Dnevni horoskop za petek 19. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 19.3.2021

Dnevni horoskop za danes, petek 19. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 19. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nekoliko bolj popazite zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Marsom, ki prinaša nemir na spodnji del telesa, ter na želodec.

Horoskop nasvet za današnji dan: V ljubezni je danes priporočljivo, da počakate še nekaj časa, tako se boste pravilno odločili.

horoskop
Luna v znamenju dvojčkov

Danes ob 0.47 uri preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovno razmišljanje bo učinkovito, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Privoščite si tudi kakšen krajši izlet v neznano.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite sproščen klepet v družbi prijateljev preko interneta.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin. Luna konjunkcija Mars ob 19.24 uri.

Danes praznuje Anja Rupel: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Rib, in sicer v 3. Hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodi močna intuicija in živa domišljija. Z Marsom v znamenju Ovna v 3. hiši je zelo samozavestna. Splošna smer njenega življenja bo napolnjena z mnogimi vzponi in padci, ter spremembami v skladu s psihološko naravo njenega temperamenta.

Čeravno zmaga ali ne, v življenju je odvisna od svoje sposobnosti, da razvije svoje prirojene kvalitete in hkrati izvaja nadzor nad svojim manj ugodnimi lastnostmi, kot so pomanjkanje previdnosti in določeno neupoštevanje občutkov in mnenja drugih. Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Vodnarja v 2. Hiši, kar nakazuje, da zelo ceni osebno neodvisnost in svobodo, hitro se počuti utesnjeno, vklenjeno in ujeto. Potrebuje gibanje in zrak

Vse sanje se nam uresničijo, če imamo dovolj poguma za njihovo uresničevanje.

Walt Disney

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Petar Preradovic, hrvaški pesnik
  • Ludvik Starič, slovenski motociklistični dirkač
  • Walter Bruce Willis, ameriški filmski igralec
  • Sašo Hribar, slovenski satirik in radijski voditelj
  • Sebastijan Cavazza, slovenski igralec

Na današnji dan je bil prvi televizijski prenos podelitve oskarjev. Lyndon Baines Johnson podpiše zakon o odpravi zlate podlage. Leta 721 pr. n. št. so v Babilonu prvič opisali pojav luninega mrka. Rodil se je Alonso Cano, španski slikar, kipar, arhitekt in Johann Baptist Joseph Maximilian Reger, nemški skladatel. Umrl je Mile Klopčič, slovenski pesnik in Jože Žitnik, slovenski kirurg onkolog.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj opravljiva?

Največji opravljivci današnjega dne boste dvojčki, levi in vodnarji.

Katera skupina znamenj se bo danes na ljubezenskem področju najboljše počutila?

Na ljubezenskem področju boste danes blesteli rojeni v vodnih in zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: ALI LAHKO USPETE KLJUB TEMU DA STE SRAMEŽLJIVI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naj vam ne bo nerodno, posebno ko se boste z energijo lune v dvojčkih izpostavljali in predstavljali svoje zamisli.

Pričakujte nekaj ljubezenskih iskric, s strani nekoga, ki vam je izredno simpatičen.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ostanite spontani in optimistični, stvari se še vedno lahko obrnejo, le ne obžalujte preveč starih časov, naredite nov načrt in se ga tokrat kljub luni v znamenju dvojčkov poskusite držati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko bo luna v vašem znamenju boste dobili odgovor na nekaj žgočih vprašanj, kar vas bo presenetilo. Posebno, če ste si situacijo zamislili popolnoma drugače, kot se je začela odvijati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na nekaj vprašanj boste odgovorili preprosto. Premislite o priložnostih za novo področje, kjer se vam ponujajo zanimive izkušnje. Z luno v znamenju dvojčkov bo vse skupaj lažje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zapleta se pri stvareh, ki ste jih že obvladali. Vsega skupaj se lotevate na napačen način, česar se morda ne zavedate. Vsekakor bi se morali pravočasno ustaviti in razmisliti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dan z luno v dvojčkih bo po vašem okusu, ne bo preveč težkih nalog in še manj napetih trenutkov. Vse se bo končalo dobro, če se boste držali tistega, kar že obvladate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas še muči vprašanje, ki bi ga najraje preskočili. V ljubezni bo še nekaj labilnosti, tudi zato, ker zaradi lune v dvojčkih nihče očitno noče popustiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pozitivne okoliščine, ki jih prinaša luna v dvojčkih spreminjajo vaše počutje. Na vsak način se potrudite in pokažite, da ste pripravljeni glede določene zadeve poskusiti znova in se prilagoditi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskusite se dogovoriti z osebo, ki vam zelo je naklonjena in vam lahko pomaga. Marsikaj bo danes v vaših rokah in le od vas ter lune v dvojčkih je odvisno, kako boste odreagirali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Posvečate se zamislim, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Tudi na ljubezenskem področju se boste z luno v dvojčkih počasi otresli pomislekov, saj si močno želite novosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne sprejmite nečesa, kar vam ni pisano na kožo. Ostanite na preži, posebno s tistimi, ki so preprosto drugače naravnani. Smisel boste našli v sprostitvi, še posebej zvečer.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnji dan vas kljub energiji lune v dvojčkih kliče k počitku in umiritvi. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, kar bo zvečer najboljša izbira.

Vas zanima: Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo, Natalna karta.