Dnevni horoskop za ponedeljek 26. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 26. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 26. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste težko odločali, pomembni koraki naj počakajo, saj boste preveč ujeti v mrežo podzavesti.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Nekaj normalnega je, da občasno, v temnejših dneh bijete bitke s svojim telesom in osebnostjo in sebe kritizirate zaradi stvari, ki jih niti ne nadzorujete.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Luna v znamenju rib – Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze.

Danes praznuje Hillary Clinton: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 11. Hiši Škorpijona, kar pomeni, da življenje zajema z veliko žlico, je strastna, prodorna in neustrašna. Vse kar počne, počne z veliko mero entuziazma. Nekaj težav ji povzroča njen visok ego. Luna, ki se nahaja v znamenju Rib jo pomirja in ji dodaja nekaj nežnosti in premišljenosti, ki jo spretno uporablja predvsem v ljubezenskih odnosih.

Venera v Škorpijonu pa je tista, ki poskrbi, da nikoli ni razočarana, saj vedno najde nekakšno opravičilo in ponovno dvigne glavo, tudi v najtežjih situacijah. Mars v Levu ji omogoča zmagovalne kombinacije na poslovnem in finančnem področju, ter ji v življenje prinaša zmagoslavje.

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 26. oktober 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

Janez Šubic, slovenski slikar
France Slana, slovenski slikar
Dane Zajc, slovenski književnik, pesnik, dramatik in esejist
Bob Hoskins, angleški filmski igralec
Hillary Rodham Clinton, ameriška političarka

Na današnji je bil ustanovljen Rdeči križ. Rodil se je tudi Vuk Stefanović Karadžić, srbski filolog, etnograf in Domenico Scarlatti, italijanski čembalist, skladatelj. Umrl je Carlo Collodi, italijanski novinar, pisatelj – Ostržek in Igor Ivanovič Sikorski, rusko-ameriški letalski inženir in konstruktor.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 26. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse kar se vam bo danes, ko bo luna v ribah dogajalo, vas bo spravljalo v dobro voljo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas bremenile na področju čustev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaše zdravje se nahaja na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času. Obrestovalo se vam bo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno truda. Uživajte v dobrih energijah kolikor se le da. Motilo vas bo le, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z razumom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša čustva bodo danes postavljena na tanek led, ki ga bo ustvarila energija lune v ribah. Nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti da odvzame vašo energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Potrudite se in ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji vaši živci. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi rekli in storili stvari, katerih škodljive posledice bi še dolgo čutili.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 26. oktobra 2020

Vse se bo danes vrtelo okoli ljubezni. Luna v ribah bo poskrbela, da se bo precej pogrelo na tem področju, saj boste željni ljubezni in bližine. Vaš odnos se bo danes uredil.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Želeli si boste navezati tesnejše vezi z družinskimi člani. Potrebno bo najti primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Bodite zmerni, še posebej pri zadevah, ki se tičejo vseh.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Škorpijoni boste danes kljub nežni energiji lune v ribah malce preveč razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite ljubezni in njenim idejam.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo moči in zato si boste želeli le umakniti se v svoj svet.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam ni podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Zgodaj popoldne vam bo lažje, osredotočili se boste na nekaj, kar vas pomirja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če si želite ohraniti ponos, se v nobenem primeru ne spuščajte v merjenje moči. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste zmagali, ker ne boste. Vse govori malce proti vam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dovolili si boste, da vas bodo čustva zaradi energije lune v vašem znamenju dodatno spodbujala. Tokrat boste imeli v krogu družine veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti.

Preberite tudi Tedenski lifestyke astro namig