Dnevni horoskop za petek 25. decembra 2020

Horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 25. decembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 25. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Božič. Konjunkcija med luno in Uranom prinaša v prazničnem dnevu lepa presenečenja in nenadne preobrazbe v pozitivni smeri.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: V središču pozornosti se boste odlično počutili, saj vam bodo v domačem okolju priznali, da imate v marsičem prav.

horoskop danes božič
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 25. december 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Emil Adamič, slovenski skladatelj, dirigent, publicist
  • Humphrey Bogart, ameriški filmski igralec
  • René Girard, francoski zgodovinar, literarni kritik in filozof
  • Annie Lennox, škotska pevka
  • Aleš Debeljak, slovenski pesnik, publicist

Na današnji dan se po krščanski tradiciji praznuje rojstni dan Jezusa Kristusa. Rodil se je Isaac Newton, angleški znanstvenik in Ernst Ruska, nemški fizik, nobelovec. Umrl je George Michael, britanski pevec in Marijan Lipovšek, slovenski skladatelj, pianist in pedagog. Prav tako je umrl igralec in režiser Charles Spencer Chaplin, bolj znan kot Charlie Chaplin.

Božič je čas dobrih želja, naj se dotaknejo vaših src in pustijo same lepe zvezdnate sledi.

Horoskop.si

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: petek 25. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar se ne obremenjujte, kaj si mislijo drugi in naredite v domačem okolju tisto, kar ste si zamislili. Tokrat vas ne bo nihče oviral pri vaših navihanih zamislih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Presojo prepustite raje družinskim članom, ki niso čustveno vpleteni v vašo kočljivo zadevo. Nekaj časa se prepustite toku pa boste videli, kam vas bo to prineslo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Današnji prost praznični dan vam bo pisan na kožo, saj že komaj čakate da se malce sprostite in se pozabavate v družbi družinskih članov. Odgovarjala vam bo močna hrana.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar se toliko ne trudite, da bi bili vedno in povsod prvi in najbolj pomembni. Spočijte si danes malo od vsakodnevnih obveznosti in nehajte pretiravati, saj boste v nasprotnem primeru še zboleli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Občutili boste jezo na določeno osebo ali dve. Raje se v domačem okolju potrudite in ne izražajte svoje jeze pred določeno osebo. S tem bi namreč samo prilili vroče železo na ogenj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 25. decembra 2020

Vaša usoda bo danes v prazničnem dnevu močno odvisna od drugih in ne dovolite si, da bi vas to spravljalo v slabo voljo. Saj se lahko zelo kmalu znajdete na njihovem mestu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno ste se tudi vi prebudili in ugotovili da je treba življenje živeti. Pred vami je čudovit dan, poln ljubezni in praznično obarvane sreče. Z veseljem boste prisluhnili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na osebnem področju bo prva polovica dneva pestra, varovati pa se boste morali težnje, da imate v družinskem okolju nekakšno prednost, saj drugi tega ne bodo razumeli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas bo danes doma kljub prazničnim energijam ves čas po tihe vznemirjal, vendar se mu nikar ne pustite, saj boste na koncu vsega krivi vi, on pa se bo lepo izmazal.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Najmanj kar si sedaj želite je prepir v domačem krogu. Sedaj se vaše življenje vrti samo dobre hrane, globokih povezav in misli na lepši jutri, ki seveda prihaja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Slabše kot je bilo, zagotovo ne bo več. Najhujše stvari so za vami in danes se boste lažje priklopili na energije lune v biku, le tako boste lažje v prihodnje uresničevali svoje cilje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Še posebej bodite danes v prazničnem dnevu pazljivi na izbruhe jeze, ki bi lahko povzročili mnogo škode in celo zaključek nečesa. Občutili boste ogromen pritisk s družine.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG