Dnevni horoskop za petek 2. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 2. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za petek 2. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Razbremenjenost vas vodi k novim ciljem naproti, ne pozabite se poglobiti in šele nato odreagirati.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Imate občutek, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo malce drugače. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali, čemu.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Venera preide v znamenje device

Sedaj se lahko ponovno povežete s čistimi, naravnimi, zemeljskimi in ženskimi energijami. To je najboljši čas za izboljšanje zdravja in dobro počutje, ki vodi v neizmerno lepoto.

Danes praznuje Sting: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 3. hiši tehtnice zato je umetnik v govorništvu in sporazumevanju. Je zelo prepričljiv in pogosto pretirano ceni lastno mnenje in se izpostavlja. Vedno želi imeti zadnjo besedo. Zelo je radoveden, rad potuje, se uči novih znanj in se usmerja v umetniške podvige. Z luno v tehtnici v 4. hiši je zelo navezan na svoj dom in družino, ki je zanj prioriteta. Zelo je povezan s starši, povzema tudi njihove navade.

Ker ima Venero v znamenju device v 2. hiši je zelo osredotočen na finančno in materialno plat življenja, ki mu daje občutek varnosti. Zaveda se, da mora poskrbeti za denar in varnost, preden se lahko prepusti mnogim užitkom, ki se jim rad predaja. Prisega na trajne vrednosti in uživa v dobri hrani in pijači. Merkur v znamenju device mu daje preciznost, analitičnost in vztrajnost.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 2. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Avery Brooks, ameriški filmski igralec
Karla Bulovec-Mrak, slovenska kiparka, slikarka
Thomas Muster, avstrijski tenisač
Primož Brezec, slovenski košarkar
Marion Bartoli, francoska tenisačica

Ustanovljena je Medicinska fakulteta v Mariboru. Rodil se je tudi Marin Getaldić, hrvaški matematik, fizik, astronom. Umrl je Alojz Gangl, slovenski kipar in Anton Vodnik, slovenski pesnik. Na današnji dan Rim postane prestolnica Italije.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2020

Dnevni horoskop: petek 2. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sprejeli boste odločitev, ki vam je že dalj časa zaposlovala misli. Ne boste oklevali in beseda bo padla zelo hitro. Sami nad sabo boste presenečeni, saj normalno potrebujete nekaj časa za tehten premislek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na ljubezenskem področju se boste zaradi vpliva lune v ovnu spopadli z vašim položajem v zvezi. Partner bo odločitev dobro sprejel. Obeta se vam veliko zadovoljstva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Po vaših mislih se bo vrtelo predvsem vprašanje glede ljubezenske veze in partnerjevih odnosih do vas. Počutili se boste precej otopelo in zaspano, največ težav pa boste imeli na osebnem področju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu boste zaradi vibracij lune v ovnu izredno srečni in zadovoljni. Imeli boste možnost dobrega dogovora ali manjšega nakupa. Ne prehitevajte preveč, bodite premišljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Želeli si boste potrditve, da ste se pravilno odločili. Prijatelje in vam bližnje ljudi boste dobesedno prisilili, da se strinjajo z vami. Dobro je, da si želite biti bolj neodvisni in svobodni, vendar ne pretiravajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 2. oktobra 2020

Prej se boste zadovoljili s trenutnim stanjem, prej boste spet dobre volje in s polno žlico zajemali življenje. Dobro bi bilo, če bi z notranjim nezadovoljstvom počistili, kar z luno v ovnu ne bo težko.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Določena oseba bo od vas pričakovala, da se podredite in odpoveste svojim ciljem. Ne odstopajte od svojih idej in idealov, saj boste to na koncu močno obžalovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Notranje boste z luno v znamenju ovna trdni, močni in samozadostni. Skladni planetarni aspekti vam bodo prinesli veliko zadovoljstva v privatnem življenju in na poslovnem področju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prepustite se ognjenemu vrtincu in s polno paro uživajte v novih, vznemirljivih dogodkih, ki vas čakajo za vogalom. Zvečer se boste posvetili svojim bližnjim.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Že v začetku dneva vas bo zaneslo zapravljanje. Želeli si boste veliko lepih in dragih stvari. Pazite na finančno stanje, saj se lahko zaradi zaletavosti lune v ovnu znajdete v težavah.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav ne slovite po sposobnosti natančnega in discipliniranega načrtovanja, bodo vaši cilji visoko leteči, dolgoročni, optimistični in dosegljivi. Všeč vam bo vse, kar bo drugačno od povprečja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse vaše misli se bodo danes vrtele okoli otrok in družine. Tisti, ki ste samski pa boste vso svojo pozornost posvetili kreativnosti. Polni energije boste, predvsem pa vas bo prevzelo zanimivo vzdušje.

Vas zanima DIREKTEN MERKUR V ZNAMENJU ŠKORPIJONA