Dnevni horoskop za petek 25. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 25. septembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 25. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Plutonom bo danes ustvarila pravi boj, še posebej na področju čustev, kjer napak ne boste dovoljevali.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Močnejša, kot bo v današnjem dnevu predanost v odnosu, razvoju in ljubezni, lažje boste prenesli življenjske viharje.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju kozoroga

Ko si boste odpustili domneve in napake, boste zopet našli samospoštovanje. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar.

Danes praznujeta Michael Kirk Douglas in Catherine Zeta-Jones

Če povzamemo, na prvi pogled ugotovimo, da sta obe natalni karti zelo prepleteni in da je njuna skupna dinamika zelo bogata. Ker sta oba rojena s soncem v tehtnici, sta Catherine in Michael zelo pozorna na zapeljevanje in ljubezen. Zaradi učinka Urana in njegovih povezav, jo Michale zna vedno spraviti v dobro voljo in razveseliti. Skupaj sta zmagovalna kombinacija, ki lahko prebrodi še tako težke težave.

Njena luna na zadnjih stopnjah Rib, ki nasprotuje njegovi povezavi Sonca in Neptuna dodaja dodatno čarobno energijo, ki se prepleta med njima. Opažamo, da obstaja tudi velika afiniteta med njeno luno v Ribah in njegovim Neptunom. To prinaša v njun odnos čisto romantiko.

Danes praznuje Will Smith: Astro profil

Njegovo Sonce v prvi dekadi Tehtnice v 10. Hiši mu pripisuje da je oseba z naravno težnjo in potrebo po harmoniji ter umirjenosti, privlačnega videza, ki izžareva eleganco, vendar pa večno tehta med različnimi možnostmi in se ne more odločiti, zato večkrat deluje nedosledno. Kljub temu da se mu uspehi v življenju nizajo eden za drugim, je malce nagnjen k lenobi in pretiranemu uživaštvu, kar ga lahko drago stane.

Ascendent v prvi dekadi Strelca kaže na njegovo nemirno naravo in neodločnost. Luna v Škorpijonu je vsekakor poskrbela za njegovo neustavljivo privlačnost in strast, ki je premore polno mero. Je iskren, vendar si včasih privošči kakšen trenutke popolnoma zase.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 25. september 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Dmitrij Dimitrijevič Šostakovič, ruski skladatelj
Anton Peterlin, slovenski fizik
Boris Ziherl, slovenski filozof, publicist
Christopher Reeve, ameriški filmski igralec
Will Smith, ameriški filmski igralec, pevec

Na današnji dan se je prav tako rodil William Faulkner, ameriški pisatelj, nobelovec. Umrl je Karlo Umek, slovenski strelec in Franc Hladnik, slovenski botanik. Prav tako praznujeta košarkar Scottie Pippen in hokejist Marcel Rodman.

Preberite tudi: ODKRIJMO SKRIVNOSTNO MOČ MAVRICE BARV

Dnevni horoskop: petek 25. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kup nedokončanih projektov vam diha za ovratnik, vi pa boste še vedno sprejemali nove naloge. Brez dobre organizacije ne bo šlo, zato čim prej zavihajte svoje rokave.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spoprijeli se boste z nečim, kar ste nejevoljno odlašali. Ne bodite presenečeni, če bo vse z vplivom lune v kozorogu steklo celo hitreje, kot ste upali. Občasno boste neupravičeno pesimistični.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Glede poslovnih zadev boste neodločni, ker ste ne glede na svojo navidezno radovednost vseeno precej navezani na stare navade. Previdno izberite trenutek za pogovor.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vas čaka močan preobrat. Zaman vas je skrbelo, saj se vam bo nekdo približal tako, kot vam je izredno všeč. Očitno je, da se stvari premikajo bolje in hitreje, kot ste pričakovali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V polnem zagonu boste napačno ocenili svoje možnosti in zato naredili manjši korak nazaj pri pomembni zadevi. Če boste trmasto vztrajali pri svojem, lahko tudi počakate do konca.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 25. septembra 2020

Nimate dovolj energije, mučijo vas malenkosti in zato boste precej negotovi. Ko boste spregovorili, bo to zazvenelo pregrobo, takoj zatem pa vam bo malce žal. Večer bo umirjen.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete se sprijazniti z določenimi dejstvi, posebno v službi, kjer se nenehno ponavljajo iste težave. Vsekakor ostanite budni, posebno glede pomembnih podatkov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse vas moti in ne veste, kam naj bi se obrnili. Morda bi morali začeti pri stvareh, ki ste jih odlašali in zadevajo pomembno vprašanje in dogovor okoli novih poslovnih podvigov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste preveč razpoloženi za novosti, saj as vznemirja luna v kozorogu. Preprosto čutite, da bi si za akcijo morali izbrati neki drug dan. Nekoliko bolj napeti ste kot sicer zato počakajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Določena zadeva se spreminja in tokrat niste prepričani, ali vam to ustreza. Prvi občutek je pravi, zato varčujte z energijo do trenutka, ko boste prepričani, kaj je tisto, kar si želite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes prihaja močan občutek, da vas nekdo ovira. Vaša intuicija je po navadi nezmotljiva, čeprav je tokrat bolje, da se ne obremenjujete preveč. Zadeva se bo hitro zgladila.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poslovne zadeve vas lahko z luno v kozorogu presenetijo, predvsem zato, ker novic niste pričakovali. Še danes se lahko pozanimate okoli podrobnosti in se kmalu podate v akcijo.

Vas zanima KATERA ASTRO ZNAMENJA SE NAJBOLJ VESELIJO JESENI?