Dnevni horoskop za petek 18. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 18. septembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 18. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če se boste danes obdali z mirom in harmonijo, vas nič ne bo spravilo v slabo voljo.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Ena izmed vaših prioritet bo v današnjem dnevu v veliki meri prilagodljivost. Prilagajali se boste okoliščinam in dejstvu, da je lahko nekaj novega zelo vzpodbudno.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju tehtnice

Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani.

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Danes praznuje Anja Drnovšek: Astro profil

S Soncem v znamenju device je zelo analitično premišljena, racionalna in ima odličen občutek za kompromis. Diplomatski pristop in vztrajnost jo vodita do uspeha, saj zna na svoj način s poudarjenimi vrlinami premetenosti stvari izpeljati, tako kot je treba.

Preberite več: Anja Drnovšek: Astro profil

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 18. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

James Gandolfini, ameriški filmski igralec
Toni Kukoč, hrvaški košarkar
Lance Armstrong, ameriški kolesar
Anna Netrebko, ruska operna pevka
Jennifer Tisdale, ameriška televizijska in filmska igralka

Na današnji dan so slovesno odprli Medicinsko fakulteto v Mariboru. Rodil se je tudi Steven Pinker, ameriški eksperimentalni psiholog. Umrl je Jimi Hendrix, ameriški glasbenik in Marjan Rožanc, slovenski pisatelj. V Ljubljani so odprli Narodno galerijo, za kar imata največ zaslug tedanji župan Ivan Hribar in slikar Rihard Jakopič.

Preberite tudi VENERA V ZNAMENJU LEVA PRINAŠA TOPLINO

Dnevni horoskop: petek 18. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dovolj moči imate, da vse kar vas čaka danes, ko vas bo navdihnila luna v tehtnici opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na notranji občutek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozornost, ki jo bo od vas terjala okolica, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da niso vsi okoli vas tudi vaši zavezniki. Tokrat se boste z vplivom lune v tehtnici morali znajti sami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Napredovali boste pri delu in glede finančnih opravkov. Končno morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati in se z vsem skupaj soočiti, kar z luno v tehtnici ne bo najbolj enostavno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Karkoli boste počeli, vam bo zaradi lune v tehtnici ugajalo in danes lahko veliko dosežete pri izboljšavi odnosa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ko se boste že zapodili v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste sproti že marsikaj opravili. Tudi ljubezen bo danes zaradi vpliva lune v tehtnici sproščena in polna lepih komplimentov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 18. septembra 2020

Obveznosti, ki prihajajo ne bodo najbolj enostavne, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi in se podali naprej proti zmagi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Določite si cilje in pri njih bolj intenzivno vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki vam prinašajo veliko bolj dorečeno zgodbo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu se bo izkazalo, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni izučilo, kar se bo pokazalo v večernih urah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V vsem, kar počnete, poskušajte ostati zvesti sami sebi in ne obljubljajte nečesa, česar trenutno ne zmorete dati ali narediti. Sprostite se in se s pomočjo lune v tehtnici umirjeno pogovorite!
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste zelo razpoloženi za romanco, boste v svojih čustvih zelo previdni, želeli si boste nekoga, ki vam podarja lepe komplimente. Sprejmite dogajanje, ki bo barvito.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izjemno spodbuden dan je pred vami. Uspeh vam je tokrat skorajda zagotovljen, vendar le če se boste prepustili ugodni luni v znamenju tehtnice, ki bo božala vašo dušo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Namesto da bi se veselili vsakega trenutka posebej, boste vedno našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste do sebe in drugih, kar ne bo ravno enostavno.

Preberite tudi tedenski horoskop ali ljubezenski horoskop.