Dnevni horoskop za ponedeljek 22. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 22. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 22. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 22. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z nenadnimi, dramatičnimi spremembami, ki bodo nujno potrebne se boste danes neprestano borili v svoji notranjosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se boste želeli približati notranjim energijam, ki sporočajo, da bi morda morali nekaj spremeniti.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 4.53 uri preide luna v znamenje raka

Luna v znamenju raka. Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Najbolj primerno je hujšanje s telesno aktivnostjo. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo.

Danes praznuje Drew Barrymore: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Rib, in sicer v 10. hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodi močna intuicija in živa domišljija. Izžareva veliko pozitivne energije, je prijetnega značaja in vedenja, pa tudi videza ter je navadno dobrodušna in prijazna oseba, zato jo imajo ljudje zelo radi.

Luna se nahaja v Raku v 2. hiši, kar jo opisuje kot osebo, ki je zelo občutljiva na vplive iz okolja, zato hitro menja razpoloženje in lahko deluje muhavo, tako da se verjetno najbolje počuti v varnem zavetju svojega doma. Ascendent se nahaja v drugi dekadi Dvojčka, kar kaže na to, da je radovedna, prilagodljiva in praktična oseba, zgovorne in zabavne narave, manjka pa ji koncentracije in odgovornosti.

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 22. februarja 2021?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Andreas Nikolaus – Niki Lauda, avstrijski avtomobilistični dirkač
  • Julie Walters, angleška filmska igralka
  • Steve Irwin, avstralski zoolog, naravoslovec
  • Jeri Ryan, ameriška filmska igralka
  • Drew Barrymore, ameriška filmska igralka

Na današnji dan Italijani začno obdajati Ljubljano z bodečo žico. Znanstveniki v Roslinu, Škotska objavijo, da so uspešno klonirali odraslo ovco Dolly. Rodil se je Metod Badjura, slovenski filmski režiser in Albin Prepeluh, slovenski politik. Rodil se je tudi filmski igralec Kyle MacLachlan in francoska filmska igralka Miou-Miou. Umrl je Mladen Delić, hrvaški športni novinar in Karel Destovnik Kajuh, slovenski pesnik. Umrl je tudi Andy Warhol, ameriški slikar, eden izmed utemeljiteljev umetnostnega gibanja pop art.

Katera astrološka znamenja bodo danes najbolj pod vplivom lune v raku?

Najbolj boste zaznavali vpliv lune v znamenju raka rojeni v znamenju ovna, raka in strelca.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 22. DO 28. FEBRUARJA 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Radi bi vedeli vse vnaprej in po nepotrebnem skrbite za malenkosti, ki se bodo kljub občutljivi energiji lune v raku rešile v ugodni smeri.

Dobili boste nov simpatičen zagon.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Oddajali boste nežno energijo in tako boste s svojim prijetnim pristopom, ki ga omogoča luna v raku lahko pomagali drugim. Ne pozabite biti kreativni in se ustvarjalno lotiti novih zamisli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč boste danes govorili o sebi in premalo o tem, kaj je v trenutni situaciji pomembno za razrešitev. Namig s strani dobro podkovanega prijatelja boste enostavno preslišali, iskali boste pozornost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes, ko je luna v vašem znamenju se boste borili, tako v vsakodnevnih zadevah, kot tudi v športnih dejavnostih. Z svojim znanjem in izkušnjami boste blesteli na delovnem mestu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezni se boste danes, ko je luna v raku prepustili brez zadržkov, posebno če gre za močno željo po poglobitvi. Vaš čut za lepoto in estetiko bo izostren, izkazali se boste.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo želi od vas odgovore, vi pa nimate dovolj moči, da bi se pogovorili o vsem, brez dlake na jeziku. Težko bo, toda s pravimi besedami in predvsem mirnim nastopom lahko dosežete usklajenost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav ste nagnjeni k nepredvidljivim odločitvam, si danes vseeno zastavite konkretni cilj. Ko imate več časa za razmišljanje, je po navadi vse skupaj še slabše.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo vam bo danes, ko boste zaradi lune v raku občutljivi povedal svoje mnenje brez ovinkarjenja. Tokrat bi se lahko dogovorila, posebno zato, ker gre za zadevo, ki je pomembna obema.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Končno boste danes bolj mirni, saj se lahko odločite po svojem občutku. Nekoliko ste utrujeni, zato si popoldne brez slabe vesti vzemite več časa za rekreacijo. V ljubezni vas preseneča vztrajnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na prvem mestu bodo danes, ko je luna v raku predvsem čustvene zadeve, toda pravi uspeh bo povezan z delom ali denarjem. Nekaj boste zamudili, vendar se bo takoj prikazala nova priložnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Združite prijetno s koristnim, sicer se boste še naprej pritoževali zaradi stvari, ki bi jih z malo truda lahko spremenili. Ne krivite prijatelja za zastoj, saj ste tokrat sami nekako zapostavili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekomu preveč zaupate, kljub temu morda nekoliko pretiravate. Previdnost ni odveč. Prav tako pazite pri pravnih poslih, posebno če razmišljate o večji spremembi na tem področju.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop