Dnevni horoskop za ponedeljek 14. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 14. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 14. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 14. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Medsebojni odnosi bodo bolj skladni, pomembna bo vsaka beseda, še posebej komplimenti, brez katerih ne boste zaznavali pravega zadovoljstva.  

Horoskop nasvet za današnji dan: Čustva bodo v današnjem dnevu tista, ki vam bodo kazala pravo pot, le pravilno jih morate usmeriti. 

horoskop
Luna je v znamenju leva

Luna je v znamenju leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Danes praznuje Miha Guštin: Astro profil

Miha zaradi Sonca v znamenju dvojčkov obožuje svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripada, saj je prepričan, da ga tam nekje modra čaka, kakšna boljša priložnost. Racionalno in logično pristopa k težavam. Čeprav ima večkrat težave z zbranostjo in površnostjo, se vedno nekako znajde na svoj najboljši način. Zagotovo lahko pričakuje uspešno kariero, ki se v pravi obliki običajno izrazi v kasnejših letih.

Spremljajo ga uporniška narava, borbenost duha in žetev uspeha, s katero vztrajno in motivirano dosega cilje.

Konjunkcija med Soncem in Merkurjem nakazuje, da s svojim inteligentnim pristopom točno ve, kaj si želi. Z Luno v ribah Miha živi v svojem svetu. Pomembno je, da občuti realnost in okrepi povezavo med intuitivnimi vizijami in resničnim življenjem. Je rojen umetnik, ki tudi živi na svoboden način in se skriva pred vsemi resnimi omejitvami. Delovati želi produktivno, zadovoljno in skladno, zato je v primeru neuspeha ves čas na lovu za novimi poslovnimi priložnostmi. Vztrajnost je njegova vrlina.

Bodimo realisti, zahtevajmo nemogoče!

Che Guevara

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Sever, slovenski kipar
  • Che Guevara, argentinski zdravnik, revolucionar
  • Donald Trump, ameriški poslovnež
  • Stefi Graf, nemška tenisačica
  • Uroš Ravbar, slovenski popotnik in fotograf

Na današnji dan je bil sklenjen sporazum o ustanovitvi Evropske vesoljske agencije ESA. V Riu de Janeiru se konča Vrh Zemlje, konferenca OZN o okolju in razvoju. Izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 5 proti Veneri. V Londonu se odpre prvi Hard Rock Cafe. Rodil se je Kevin Roche, irski arhitekt in Harriet Beecher Stowe, ameriška pisateljica. Umrl je Giacomo Leopardi, italijanski pesnik in Maksim Gorki, ruski pisatelj. Umrl je tudi Anton Koželj, slovenski slikar.

Česa si boste zaželeli danes, ko se luna nahaja v ognjenem znamenju?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes želeli posvetiti sebi ter se povezati tudi z drugimi, seveda na pozitiven način.

Katera astro znamenja bodo danes na trenutke celo preveč samozavestna?

V današnjem dnevu boste malce preveč samozavestni rojeni v znamenju dvojčka, raka in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Lahko se vam zgodi, da se vam določen predlog danes, ko je luna v levu ne bo zdel ravno najboljša rešitev, vendar kljub temu zaupajte v svojo sposobnost, saj vas ne bo razočarala.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste kljub ugodni energiji lune v levu malce nejevoljni in marsikaj vas lahko vrže iz tira. Umirite se in se usmerite v realne rešitve in si vzemite čas zase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami so večje odločitve, ki bodo s pomočjo lune v levu odločno zaznamovale vašo prihodnost. Čas je morda nekoliko kritičen, zato pretehtajte svoje odločitve in razmislite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zadevo, ki vas bremeni, boste zaradi pogumne energije lune v levu zaznavali povsem drugače kot nekoč. V ljubezni bo prav tako več zaupanja, posebno ko boste znova izpovedali čustva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na delovnem mestu vas čaka zelo aktiven dan. Danes boste obkroženi z ljudmi, prav tako pa se boste znašli v vseh situacijah, povezanih s finančno platjo, saj se dobro zavedate vsega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Znali se boste toplo in sočutno povezovati z ljudmi v bližnji okolici, saj vas spremlja luna v levu. Poudarek bo na odnosih in na sposobnosti prisluhniti ter svetovati kako naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Postaviti si boste morali jasne meje in pravila igre, v nasprotnem primeru se boste z močno energijo lune v levu prehitro zmedli. Ker vam bodo planeti naklonjeni, boste imeli veliko moči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne morete se zbrati pri zadevi, ki vas malce dolgočasi. Najtežje bo, če se vse skupaj dogaja v družini in ne veste točno, kako bi vse skupaj spremenili ali prilagodili sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na delovnem mestu boste dobili občutek, da vam nečesa niso povedali po pravici. Zdelo se vam bo, da vam ne odgovorijo tako kot želite. Priporočljivo bi bilo, da se prilagodite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj se bo zaradi optimistične energije lune v levu začelo vrteti v pozitivno smer, kar vas bo potegnilo iz vrtinca slabšega počutja. Tokrat bo odločilno vlogo odigral nekdo, ki vam je izredno blizu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju kariere ne bo danes niti kančka predaha. Vpeti boste v več pomembnih odločitev od katerih je žal zelo odvisna tudi vaša finančna sigurnost v prihodnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dovolj močni ste, da dosežete svoje, spremlja vas tudi luna v znamenju leva. Pokazali boste več izvirnosti, kar bo pravi ključ do boljšega počutja. Hitro odgovorite na nekaj pomembnih sporočil.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG