Dnevni horoskop za petek 15. maja 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za današnji dan 15. maja 2020

Dnevni horoskop za petek 15. maja 2020, mednarodni dan družine. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Danes se poskusite čim bolj zbrati in osredotočiti, da vam kakšna zadeva ne uide iz obzorja. Vaše mišljenje in tudi delovanje bo precej kaotično.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 3.24 preide luna v znamenje rib.

LUNA V ZNAMENJU RIBI

Luna v znamenju rib – Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Življenje naj ne bo roman, ki so nam ga podarili, marveč roman, ki ga pišemo.

Novalis

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

Vatroslav Oblak, slovenski jezikoslovec
Mihail Bulgakov, ruski pisatelj
Frank Anthony Wilczek, ameriški fizik, nobelovec
Mike Oldfield, angleški glasbenik
Alja Velkaverh, slovenska flavtistka

Na današnji dan se je rodil atlet Branko Vivod, skupina The Beatles v ZDA izdala svojo zadnjo ploščo: Let It Be. Leta 2009 je boksar Dejan Zavec dosegel 26. zmago v karieri, porazil je Poljaka Areka Maleka. Danes goduje sv. Zofija, ker na god sv. Zofije rado dežuje, so ji po ljudskem izročilu dali ime mokra Zofka.

Dnevni horoskop za današnji dan, petek 15. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vezani boste danes, ko bo luna v ribah dali partnerju kar nekaj razlogov za sumničavost in ljubosumje. Zelo boste domišljavi in v ljubezni boste izrazili željo po raznovrstnih užitkih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Morda ne morete takoj vzbuditi zaupanja in pridobiti novih stvari, toda vsekakor lahko zgladite nekaj starih zadev. Potem se stvari spet počasi urejajo in dojeli boste, da tudi drugi iščejo možnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naj vas danes, ko bo luna v ribah vodi šesti čut, posebno glede denarja. Tokrat bo nekoliko teže, posebno če ste pri delu vajeni popolne samostojnosti, kar pa sedaj žal ne bo mogoče.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekoliko bolj bo poudarjena danes vaša notranja plat. Videti je da boste imeli veliko poslovnih opravkov in nalog in vas lahko to močno obremenjuje. Pomnite, več kot je dela, bolj počasi je potrebno delati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Radi bi se odločali po svoje, hitro in brez oklevanja, toda to zaradi lune v ribah preprosto ne bo mogoče. Nekaj težav bo z nadrejenimi, predvsem zaradi obojestranske nepopustljivosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 15. maja 2020

Družinsko srečanje, ki se ga sicer ne veselite preveč, bo minilo brez težav. Na poslovnem področju boste nekoliko zamišljeni, čeprav dobro veste, kaj bi morali spremeniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Oseba, ki je dokaj diskretna, bo danes, ko bo luna v ribah pokazala zanimanje za vas. Po vsej verjetnosti ste jo že zdavnaj opazili, toda še vedno niste pripravljeni na resnejšo obvezo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ni nekih posebnih težav, toda marsikaj delate nekako na pol. Ne morete se odločiti, zapravljate čas, opomnili vas bodo na napake. To vam bo odvzelo nekaj poguma in motivacije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Najprej boste zavrnili možnost za spremembo delovnih pogojev, saj se zavedate, da bi kaj takega terjalo preveč energije in tudi stroškov. Vse gledate izključno skozi lastno prizmo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Previdni bodite zaradi lune v ribah pri vseh uradnih opravkih in z osebami, ki so za vas pomembne. Znašli se boste v situaciji, ko boste hoteli doseči preveč naenkrat, kar je vsekakor nemogoče.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Marsikaj je na vaši strani in ob zaključku vašega zoprnega obdobja lahko dobite več na vseh področjih in tudi v materialnem smislu. Ravnajte z luno v ribah tudi na podlagi občutka.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobro premislite, preden se boste lotili nečesa zahtevnega. Počakajte, preden boste spet navezali stike z osebo iz preteklosti, saj so določene rane še vedno odprte in nezaceljene.