Dnevni horoskop za ponedeljek 18. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 18. januarja 2021

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nič vam danes ne bo težko in nič ne bo tako oddaljeno, da ne bi morali doseči.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Prišli boste do zaključka, da vas situacije, v katerih se nahajate morda obremenjujejo, zato se boste lotili temeljite analize svojega počutja.

Dnevni horoskop ponedeljek
Dnevni horoskop

Danes ob 8.07 uri preide luna v znamenje ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Dan je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane, saj ugodno vpliva na vaša čutila. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem.

Danes praznuje Kevin Costner: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Kozoroga v 5. hiši, kar nakazuje, da je zanesljiva, zvesta, praktična in odgovorna oseba, ki spoštuje tradicijo in ustaljene navade, vendar pa ne mara vmešavanja in ni najbolj prilagodljiv. Luno ima v prvi dekadi Strelca v 3. hiši, kar astrologija opisuje kot pozitivno, prijateljsko in priljubljeno osebo odprtega duha, ki zelo skrbi za svoje telo in um, ne premore pa prav veliko takta in vztrajnosti, zadovoljstva in gospodovalnosti.

Znajde se tudi v zelo težkih okoliščinah, saj se ponavadi zanese le nase. Velikokrat ima težko življenje, predvsem v zgodnejšem obdobju, a skoraj zagotovo doseže uspeh. In to z lastnim trudom in zahvaljujoč svojim sposobnostim. Rad ima zdravo prehrano, ker rad skrbi zase, za svoje telo in um. Je tudi širokega in odprtega duha, še posebej, kadar gre za doživljanje novih gurmanskih doživetij in užitkov in še zlasti, če gre za eksotične kuhinje.

Kaj pravi dnevni horoskop, ponedeljek 18. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Christian Fittipaldi, brazilski avtomobilski dirkač
  • Josep Guardiola, španski nogometaš in trener
  • Pavel Mareš, češki nogometaš
  • Thor Hushovd, norveški kolesar
  • Roberta Metsola, malteška političarka in pravnica

Na današnji dan je bil začetek mirovnih pogajanj v Versaillesu. James Cook odkrije Havaje. Rodil se je Vitomil Zupan, slovenski pisatelj in Anton Verovšek, slovenski gledališki igralec, gledališki režiser. Umrla je Marjana Deržaj, slovenska pevka in Antoine Darquier de Pellepoix, francoski astronom.

Za katera astro znamenja bo ponedeljek najbolj produktiven?

Ponedeljek bo najbolj produktiven za leva, devico in ribi.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 18. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Stisniti rep med noge in pobegniti ni danes, ko se luna nahaja v vašem znamenju nikakršna rešitev. Na ljubezenskem področju se vam obeta dobra energija, v kolikor boste imeli posluh za ljubljeno osebo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes, ko je luna v ovnu, vas ne bo zanimalo, kaj si nekdo misli o vaših načrtih. Pomembno je, da se lahko zanesete nanj oziroma da imate rezervni načrt, če vas slučajno ne bo podprl.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Začudeni boste nad zanimanjem nekoga od domačih, ki se do zdaj ni vtikal v vaše zasebne zadeve. Vse skupaj se lahko zaplete, če se ne boste pravočasno umaknili iz bojnega polja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Previdno v današnjem dnevu, ko je luna v ovnu z besedami, marsikaj bo odvisno od prvega vtisa. Kar nekaj energije boste porabili za zadeve, ki jih morate čim prej iznajdljivo popeljati do konca.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delo bo danes zelo garaško, vendar saj ste vajeni trdega dela. Če se boste na področju kariere spustili v boj z nasprotnikom, boste odšli iz njega kot zmagovalec, saj vam bodo zvezde naklonjene.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. januarja 2021

Pričakovali boste pomoč, izkazalo pa se bo, da morate vse opraviti sami. Tako vam bo tudi najbolj ustrezalo, saj se vam ne bo treba zagovarjati. Luna v ovnu vas bo popeljala v direkten pristop.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ponudila se vam bo priložnost, da sklenete z nekom, ki je za vas pomemben premirje. Čeprav boste z luno v ovnu na vrhuncu moči, bo predlog ugoden, pa tudi razbremenitev bi se vam prilegla.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Okoli vas se toliko dogaja, da včasih že težko razločite, kaj je zares pomembno. Težko boste sledili vsemu morda se boste odločili, da eden od ciljev lahko še malce počaka.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekom v domačem okolju boste danes najprej zadržani, potem pa boste vendarle storili prvi korak. Izpostavilo se bo, da je vse skupaj lažje, kot ste si predstavljali, saj si želita nekaj podobnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Svetovala vam bo izkušena oseba, na katero se lahko zanesete. Finančni aspekti ne bodo najbolj ugodni, zato počakajte z investicijami. Pazite tudi, da nečesa ne ocenite napačno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Najprej boste z vplivom lune v ovnu prepričani, da ste na pragu spodbudnih novosti. Potem pa se pojavljajo prvi zapleti. Nekoliko vas skrbi tudi nekdo, ki vas očitno še ne prepriča.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vzhičeni boste nad dogodki, ki se bodo z energijo lune v ovnu odvijali danes. Končno bo napočil ta pomemben in simpatičen trenutek. Všeč vam bo tudi to, da boste ponovno v središču.

Preberite tudi: Tedenski lifestyle astro namig ali Horoskop: Družina in razumevanje v letu 2021