Dnevni horoskop za ponedeljek 2. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 2. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 2. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 2. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji dan vam prinaša še več direktnega pristopa, realnih zamisli in želja, ter situacije, kjer boste osebnostno napredovali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prišli boste do številnih zaključkov, povezanih s prebujanjem svoje višje zavesti. Vsak napredek bo dobrodošel, saj vas bo popeljal v boljše počutje.

horoskop
Vpliv lune na današnji dan

Danes ob 10:46 uri preide Luna v znamenje Dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen mesni obrok, v kombinaciji z rumeno ali oranžno zelenjavo. Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Nihče še se ni dvignil iz pepela, kdor ni šel zmagovito skozi ogenj trpljenja.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Massiel, španska pevka
  • Mary-Louise Parker, ameriška igralka
  • Kati Wilhelm, nemška biatlonka
  • Robert Hrgota, slovenski smučarski skakalec
  • Dejan Judež, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bil začetek neuspešne ilindenske vstaje v Makedoniji proti osmanski oblasti. Odprta je bila Tower Railway v Londonu, prva podzemna železnica na svetu. V Avstro-Ogrski preidejo na zlato podlago in uvedejo novo valuto krono. Napoleon pregnan na Otok Svete Helene. Rodil se je Peter O’Toole, britanski filmski igralec irskega rodu in Slavko Grum, slovenski dramatik. Umrl je Bojan Kontič, slovenski politik, elektrotehnik in Enrico Caruso, italijansko-ameriški tenorist.

Katera astro znamenja lahko danes rešite situacijo, ki vas že dlje časa obremenjuje?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko rešite zapletene situacije rojeni v ognjenih in zračnih znamenjih.

Kaj je tisto, kar bo danes najbolj pritegnilo vašo pozornost?

V današnjem dnevu bo najbolj pritegnilo vašo pozornost komuniciranje vseh vrst.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali OSEBNA RAST: PREPOZNAJTE IN OCENITE OVIRE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu ne dovolite, da bi vam pred nosom mahali, kaj vse lahko uspe drugim. Stopili boste iz svoje zasanjanosti in se spopadli s posledicami trme s katero žal ne dosežete nič.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko novosti in preizkušenj se vam danes, ko luna preide v dvojčka obeta predvsem na poslovnem področju. Intenzivne spremembe vas bodo naredile nemirne, dokler ne končate najbolj pomembnih zadev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrebno bo malo popustiti, saj lahko s tem le pridobite. Na področju ljubezni boste deležni večje pozornosti in ljubečega odnosa. Končno bo poplačan trud minulega dela, kar vas bo navdihnilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi prehoda lune v dvojčka lahko pričakujete več stresnih trenutkov, saj bo pomembna odločitev padla na vaša pleča. Kljub razumnemu premisleku in neodvisni odločitvi vas bo strah prevzeti odgovornost nase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z malo sreče in luno v znamenju dvojčkov boste popoldne dosegli obetaven dogovor, ki obljublja pozitivno razrešitev. Najlepše vam bo, če si vzamete čas zase in uživate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Sprehajanje v dvoje bo spremljal pridih čarobnosti. Zagon in vnema se počasi vračata na normalno raven. Z dobro koncentracijo lahko odlično opravite z obveznostmi in izkazali se boste v pravem pomenu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pripravite se na ljubezenske spremembe, saj vas čaka večje presenečenje. Da prisegate na alternativo je znano, pazite pa, da ne prestopite meje in greste preko dobrega okusa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Za dokazovanje bo priložnosti z energijo lune v dvojčkih več kot dovolj. Odlične organizacijske sposobnosti vas bodo izstrelile med najbolj uspešne, skratka zadovoljni boste.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite bolj spontani in se brezskrbno podajte naprej, brez slabe vesti ali občutka krivde. V večernih urah se lahko napeta energija loti tistih odnosov, ki so izgubili iskrico in jih drži skupaj le še navada.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko zanimivega imate za povedati, pa vendar dajte možnost še komu, da pove svojo izkušnjo in opažanja. Po dolgem času zopet okušate strast. V ljubezni se stvari postavljajo na pravo mesto.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav ste energetsko izčrpani, na pomembnih sestankih ne smete manjkati. Pokažite se z luno v dvojčkih v vsem blišču in dovolite, da se marsikatere oči nasprotnega spola spočijejo na vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dolg pogovor z nekom, ki vam veliko pomeni, bo danes, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov odlična izbira. Polni dobrih idej boste zelo aktivni v službi in v prostem času.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali ALI ZNATE OBVLADATI SVOJ ČAS?