Dnevni horoskop za ponedeljek 8. junija 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. junija
Dnevni horoskop za ponedeljek 8. junija

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. junija, dan Primoža Trubarja.

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. junija, svetovni dan oceanov in svetovni dan gasilcev. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi na današnji dan. Horoskop smernica za vsa znamenja: V današnjem dnevu boste skopi z izražanjem čustev, nesrečna ljubezen vas morda zavira, čeprav si tega ne priznate.

Primož Trubar Horoskop.si
Primož Trubar Foto: Wikipedija

Luna je v znamenju kozoroga

Luna v znamenju kozoroga – Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Nasvet: Sedaj je ugoden čas za poslovne podvige in delo, ki od vas zahteva resnost, odgovornost in vztrajnost. Poiščite v gozdu ali gorah svoj skriti kotiček.

Sanjaj preko obzorja in globlje od globine oceanov.

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

»Lubi Slovenci!« Danes je dan rojstva Primoža Trubarja

Nace Simončič, slovenski gledališki igralec, gledališki režiser, lutkar
Bonnie Tyler, valižanska rockerska pevka, kitaristka
Danilo Bučar, slovenski skladatelj in dirigent
Alka Vuica, hrvaška pevka
Lindsay Davenport, ameriška teniška igralka
Kanye West, ameriški pevec

Na današnji dan je umrl Miško Kranjec, slovenski pisatelj, novinar in sedmi predsednik Združenih držav Andrew Jackson. Prav tako je boj z rakom izgubil priznani modni oblikovalec Zoran Garevski. Na današnji dan Ives McGaffey patentira prvi sesalec.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobro se počutite, ostane vam še nekaj podrobnosti, ki jih boste hitro razvozlali, s pomočjo prave osebe, ki vam je očitno naklonjena in vam zaupa. Izkoristite svojo zbranost v pravi smeri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj vam je dokaj všeč, sicer pa se ne boste premaknili vse dotlej, dokler ne boste dobili jasnih zagotovil glede zaslužka. Le denarni motiv je nekaj, kar vas v tem trenutku, ko je luna v kozorogu lahko premakne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odlična ideja v začetku tedna bo zmenek. Morda bi ta oseba lahko bila tudi nekdo, ki mu resnično zaupate. Če boste takšno presenečenje pripravili sami, bo zadeva še toliko zanimivejša.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sledite svojim občutkom, a si kljub temu da se luna nahaja v kozorogu pustite odprte vse možnosti. Danes boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, ali boste sploh dovolj zbrani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tistih, ki vas motijo danes, ko je luna v kozorogu ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo če jih boste poskušali razumeti. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke in uspelo vam bo doseči ravnovesje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. junija 2020

V današnjem dnevu bodo kljub luni v kozorogu v ospredju partnerjeve želje in potrebe. Pokažite mu, kako močno si ga želite in kaj vse ste pripravljeni zanj narediti. Prav je, da ste enkrat za spremembo vi pobudnik.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dogovor, ki vam pomeni precej, več kot ste pripravljeni priznati, bo propadel, če kmalu ne boste popolnoma nedvoumno povedali, kako ste se odločili. Rešite se lahko z luno v kozorogu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V jutranjih urah se boste zaradi lune v kozorogu počutili nekoliko čudno. Ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj bi nekaj več angažiranja na tem področju lahko prineslo zares veliko koristi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Namesto dolgo pričakovane pohvale boste deležni graje. To vas bo resnično neprijetno presenetilo, saj boste prepričani, da se vam je zgodila krivica. Morda pa se vam je res.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne dovolite, da vam konflikt z dobrim prijateljem pokvari razpoloženje. Uživajte v svojih prostih trenutkih in si privoščite s pomočjo ugodne energije lune v vašem znamenju nekaj razvajanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Problemi se vam nenadoma ne bodo zdeli več tako strašno veliki. Dan bo prinesel kup novih idej, ki jih boste lahko s pomočjo prijateljev tudi realizirali. Zvečer se boste posvetili sebi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pogovorite se s kom, ki mu zaupate, ali pa s strokovnjakom na področju, ki vas bega. V službi bi v pomembni zadevi odločili drugače, kot je vaš nadrejeni, zato se odločate, da bi mu to povedali.