Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. februarja

V ponedeljek boste stopili tiho in umirjeno, kriv bo vpliv lune v znamenju raka, ki vas vodi v svoj svet. Poudarjali boste čustvene situacije in hrepeneli po dotikih in globini. V odnosih vas bo zmotila le pretirana občutljivost, ki je ne boste znali razumeti na pravi način. Ne bodite presenečeni, če boste včasih precej burno odreagirali brez konkretnega vzroka, saj bo razpoloženje močno nihalo.

Tudi v torek se bodo naloge reševale težje, saj ne boste sproščeni. V mislih vam bodo švigale finančne zadeve, ki niso rešene, spomnili se boste tudi na tisto, kar bi morali zaključiti.

V sredo ob 13.23 uri, ko luna preide v leva, prihajata zagon in akcija.

blank

Ne boste se ustavljali, motivacije bo dovolj, pozitivni aspekti vam tokrat prinašajo zmago, vendar pohitite da vas ne prehitijo tisti, ki so še bolj iznajdljivi. Prihaja tudi vztrajnost, s katero lahko dosežete več, kot ste si zastavili. Četrtek bo prijeten dan, znali se boste zaposliti s prijetnimi zadevami in poskrbeti da je vse na svojem mestu.

Petek, v katerem ob 18.07 uri luna preide v devico je gotovo najprimernejši čas, da se znebite nepotrebnih drobnarij, ki vam polnijo omare in police. To je primeren čas za urejanje birokratskih zadev. Začnite z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbite za svoje telo in videz, le to vas vodi k zadovoljstvu.

V soboto, ko nastopi Polna luna se ne bojte, če ne boste napredovali.

Včasih je treba tudi obtičati, da se izognemo težavam in nadaljujejo ko smo pripravljeni na večji korak. Ne iščite zapletov, raje se umaknite vase in zaznali boste nekaj pomembnega. V nedeljo boste skozi dan aktivni, še posebej v domačem okolju, ob 20.17 uri, ko luna preide v tehtnico pa postajate bolj topli in odprti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi POZORNOST: ZNATE PRISLUHNITI SEBI IN DRUGIM?