Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje strelec

Leto 2021 lahko prinese uspeh, še posebej na poslovnem področju, kjer boste pravi izvir kreativnih idej, seveda s ključem do realizacije. Končno boste pripeljali zadeve do konca, ter želi sadove svojega preteklega dela. Deležni boste tudi vzpodbude bližnjih. Najlepši trenutki sreče se bodo odvijali, ko si boste dovolili, da vas vodi srce. Jeseni se poskusite psihično in fizično stabilizirati, saj se vam obeta zapleteno obdobje, polno osebnih prelomnic.

Estimated reading time: 5 minutes

PLANETARNI VPOGLED V 2021

S tem kaj vam leta prinaša verjetno niste preveč obremenjeni, saj vas večina od vas strelcev živi spontano, vendar ste lahko zadovoljni z napovedjo, saj boste končno prehodili tisto pot, ki je prava in vam prinaša ugoden zaključek. Ker pa ne marate počasnega odvijanja dogodkov in dolgčasa, prihaja tudi nekaj trnja in kakšna lekcija, ki je lahko kruta, vendar kratkoročna.

V januarju in februarju boste v domače okolje vnesli duh navdušenja. Ne morete si pomagati, takšni ste, optimizem in upanje v prihodnost boste prenesli tudi na ostale. Zato boste do aprila odlična družba še posebej za tiste, ki potrebujejo spodbudo. Kadarkoli dvomite, se prepričajte, da pogledate vase in se spomnite lastnih zmožnosti. Če ne boste zmerni in previdni, se boste znašli v maju v finančni turbulenci, priporočljivo je prihraniti, ne pa brezglavo trošiti. Pogovor z najbližjimi vam bo v kočljivih situacijah odpravil težo z ramen.

Razmišljali boste o novih inovativnih načinih zaslužka, vendar to ni prava pot, kar boste do konca leta žal tudi okusili. Harmonija med družinskimi člani, otroki in prijatelji bo v poletnih mesecih močna, to je lahko čas popravljanja in zdravljenja vaše duše. Dolgotrajne skrbi lahko še vedno zahtevajo vašo pozornost in rešitev, zato si ne oddahnite prehitro.

Usoda vas bo v jeseni podpirala in pomagala uresničiti sanje, zato se ne bojte neuspeha in spodrsljajev na področju čustev. V kolikor boste dosegali preveč dobre rezultate, bodo ljubosumni na vas, kar vpliva na njihovo vedenje do vas.

Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje strelec

Morda boste ugotovili, da se zelo trudite in premalo dobite, vendar še ni čas da odnehate, ampak je prav, da vztrajate. Pritisk v službi bo povečan, zato poskrbite, da boste svoje poklicno življenje uskladili z osebnim. Ljubljena oseba vam bo v prostih uricah in dnevih prinesla veliko olajšanja, navdušenja in seveda strasti. Občasno strelci obožujete bolj divje dogajanje, v 2021 pa si boste zaželeli miru, kar nikakor ne pomeni, da vam bo dolgčas.

MINI HOROSKOP ZA STRELCE IN STRELKE

JANUAR

Strelci, tako na poslovnem področju, kot tudi v zasebnih odnosih je pred vami ugoden začetek meseca z vplivom Sonca v znamenju kozoroga, ki bo poskrbelo, da boste polni delovnega zagona. Poskusite uskladiti želje z realnostjo in zaupajte le sebi.

FEBRUAR

Ko bodo vsi pričakovali da vas bo določen problem spravil ob živce, boste pokazali bojevitost in nevoščljive provokacije zatrli že v kali, ter umirjeno odreagirali. Vsi dogovori, ki so obstali na mestu, bodo proti koncu meseca, ko bo Merkur v vodnarju doživeli preobrazbe.

MAREC

Ne zapirajte se v začetku marca vase, saj vam bo nekdo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji. Najbolj se boste konec meseca razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva.

APRIL

Dinamičen korak s Soncem v ovnu vas bo naredil bolj odločne. Vse sile boste napeli, da okrepite prijateljski odnos in poslovno sodelovanje, ki je bilo nedorečeno. Odprti za sveže ideje in nove ljudi, lahko proti koncu meseca pokažete svojo ambicioznost.

MAJ

Zelo boste v maju čustveni glede odnosov z družino. Želeli si boste ves prosti čas preživeti z njimi, česar pa vam delo ne bo omogočalo. Konec maja vas bo preganjala osamljenost. Iznajdljivost bo vaše močno orožje, s katerim se lahko hitro rešite, če se boste zapletli.

JUNIJ

Z veseljem se boste v junijskih dneh preizkušali v težkih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala nekoga od znancev. Počakajte, da se pomembne stvari sestavijo v pravi smeri in ne prehitevajte. Konec junija vam obljublja boljše počutje in več samozavesti.

Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje strelec

JULIJ

V julij se boste podali malce jezni. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da z nekom ne delujeta skladno. Do konca meseca zaključite tisto, kar vas bremeni. Zmanjkuje vam izgovorov, vaš umik nekdo v službi razume drugače kot je v resnici.

AVGUST

S planeti, ki se bodo pomikali na področju komunikacije, boste v začetku avgusta pripravljeni na spremembe, raziskovanje, iskanje in osebnostni razvoj o katerem sanjarite že nekaj časa. V zadnjih dneh meseca se lahko precej spremeni vaš odnos s sestro ali bratom.

SEPTEMBER

Glavni smisel septembra bo, da postanete bolj močni ter da bolj zaupate vase, kar se vam bo obrestovalo na več področjih. Potrebovali boste manj pomoči kot običajno. Kreativnost bo tudi proti koncu meseca občutno povečana, kar vas vodi v odlične rezultate. Pozorni morate biti, da ujamete pravi trenutek.

OKTOBER

Energije, ki jih boste začutili v začetku oktobra, poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni končal. Na čustvenem področju se vam proti koncu meseca obeta boljše obdobje.

NOVEMBER

Osebni interesi ter komunikacija bodo v začetku novembra za vas zelo pomemben dejavnik. Prehajate v obdobje učenja ter širjenja svojega znanja. Glede na pozicije planetov bodo vaši koraki še močnejši in zaključek novembra zelo uspešen v več pogledih.

DECEMBER

Vpliv Merkurja v znamenju strelca se bo odražal na komunikaciji ter na vezeh z ljudmi. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje življenje, ki bo v zadnjih dneh meseca polno raznih nenavadnih presenečenj.

Strelci, kaj je tisto, kar bo v letu 2021 potrebno spremeniti?

Strelci, v letu 2021 bi morali biti malce bolj diplomatski in odgovorni.

Strelci, kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

Strelci, najbolj naklonjen v letu 2021 vam bo mesec avgust, najmanj naklonjen pa februar.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi MOŠKI STRELEC, NAJBOLJ OPTIMISTIČEN IN ZABAVEN