Dnevni horoskop za petek 15. januarja 2021

horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 15. januarja 2021.

Estimated reading time: 2 minuti

Dnevni horoskop za petek 15. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Besede bodo tiste, ki vas bodo popeljale do napredka. Potrebujete krajši premor, da bi se končno odločili glede zadeve, ki je za vas pomembna in jo načrtujete.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega načrta.

horoskop
Dnevni horoskop

Zvečer ob 23.17 uri preide luna v znamenje rib

Skozi dan bo prisoten vpliv lune v znamenju vodnarja. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali. Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike in vsakovrstno raziskovanje. Izpostavljeno bo vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Večer pa naj bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Večer bo tudi ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Odločil sem se za ljubezen, sovraštvo je preveliko breme.

Martin Luther King

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 15. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Gamal Abdel Naser, egiptovski predsednik
  • Josip Vandot, oče slovenskega junaka Kekca
  • Martin Luther King mlajši, borec za državljanske pravice
  • Boris Tadić, srbski politik
  • Drago Grubelnik, slovenski alpski smučar

Na današnji dan Slovenija postane članica Mednarodnega denarnega sklada. Rodil se je Aristoteles Sokrates Homer Onassis, grški ladjar in Josip Vandot, slovenski pisatelj. Umrla je Ivanka Anžič Klemenčič, prva slovenska poklicna novinarka in Vida Levstikova, slovenska igralka.

Za katera astrološka znamenja bo petek najbolj sproščen?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo petek najbolj sproščen za ovne in device.

Katera znamenja zodiaka morajo biti v današnjem dnevu bolj previdna?

Astro znamenja katera morajo biti danes bolj previdna so dvojčka, rak in vodnar.

Preberite tudi: SO NAJBOLJŠE TEHNIKE SPOGLEDOVANJA VAŠA VRLINA?

Dnevni horoskop: petek 15. januar 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spremljajo vas ugodne energije lune v vodnarju, zato jih izkoristite sebi v prid. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar kljub temu vse pretehtajte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preveč boste obremenjeni z nečim, kar boste opravili brez težav, če se boste znali motivirati. Ljubezenske zvezde bodo radodarne, zato se ne bojte soočiti se s čustvi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite skozi dan, ko bo luna v vodnarju obdržati dobre stike z vsemi ki so vam pri srcu. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa prilagodite situaciji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes žal ne bo pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti. Lepše energije prihajajo pozno zvečer, ko luna preide v znamenje rib.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihajajo spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, da vam vzame zagon in pokvari dan.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 15. januarja 2021

Z vsem, kar se bo dogajalo, se boste skozi dan, ko bo luna v vodnarju spopadli lažje kot v preteklih dneh. Končno boste zopet samozavestni, optimistični in nasmejani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zadevi, ki vas bremeni, se boste izogibali, kolikor se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Potrebujete več posluha in motivacije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaša koncentracija bo zaradi lune v vodnarju izjemna in z njeno pomočjo boste lahko veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko intenzivnosti bo nosila največ koristi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste zaradi lune v vodnarju premalo sočutni in razumevajoči. Kljub temu pa, predvsem na finančnem področju, prihaja red in morda kasneje celo napredovanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Začutili boste nekaj napetosti, kar pa ni naključje, saj boste obkroženi s tistimi, ki vam ponujajo drugačne zaključke. Poiskati bo potrebno prave besede, da stvari obrnete v pravo smer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni se z vplivom lune v vodnarju dogaja nekaj, kar vam bo pognalo kri v žilah. Resnično potrebujete spremembe, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam pripada.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes z vplivom lune v vodnarju pričakujte soočanje z realnimi omejitvami, ki vam ne bodo najbolj všeč. Zaradi tega bo manj dobe volje, toda več treznosti in realnih odločitev.

Preberite tudi: STRELEC LETNI HOROSKOP 2021