Kaj lahko vaše znamenje spravi v jok? Preverite!

Vsi smo občutljivi na določenih točkah in vsakdo od nas kdaj joče. Nekdo zaradi čustev, nekdo zaradi izgube, nekatera znamenja pa jočejo tudi ob ljubezenskem filmu, kar se drugim znamenjem morda zdi smešno. Kaj pa vas lahko spravi v jok?

OVEN

Čeprav delujete zelo hladno, ste v notranjosti zelo občutljivi. Vendar vas najbolj razžalostijo odnosi, oziroma to, da vas nekdo, ki ste mu zaupali, pomagali razočara. Takrat ste sposobni jokati kot dež, ter se nekaj časa celo smiliti sami sebi. Ko ugotovite, da ste bili izigrani, se solze ustavijo in nadaljujete z dvignjeno glavo.

BIK

V jok vas lahko spravijo zdravstvene težave, še posebej nenehna bolečina v enem delu glave ali po vsej glavi, bolečine v vratu in zgornjem delu hrbta, vrtoglavica in omotica ali močna kljuvajoča bolečina. Takrat se počutite popolnoma nemočno in lahko se zatečete tudi v daljše pretakanje solzic.

DVOJČKA

Dvojčki običajno zajočete, ko vam nekdo v nečem, kar si vi zamislite ne ugodi. Takrat postanete jezni in razočarani hkrati in težko zadržite solzice. Občutljivi ste tudi na starejše, ki so nemočni, če so vam blizu, vas lahko že sam pogled nanje spravi v jok. Vendar se znate od vseh znamenj po joku najhitreje nasmejati.

Kaj lahko vaše znamenje spravi v jok? Preverite!

RAK

Ker ste zelo družinski, vas najbolj prizadenejo spori in konflikti, povezani z družino. Takrat jočete kot dež, vse dokler se zadeve ne uredijo. Tudi če ste v večji družbi, vas ni sram da jočete, saj to po vašem mnenju nikakor ni znak šibkosti, ampak sredstvo ki vas potem vodi v lažje prebolevanje in reševanje.

Preberite tudi TIBETANSKI HOROSKOP: KAJ JE VAŠA KARMIČNA NALOGA?

LEV

Ker ste izredno stabilni, močni in trdni, vas ni enostavno spraviti v jok. Manjša razočaranja sprejmete brez solzic, ko pa je na sporedu kakšen solzav, ljubezenski ali družinski film, pa vam skoraj vedno priteče kakšna solzica, saj se znate odlično vživeti v vlogo bolj šibkega igralca ali igralke.

DEVICA

Device ste zelo razočarane in užaljene, če vsa na poslovnem področju kdo užali. Takrat zelo težko zadržite solze in se ne ozirate na to, kdo je takrat v vaši bližini. V jok vas spravijo tudi vsake izgube denarja, še posebej tiste nepremišljene. Zaradi čustvenih zadev običajno ne jočete, ampak jih rešujete drugače.

Preberite tudi POROKA: KAJ JE ZNAČILNO ZA VAŠE ZNAMENJE?

TEHTNICA

Čeprav delujte na prvi pogled zelo občutljivo, se ne zjočete kar tako, saj se znate na svoj način nadzirati. Če vas užali ali razočara oseba, ki vam veliko pomeni, ste sposobni jokati na ves glas, takrat vas ne moti, tudi če je okoli vas množica ljudi. Večkrat se zaradi čustvenega nezadovoljstva zjočete tudi ponoči.

ŠKORPIJON

Vas v jok spravijo razni dogodki, kot so poroke, krst, obletnice, saj takrat vse skupaj doživljate zelo intenzivno. Jočete še posebej takrat, ko je celotna situacija pravljična in ostali ne jočejo. Tudi neuspeh, še posebej finančni vas večkrat spravi v jok, še posebej takrat, ko se čutite nemočni ali premalo spoštovani.

Kaj lahko vaše znamenje spravi v jok? Preverite!

STRELEC

Vi se razjočete redko, vendar se vam to zgodi vedno, ko ostanete brez denarja. Takrat solzic enostavno ne morete nadzirati. Ker vas je strah revščine, vam gre na jok tudi ob pogledu nanjo. Razni romantični filmi in čustvene situacije pa vas zlepa ne bodo spravile v jok, raje se vsemu skupaj optimistično nasmejite.

KOZOROG

Ko pregledujete družinske fotografije ali fotografije bivših vam lahko priteče kakšna solzica, vendar vaš jok ne traja dolgo, običajno ga tudi skrivate pred drugimi, saj želite ohraniti status močne osebe. V jok vas lahko spravi kakšno zelo čustveno, globoko sporočilo, vendar bo vaš odgovor vse prej kot čustven.

VODNAR

Največkrat jočete, ko se ujamete v jamo, ki ste si jo sami skopali, saj se takrat počutite povsem nemočno, drugih pa ne želite obremenjevati s svojimi težavami. V histeričen jok vas spravljajo tudi razne izgube, tudi na poslovnem področju. Tudi otroci vas lahko spravijo v jok in sicer s svojo prisrčnostjo.

RIBI

Vsakič znova vas stisne pri srcu in tudi priteče kakšna solza, ko vidite, v kakšnih stanjih živijo nekatere živali ali pa kako nekateri ljudje delajo z živalmi. Enostavno ne morete dojeti, da je lahko kdo slab do živalic, ki so vam zelo pri srcu, saj vam prinašajo notranjo umirjenost. Vaša občutljiva narava je nagnjena k pogostim solzam.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ZNATE PRIZNATI, DA STE SE ZMOTILI?