Direkten Merkur v znamenju škorpijona: Kakšno obdobje prinaša?

Ko vstopi Merkur danes ob 7.41 uri v strastnega škorpijona, se potopi v globino. Merkur je planet, ki vpliva na razmišljanje in komunikacijo. A medtem ko se premika skozi to vodno znamenje, se misli mešajo z občutki in nas navdihujejo, da postavljamo vprašanja in pridemo do dna določenim pomembnim zadevam.

To je čas poglobljenosti in intimnosti in zelo učinkovito obdobje za pogovor o težkih vprašanjih v zvezi z odnosi, denarjem in smrtnostjo.

Škorpijon najboljše deluje v temi in objema področje skrivnosti in laži, vprašanj in odgovorov, smrti in preobrazbe. Radovedna energija, ki ni nikoli zadovoljna s tistim, kar preprosto leži na površini. Škorpijon dobro ve, da resnične zaklade najdemo, ko se nekoliko poglobimo. Zato se, medtem ko se Merkur premika skozi znamenje škorpijona, lahko začnete več spraševati in iskati skrite pomene.

Direkten Merkur v znamenju škorpijona: Kakšno obdobje prinaša?

V obdobju, ko je Merkur v znamenju škorpijona naravnan direktno, se bolj zavedamo svojih strahov in želja ter načinov, kako življenje drugih vpliva na naše doživljanje.

Lahko se povežemo na veliko bolj intimen način. Saj lahko razpravljamo o temah, ki so običajno prepovedane ali zoprne. Toda ta vpliv v vseh nas razkrije skeptike. Čeprav se nam zdi, da v vsaki situaciji iščemo nekaj kar gre narobe. Gre v resnici za poudarjanje negativnega razmišljanja, v smeri, da bi dobili pozitivne rezultate. Z odstranjevanjem informacij in idej, ki ne ustrezajo našim potrebam, lahko ustvarimo prostor za tiste, ki bodo v prihodnjem obdobju uspešne.

Tudi misli so bolj sumljive, saj gre za čas, ki poudarja tajnost in zasebnost. Hitro domnevamo, da se dogajajo stvari, o katerih ne vemo dovolj.

Če pa preveč pritiskamo v smeri, da bi poskušali priti do resnice, tvegamo nezaupanje. Kljub temu ima Merkur v škorpijonu potencial, da spodbudi tudi večjo intimnost. Ker smo bolj pripravljeni postavljati res težka vprašanja, bomo morda končno dobili odgovore, ki jih potrebujemo, da se med postopkom zbližamo.

Direkten Merkur v znamenju škorpijona: Kakšno obdobje prinaša?

Zavedali se boste, da so informacije, ki so vam na voljo, le vrh ledene gore. Če želite prave odgovore, se morate poglobiti. Sposobni se boste odpreti in deliti srečo na intenziven, strasten način. Vendar šele, ko boste dosegli raven resničnega zaupanja v zvezo ali prijateljstvo. Presenetljivo boste odkriti in realistični. Zelo dobro boste zaznavali, kdaj skuša nekdo z vami manipulirati. Pričakujete lahko visoko čustveno inteligenco in povečano motivacijo.

Komunikativni slog bo jedrnat, odkrit in brutalno resničen. Čeprav ljudje, ki govorijo malo besed, to, kar govorijo, prinašajo močan udarec, zaradi katerega se lahko drugi zanesejo. Z njihovim intuitivnim darilom, da se zdi, da vedno udarijo noht po glavi, so lahko njihova spoznanja in presoje šokantno natančni.

Preberite tudi HOROSKOP IN DENAR: ŽENSKE KI ZNAJO ZASLUŽITI