Tehnike spogledovanja in povezava z astrološkimi znamenji

V katerem znamenju ste rojene tiste, ki ste že po naravi največje spogledljivke in enostavno obvladate vse tehnike osvajanja?

OVNICA

Ovnica osvaja in se spogleduje uglajeno in brez posebnega truda. Spontanost in prisrčnost najbolje opišeta njene tehnike spogledovanja, saj deluje kar se da iskreno in razigrano. Skoraj vsako osebo očarajo s samozavestjo in dobrim smislom za humor. Ovnice so profesionalke v flirtanju in lahko z lahkoto osvojijo tudi največjega sovražnika. Znajo biti precej igrive, zato pričakujte ob njej razne igre in vse mogoče dogodivščine. Ovnice zelo dobro obvladajo majhne trike spogledovanja in se zavedajo, da ženska, ki z obraza umika lase, moškemu podzavestno sporoča, da si želi, da bi jo bolje spoznal.

blank

DVOJČICA

Dvojčice so družabne in ekstrovertirane, ter že po naravi zelo spogledljive. Njihova tehnika spogledovanja je njihov značaj in kadarkoli se jim zdi nekdo privlačen, se začnejo spogledovati z njimi, ne da bi se tega sploh zavedale. Dvojčice zelo dobro vedo, kaj naj rečejo in kdaj, da ustvarijo dober vtis na vsako osebo, ter da spontano očarajo. Njihova pot z besedami je sama po sebi zapeljevanje in te moči uporabljajo za spogledovanje na zelo komunikativen način. Njihovo spogledovanje običajno vključuje tudi govorico telesa. Dvojčica je simbol številnih nasprotij in njen slog spogledovanja se s časom spreminja.

blank

LEVINJA

Levinje so prijazne in opremljene z vodstvenimi lastnostmi, kar jim omogoča, da se nenehno spogledujejo, brez da bi se posebej potrudile. Rade prevzamejo vodstvo, kadar jih nekdo privlači in to je njihova najbolj učinkovita tehnika, voditi in osvojiti. Ohranjajo očesni stik in ne izgubljajo časa, ko se približajo in naredijo prvo potezo, seveda direktno. Znajo uporabljati vse čare nasmeha in svoje karizme, spogledujejo se z neomajno samozavestjo in lastno vrednostjo.

blank

ŠKORPIJONKA

Strastne in skrivnostne škorpijonke so večne spogledljivke z iznajdljivimi tehnikami, ki zlahka privabijo ljudi. Znajo zapeljati s svojo očarljivo in intenzivno osebnostjo. Mojster spogledovanja pa postanejo s svojo seksualnostjo, občutljivostjo in igrivo porednostjo. Škorpijonke znajo pri spogledovanju odlično uporabiti tudi svoj prodoren pogled, običajno osvajajo brez odvečnih besed. Znajdejo se tudi pri spletnem osvajanju, saj imajo v rokavu številne skrivnostne teme, s katerimi prepričajo nasprotno stran, da so vredne greha. Delujejo zelo neposredno, ko gre za spogledovanje in zanimanje za nekoga.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi OBČUTEK SREČE JE ODVISEN TUDI OD ZNAČAJA