Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. oktobra do 1. novembra

V ponedeljek se boste z vplivom lune v znamenju rib malo manj zavedali celotne situacije. Skušali boste bežati v svoj svet, kjer se boste počutili najbolj varno. Prihajata nezbranost in neodločnost, ki lahko otežita vse povezano z delom in denarjem. Počitek bo naredil čudeže in vas resnično uravnovesil. Prijalo vam bo laskanje, saj ste zadnje čase precej pogrešali nežnosti v domačem okolju. Čas bo romantično obarvan, saj boste zasanjani, zato se prepustite nežnim dotikom ljubljene osebe.

V torek se boste znali približati notranjosti in poiskati razloge za nekaj, kar že nekaj časa visi v zraku. Umirjena energija in skladnost ne bosta dovolili jeze in glasnega govorjenja. Skrbeli boste za svoje počutje, zato si boste podarili kašen prijeten trenutek, tudi če boste morali zato kakšno zadevo prestaviti.

V sredo ob 9.44 uri preide luna v znamenje ovna.

Pričakujete lahko bolj učinkovito izpeljavo zadev. Paziti morate le, da brzdate svojo impulzivnost in nepotrpežljivost, sploh v medosebnih odnosih doma. Znamenje ovna povezujemo z glavo in očmi, zato se izognite vsem poškodbam na teh področjih. Ne boste želeli slišati opozoril, da bodite  previdni, ker za kaj takšnega preprosto ne boste imeli časa.

blankV četrtek bodo delovali instinkti in nagoni, tudi čustva, racionalnost pa bo neznanka. Čeprav boste individualisti, boste večkrat pomislili tudi na to, kako se počutijo drugi. Prihaja tudi neprilagodljivost, še posebej tistim, ki ste v resnem razmerju.

V petek ob 22.19 uri preide luna v bika.

Čez dan boste še hiteli, proti večeru se vam nikamor več ne bo mudilo, ne glede na to, kako se boste trudili, ritem bo postal bolj ležeren. Odlikovali vas bosta vztrajnost, in trdnost, s katero boste sprejemali svoje odločitve. Luna v biku je senzibilna, zato si vzemite čas za užitek, še posebej v kuhinji, saj boste izjemno radi uživali v dobri hrani.

V soboto nastopi Polna luna.

To ni čas, ko bi lahko držali jezik za zobmi, kar vas lahko drago stane. Če imate resne težave, jih ne boste želeli razlagati drugim. Prihaja tudi manjša zmeda pri zadevah, ki bi jih morali dokončati. Ne bodite presenečeni, če boste pod pritiskom, saj boste imeli ves čas občutek, da nekaj ni dovolj dobro, ter da niste dovolj pohvaljeni.

Nedelja, dan spominov na preminule bo tih in skladen dan, z energijo lune v biku. Približali se boste misli na bližnje, ki jih več ni. Napetosti se umikajo, prav tako boste znali nadzorovati občutljivost, ki jo običajno prinaša s sabo ta dan.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN