Dnevni horoskop za ponedeljek 5. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 5. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 5. julija 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 5. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V medsebojnih odnosih boste danes stanovitni, humani, zvesti in topli. Že ob bežnem stiku se lahko brez težav zapletete v odkritosrčni pogovor.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte danes prisluhniti in v mislih stkati dobre ter predvsem obetavne smernice za prihodnje dni.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju bika

Luna je v znamenju bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi.

Objekti zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bodo danes poudarili senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd.

V hvaležnem srcu, je neskončno poletje.

Celia Thaxter

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Miran Jarc, slovenski pesnik, pisatelj
  • Alojz Peterle, slovenski politik
  • Arjan Pregl, slovenski likovni umetnik
  • Beno Udrih, slovenski košarkar
  • Alberto Gilardino, italijanski nogometaš

Na današnji dan Japonska izstreli raziskovalno sondo proti Marsu. William Bradford Shockley izumi spojni tranzistor. Na modni reviji v Parizu predstavijo bikini. V Angliji začne v prometu veljati prva omejitev hitrosti na svetu. Izhajati začno Kmetijske in rokodelske novice. Rodil se je Tin Ujević, hrvaški pesnik, esejist in Jean Cocteau, francoski pisatelj, filmski režiser. Umrl je Astor Piazzolla, argentinski glasbenik, skladatelj in Walter Gropius, nemško-ameriški arhitekt.

Ali je današnji dan primeren za večje prošnje in usluge?

Dnevni horoskop napoveduje, da današnji dan ni primeren da bi nekoga prosili za večjo uslugo.

Katera astro znamenja si boste znala danes polepšati dan z drobnimi malenkostmi?

Današnji dan si boste znali polepšati z drobnimi malenkotmi rojeni v znamenju bika, raka in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes se bo začel s trmastim razmišljanjem, ki se lahko prevesi v slabo voljo. Dvignite glavo in uporabite vztrajnost, ki jo prinaša vpliv lune v biku v vaše naročje. Rešitev je na dlani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odlična energija vas bo pripravila do tega, da se ne ustavljate več v nerešenih zgodbah, ki se dotikajo področja čustev. Potrebno bo zaupati in skušati poiskati bolj izčrpne odgovore.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zamislili si boste nekaj posebnega, vendar si zaradi vpliva lune v biku ne boste drznili tvegati. Ne bojte se, saj vam vsaka drugačna priložnost lahko malce popestri dan, saj dolgčasa ne prenesete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljubezenska energija bo hrepenela po toplih pogledih in dotikih, vendar se vse skupaj konec dneva ne bo zavihtela v strast, ampak bolj v globoke pogovore o tem, kako nadaljevati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes si boste dovolili imeti takšen dan, kot vam je najbolj všeč. Zaradi vpliva lune v biku bo prvi pomislek domače okolje, kjer si boste spočili misli in telo ter se pripravili na teden, ki ne bo enostaven.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Luna v znamenju bika vam bo pomagala vztrajati, prodirati in analizirali le tisto kar je nujno potrebno da naredite korak v tisti smeri, ki vas vodi k bolj stabilnim odločitvam. Ne ustavljajte se prehitro.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan bo potekal po vašem okusu, le področju kariere vas lahko preseneti s kakšnim nepredvidenim sporočilom. Žal ne boste imeli dovolj energije, da bi odreagirali v hipu, kot od vas pričakujejo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zakaj bi se skrivali v ozadju, ko pa se tako zelo dobro počutite, če ste v ospredju. Energija današnjega dne bo še dodatno okrepila pogum in direktnost, s katero ne boste skoparili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Novi začetki, nove obveznosti in energija lune v biku. Vse skupaj vas bo popeljalo v nihanja. Komaj se boste motivirali, že vas bo zmotilo nekaj, kar se vam bo v danem trenutku zdelo zelo pomembno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne igrajte se danes v domačem okolju voditelja, saj bo zaradi vpliva lune v biku danes vsak želel delovati po svoje. Pravi pristop vam lahko prosti večeru uresniči manjšo srčno željo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaljubljeni vodnarji boste danes razmišljali, kako bi na najlažji način vse skupaj popeljali še višje. Delovali boste strastno, vendar na trenutke tudi malce sarkastično in vsiljivo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Skušajte danes osebnostno napredovati, zato se nikar ne dokazujte na vsakem koraku, saj vam vznemirjenje le škodi. V večernih urah se boste najboljše počutili v objemu.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP