadnji krajec pripravljeni predvsem na take izzive, ki jim bo res treba biti kos. V ljubezni ne bo velikih premikov, bodo pa prisotni simpatični odnosi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 10. oktobra 2020

Partner vam bo danes, ko bodo z luno v raku na vrsti čustvene zadeve odkrito in brez ovinkarjenja povedal resnico. Čeprav se bo slišalo kruto, se ne jezite nanj, saj ima prav.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste zaradi vpliva lune v vodnem znamenju nestrpni. V resnici potrebujete več nežnosti, tudi z osebo, ki vam morda še ne izkazuje čustev na pravi način.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Že dalj časa razmišljate o nakupu, a ne veste kaj bi naredili. Posvetujte se z družinskimi člani, kajti več glav več ve. Odločitev bo lažja in pozitivna za prihodnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V današnjem dnevu, ki ga spremlja Zadnji krajec se potrudite, da ne bo izpadlo, kot da vam je zares čisto vseeno, ko pa je vendar tako očitno, da vam ni. Določenim načelom se bo težko izogniti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V mislih imate veliko prijetnega. Pozanimajte se glede novih oblik razvedrila. Podjetni boste in polni energije, tudi če se odločate za pomemben poslovni podvig.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Cilje in želje bo s pomočjo Zadnjega krajca zlahka uresničiti, le malo vztrajnosti bo potrebno. Dober izhodiščni položaj in rešene zadeve iz preteklosti bodo razlog za maksimalno učinkovitost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustveno zadovoljstvo bo sijalo iz vas. Imeli boste priložnost za umiritev in polno doživljanje lepote. Svet boste gradili v duhu najglobje resnice. Stabilnost bo več kot očitna.

Preberite tudi KARIERA ALI LJUBEZEN? ZNAMENJA KI IZBEREJO KARIERO SO…