Dnevni horoskop za ponedeljek 10. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 10. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan biodizla. Danes boste uspešni pri odločanju, dokončevanju ter motiviranju sebe in drugih.

Horoskop smernica za vsa znamenja: V današnjem dnevu boste sledili modrosti, ki vas vodi k višjim ciljem in zavedanju, da zmorete več, tudi na osebnem področju.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju bika

Danes ob 3.28 preide luna v znamenje bika, prihaja notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig, presenetili boste samega sebe!

Biti srečen ne pomeni, da imaš vse. To preprosto pomeni, da si hvaležen za vse kar imaš.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Lovro Kuhar – Prežihov Voranc, slovenski pisatelj
Jean-François Lyotard, francoski filozof in literarni teoretik
Leopold Suhodolčan, slovenski pisatelj
Antonio Banderas, španski filmski igralec
Devon Aoki, ameriška igralka in fotomodel

Združeno kraljestvo zaprosi za članstvo v Evropski gospodarski skupnosti. Rodil se je Fran Eller, slovenski pesnik in Lovro Toman, slovenski politik. Umrl je Nino Robič, slovensko-hrvaški pevec zabavne glasbe in Tone Seliškar, slovenski pesnik, pisatelj. V Augsburgu Rudolf Diesel prvič predstavil svoj dizelski motor.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 10. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub umirjeni luni v biku lahko danes počnete preveč stvari naenkrat. Pripravite se, da vam morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na iste navade.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaše zdravje se nahaja na zoprni prelomnici, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času in seveda aktivne sprostitve.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno. Uživajte z vplivom lune v biku kolikor se le da. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z glavo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse kar se vam bo danes dogajalo, vas bo zaradi lune v znamenju bika spravljalo v zadovoljstvo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas obremenjevale v ozadju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustva, ki vam nagajajo že nekaj časa bodo danes kljub nežnim vibracijam, ki se bodo prepletale postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti da vas zavede.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 10. avgusta 2020

Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo moči in zato si boste želeli z vplivom lune v biku le umakniti se.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Želeli si boste navezati tesnejše vezi, k temu vas bo vodil vpliv lune v biku. Potrebno bo najti primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Bodite bolj direktni in predvsem iskreni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Samski škorpijoni boste malce preveč razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več konkretnega dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite in sanjarite tudi pozno v noč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zberite se in ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji vaši živci. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi storili stvari, škodljive posledice bi še dolgo čutili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam ni podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Zgodaj popoldne vam bo lažje, osredotočili se boste nase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če želite ostati nasmejani, se v nobenem primeru ne spuščajte v merjenje moči. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste zmagali, ker ne boste. Vse govori nekako proti vam, tudi luna v znamenju bika.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se bo danes, ko se luna nahaja v biku vrtelo okoli ljubezni. Zvezde bodo poskrbele, da se bo precej pogrelo na tem področju, saj boste željni ljubezni in bližine. Marsikateri odnos se bo danes uredil v pravi smeri.

Preverite tudi Mesečni horoskop AVGUST 2020