Dnevni horoskop za petek 28. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 28. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 28. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 28. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znebili se boste labilnosti in nezadovoljstva, zato se ne ustrašite neznanih področij, ker jih lahko z malo truda obvladate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Predolgo ste bili napeti, praktično nedostopni, sedaj pa se odprite, saj prihaja vaš čas.

horoskop
Luna je v znamenju kozoroga

Danes ob 4.23 uri luna preide v znamenje kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes praznuje Branko Djurič: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju dvojčkov, kar nakazuje na razpršen karakter. Njegova vitalna energija je prijetna, saj je poln domislic, šal, prigod in rad razlaga svoje dogodivščine. Ljubi in potrebuje spremembe in svobodo v ljubezni. Sčasoma mora biti pripravljen zamenjati nekaj svobode za stabilnost v ljubezni in predano uživanje. Mars ima v znamenju ovna, kar je osnovni temelj za njegovo samozavest. Je impulziven, spontan in vročekrven. Na okolje se odziva zelo hitro in silovito, a njegova vnema tudi hitro popusti. Zato tudi ne goji zamer.

Njegova luna se nahaja v znamenju rib, zato je v ljubezenskih odnosih globok in precizen, ter zelo zahteven. S to pozicijo je izjemno občutljiv in ima zelo razvito intuicijo. Je zelo prijazen, sočuten in razumevajoč. Zanj je značilna umetniška žilica. Ko zaupa v lastne sposobnosti, je lahko izjemno uspešen.

Dobrota je razlika med strastjo in naklonjenostjo. Dobrota je nežnost, dobrota je ljubezen, morda celo večja od ljubezni. Dobrota je dobrohotnost, dobrota pravi: “Hočem, da si srečen.

Randolph Ray

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Vodnik, slovenski pesnik
  • György Ligeti, madžarsko-avstrijski skladatelj
  • Dušan Ferluga, slovenski patolog
  • Rudy Giuliani, bivši župan New Yorka
  • Kylie Minogue, avstralska pevka

Na današnji dan je bilo v Mariboru ustanovljeno Zgodovinsko društvo za slovensko Štajersko. Zgodi se Sončev mrk, ki ga je napovedal Tales. Neville Chamberlain je izvoljen za britanskega predsednika vlade. Rodil se je Tino Mamić, slovenski zgodovinar, profesor, književnik in baron Janez Vajkard Valvasor, slovenski plemič, polihistor, zgodovinar. Rodil se je tudi slovenski smučarski skakalec Jernej Damjan. Umrl je Sergej Vrišer, slovenski umetnostni zgodovinar in Luigi Boccherini, italijanski skladatelj.

Katera astrološka znamenja boste v današnjem dnevu na področju kariere in denarja najbolj učinkovita?

V današnjem dnevu boste na področje kariere in denarja najbolj učinkoviti dvojčki, raki in device.

Česa danes ne bi bilo smotrno početi, če se želite izogniti težavam?

Dnevni horoskop napoveduje, da se danes ni smotrno poglabljati v čustvene zadeve in pričakovati nežnosti.

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA, KI NAJBOLJ UŽIVAJO V VRTNARJENJU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v kozorogu ne bosta ravno povezana in kompatibilna. Na poslovnem področju pa vam bo delo potekalo tako, kot si lahko le želite, kar vam bo marsikdo zavidal.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste kipeli od energije in boste z luno v kozorogu prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih težav, bo situacija v drugi polovici dneva na žalost popolnoma drugačna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu z luno v kozorogu boste popolnoma prepričani vase. Pazite le, da se ne prevzamete, saj bi se v tem primeru utegnili zelo hitro soočiti s trdim padcem na realna tla.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naklonjena vam bo simpatična energija. Na delovnem mestu boste morali biti bolj odzivni in ne pozabite prisluhniti intuiciji, ki vas bo danes usmerjala na pravo pot.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v kozorogu prihaja strah, ki ne bo in ne bo želel potihniti in to vas bo spravljalo v slabo voljo. Na koncu se boste zamislili in kljub temu, da določeno stvar obvladate, odnehali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dobra iztočnica vam bo podarila upanje in pokazala pravo pot do napredka. Energija lune v kozorogu bo kot svetloba, ki vodi iz teme. V primeru, da ste še samski se lahko zaljubite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji dan bo z luno v kozorogu težek, saj je mogoče, da se bodo vaši plani spreminjali tik pred zdajci, kar vas lahko vznemiri. Najmočnejši vpliv vas bo obremenil na področju čustev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne obtožujte se za stvari, ki jih niste storili, saj s tem sebi povzročate krivico. Sicer pa boste v odnosih pokazali ogromno potrpljenja. Imeli boste občutek, da ste se znašli v kočljivi situaciji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odločili se boste in z luno v kozorogu stopili v ospredje in to bo za vas velik korak. Pozitivne spremembe bodo na delovnem mestu povzročili boljše energije in s tem smeh na vaših ustnicah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V medsebojnih odnosih bo vladala odločnost in tudi previdnost ne bo odveč. Izrazili se boste lahko skozi delo in naredili tako korak naprej. Intenzivno bo tudi na področju ljubezni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odločili se boste in raziskali nekaj, kar je vezano na vašo preteklost in nerešene zadeve. V vaše življenje počasi pronicajo dogodki, ki vas bodo na nek način opogumili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne zganjajte nemira zaradi ovir, na katere boste naleteli zaradi lune v kozorogu. Manj, kot jih boste napihovali, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje boste se boste spoprijeli z njimi.

Vas zanima: BOROVNICE, HRANA ZA ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE