Dnevni horoskop za petek 20. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 20. novembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 20. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan otrok in dan slovenskih splošnih knjižnic. Danes vam bodo najbolj všeč mladostne in nagajive energije, s katerimi se boste znali prijetno uskladiti.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: V današnjem dnevu boste zmedeni, nejasni in nekoliko neopredeljeni pri svojih odločitvah.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

Luna v znamenju vodnarja – Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 20. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Robert Francis Kennedy, ameriški politik
  • Joe Biden, ameriški politik
  • Halid Bešlić, bosanski pevec
  • William Timothy Gowers, angleški matematik
  • Jaša Jamnik, slovenski igralec in režiser

V Sloveniji je bil sprejet zakon o denacionalizaciji. Na današnji dan tovarno Zastava zapusti zadnji Yugo. Na Dunaju je bila uprizorjena premiera Beethovnove opere Fidelio. Rodil se je Ivo Grahor, slovenski pesnik, pisatelj in Fran Miklošič, slovenski jezikoslovec. Umrl je Adam Bohorič, slovenski protestant, slovničar in Matevž Ravnikar, slovenski pisatelj.

Preberite tudi: WERNER IN ANDREJA BROZOVIĆ: SINASTRIJA ODNOSA

Dnevni horoskop: petek 20. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preteklost boste s pomočjo lune v vodnarju brezkompromisno postavili na stranski tir. Spomnite se na nekoga prijetnega, ki vam vedno želi dobro in ga presenetite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z veliko bojevitostjo se boste vrgli v težje in zahtevno delo, ki pa ne bo tako hitro obrodilo sadove. Ne obupajte, vseeno se bo splačalo, saj vas navdihuje luna v vodnarju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

O financah se morate pogovoriti z nadrejenim, najbolje, da to opravite v najkrajšem času. Zdaj ste končno naredili prvi korak, bo pa vedno lažje, saj ste dobro pripravljeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odrekli se boste določeni prednosti, vendar ne boste zaradi tega prav nič bolj cenjeni. Obljuba vas bo nekoliko razburila, vendar se ne obremenjujte z njo preveč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskušali boste zmagati na vseh področjih ampak se bo na začetku malce zakompliciralo. To vam naj ne vzame veselja, ki ga imate zaradi ugodnega vpliva lune v vodnarju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 20. novembra 2020

Precej tehtno boste sprejemali odločitve, predvsem tiste poslovne. Izžarevali boste samozavest in voljo. Počutje bo uravnovešeno in stabilno, kar vam bo še kako ustrezalo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na dobri poti do nepričakovanega uspeha se lahko srečate tudi z ovirami. Z malo več taktike in dobre volje vam bo uspelo nekaj, kar vam bodo zavidali vsi okoli vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se bodo stvari zaradi lune v vodnarju obrnile pozitivno, zato so skrbi odveč. Končali boste zahtevni projekt, ki vam bo prinesel velik dobiček ter notranje zadovoljstvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekomu se lahko danes zamerite, čeprav z svojo obljubo niste mislili nič slabega. Naložili ste si veliko obveznosti, ki jih boste zlahka premagovali šele v naslednjih dneh.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar tako zelo ne hitite, pred vami je dovolj časa, da se lahko pravilno odločite. Zaupajte šestemu čutu ter vplivu lune v vodnarju, ker z denarjem ne boste imeli težav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite danes, ko boste z luno v vašem znamenju energični, pobudnik za stvari, ki so na kariernem področju nekoliko obtičale v megleni zasnovi. Prebudila vas bo tudi čustvena vibracija.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poslušajte nasvet starejšega sorodnika, ki vam hoče samo dobro in ki ima toliko izkušenj, da vam lahko pomaga pri vaši trenutni kočljivi situaciji in labilnosti, ki vas obdaja.

Preberite tudi: OTROŠKI HOROSKOP: LASTNOSTI IN NAMIGI