Dnevni horoskop za petek 18. decembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 18. decembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 18. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vse te stvari, ki so vas obremenjevale na področju družine, dobivajo pravo podobo, saj boste zgladili spore.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: S svojo iznajdljivostjo boste znali počistiti s preteklostjo, ki vas obremenjuje in vam sledi.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast.

Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes praznuje Brad Pitt: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v tretji dekadi Strelca v 1. Hiši, kar nakazuje, da je nemirna, optimistična, družabna, iskrena in velikodušna oseba, ki se navdušuje nad potovanji, novostmi ter raznimi fizičnimi izzivi, zelo pošten in pravičen, zaradi svoje neposrednosti in iskrenosti pa pogosto deluje netaktno.

Luna se nahaja v tretji dekadi Kozoroga in mu prinaša umirjenost, resnost in odločnost, predvsem v poslovnem svetu, kjer je nepremagljiv. Ascendent v znamenju Strelca nakazuje, da je nemirne narave in večkrat raztresen in površen, še posebej v zasebnih odnosih. Mars in Merkur v Kozorogu sta odgovorna za njegovo odlično motivacijo in vztrajnost.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 18. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Keith Richards, angleški glasbenik (The Rolling Stones)
  • Steven Spielberg, ameriški filmski režiser
  • Darko Milanič, slovenski nogometaš
  • Arantxa Sánchez Vicario, španska tenisačica
  • Christina Aguilera, ameriška pevka

Na današnji dan je na ljubljanskem liceju ustanovljena stolica za slovenski jezik. Rodil se je Pavle Žaucer, slovenski agronom in Josip Visarijonovič Stalin, sovjetski diktator. Umrla je Stanislava Brezovar, slovenska balerina in Stane Sever, gledališki in filmski igralec.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: petek 18. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes vam lahko ponagaja nekdo, ki ga dobro poznate, pa imate o njem globoko v sebi že dlje časa občutek neiskrenosti. Smola zanj, saj luna v vodnarju vedno najde resnico.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko se boste danes ukvarjali sami s sabo. Zamikalo vas bo vse kar je nenavadno in nekoliko nedosegljivo. Raje pa najprej razčistite sami s sabo in svojimi prepričanji.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne morete zavrniti nikogar, a tako se le zapletate v dodatne težave. Nikar ne razlagajte drugim, zakaj ste se umaknili iz določene situacije in niste izpolnili vsega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Še enkrat boste z energijo lune v vodnarju pokazali, da se lahko znajdete v vsaki situaciji. V ljubezni se boste odločili za najboljšo možnost. Ne boste poslušali samo hladnega razuma.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tisti, ki ste samski, se vam obeta spletna avantura z nekom, s katerim ste povezani na poslovnem področju in ga do sedaj sploh niste opazili. Nikar pa ne obljubljajte preveč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 18. decembra 2020

Najpomembneje se vam bo zaradi vpliva lune v vodnarju zdelo ostati zvest samemu sebi. Hoteli boste neovirano poleteti. Svobode ni težko zahtevati, težje pa boste ugodili bližnjim.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu z luno v vodnarju boste deležni več pozitivnih komplimentov, saj boste sposobni marljivo izpolniti dane naloge, pri čemer jih ne prelagate ne tuja ramena.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Primanjkuje vam nekaj informacij ali enostavno poguma, da bi tvegali. Zato počakajte glede pomembnih poslov in se ne zanašajte le a dobro voljo in vpliv lune v vodnarju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spraševali se boste, zakaj je nekdo v domačem okolju že nekaj časa tako zadržan. Ob naključnem pripetljaju vam bo postalo jasno, v čem ste ga polomili. Poskušajte odnose popraviti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker ste vedno naravnani tako, da najprej poskrbite zase, tudi tokrat z denarjem ne boste imeli nobenih težav. Luna v vodnarju vam bo podarila pravi smisel in moč za premike.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč vas motijo tisti, ki vse rešujejo naglo in glasno. Vi pa se neradi izpostavljate. Niste razpoloženi ali dovolj spretni, da bi taktizirali, zato se boste danes raje držali v ozadju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zbližali se boste z mislijo o napredku, ki vam bo v kratkem času odprla izredne možnosti na poslovnem področju, s tem pa tudi omogočila boljše zaslužke.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG