Dnevni horoskop za petek 24. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 24. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 24. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 24. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Brez slabe vesti se s pomočjo konjunkcije med Luno in Uranom posvetite pozitivnemu razmišljanju in se umaknite iz kaosa.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odleglo vam bo, takoj zatem prihaja nekaj pomembnih sporočil. Iznajdljivi boste in spretni, saj ste komaj čakali na napredek.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Z utrjevanjem telesa boste preprečili marsikatero bolezen.

Sebastian Kneipp

Rojeni v znamenju tehtnice, dogodki na današnji dan:

  • John Rutter, angleški skladatelj in dirigent
  • Pedro Almodóvar, španski filmski režiser
  • Riccardo Illy, italijanski politik in poslovnež
  • Fiona Corke, avstralska igralka
  • John Arne Riise, norveški nogometaš

Na današnji dan ZSSR pristopi k paktu Združenih narodov. V Londonu se ustanovi Francoski državni svet. Nova Kaledonija se pridruži Svobodni Franciji. Izdelajo prvi Ford Model T. Švedska prizna neodvisnost Norveške. Javnosti je predstavljena prva zračna ladja. Ustanovljen samostan v Stični. Rodil se je Geoffrey Ronald Burbidge, angleški astronom, astrofizik in Edward Bach, angleški homeopat, utemeljitelj cvetnega zdravljenja. Umrl je Jure Robič, slovenski ultramaratonski kolesar in Paracelzij, švicarski alkimist, zdravnik, astrolog.

Veselo srce naredi vedro zunanjost.

Orison Swett Marden
Kaj lahko pričakujete s konjunkcijo med Luno in Uranom?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko danes doživite kakšno nenavadno presenečenje ali čustven preobrat.

Katera astro znamenja boste danes največ časa preživela za računalnikom?

V današnjem dnevu boste največ časa preživeli za računalnikom rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO BO SONCE V TEHTNICI VPLIVALO NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Imeti morate odprte oči, saj vam vpliv lune v biku na področju kariere nudi prijetne rešitve. Vezani boste morali če želite, da se strast stopnjuje malce popestriti ljubezenski odnos.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S pripombo, ki jo boste slišali se boste težko sprijaznili vendar bo kljub temu prebudila občutek, da bi nekaj morali spremeniti. Sodelavcem boste odločno povedali, da ste se spremenili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vprašajte se kaj je vzrok slabega počutja in ga poskušajte razčistiti. Več sreče in prijetnih naključij prihaja na področju ljubezni, saj boste polni zanosa in želja po strasti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zastavili ste si zahteven projekt, toda niste prepričani, da lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko preživeli, zato se nanj že prej pripravite. Res pa je, da upanje umre zadnje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav nenehno zamujate boste naredili kar od vas pričakujejo. Hitri boste in tudi sami tako neučakani, da vam bodo stežka sledili. Glede ljubezni in srečanja ne bodite tako zelo zadržani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Občutek, da vas zapostavljajo zagotovo ni prijeten in ne pomaga k dobremu razpoloženju. Kljub vsemu razmislite, če morda ne pretiravate. Približajte se realnim dejstvom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Polni boste poguma in prepričanja, da vam lahko uspe, vendar ta pogum žal ne bo dovolj. Energija današnjega dne vam prinaša vznemirjenje, prepleteno s skrbjo za druge.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja uresničila. Bodite bolj samozavestni, kar na področju kariere s pomočjo vpliva lune v biku ne bo težko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje zaplete. Oddaljujete od rešitve, ki pa je za vas pomembna, zato čim prej spremenite taktiko.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čim več časa preživite v družni dobrih prijateljev, saj vam bo le to koristilo pri premagovanju težav z zdravjem, ki se bodo pojavljale. Na vidiku je nekaj bolečin na področju hrbtenice.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nasičeni ste in notranje nemirni. Svež zrak bo za takšne trenutke pravo poživilo, zaradi vpliva lune v znamenju bika boste mir in harmonijo našli v naravi, kjer se boste prepustili žvrgolenju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naj vas ne bo strah da bi zopet naredili napako. Že izkušnje vas učijo, da morate nekoliko bolj zaupati vase. Popoldne boste močnejši, zato ne oklevajte pred spremembami.

Vas zanima: JASNA SE SOOČA Z NESPREJAMANJEM S STRANI STARŠEV