Dnevni horoskop za nedeljo 30. avgusta 2020

Dnevni horoskop za nedeljo
Dnevni horoskop za nedeljo

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 30. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pripravite se na povečano odgovornost, kar pa z razpršeno zračno energijo danes ne bo enostavno.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Imeli boste občutek, da potrebujete več pozornosti in nežnosti, če le tega ne boste deležni, se lahko hitro prelevite v nezadovoljno osebo, ki ves čas išče napake, vendar ne svoje, ampak tuje.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju vodnarja

Danes ob 2.37 uri preide luna v znamenje vodnarja. Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno.

Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika. Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos.

Danes praznuje Cameron Diaz: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Device v II. Hiši in jo usmerja v organizirano življenje, še posebej na finančnem in poslovnem področju. Je izredno praktična, organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano kritična in nagnjena k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju, kjer v življenju nima vedno sreče, saj se odnosa, ki je ne dopolnjuje zelo hitro naveliča.

Zaradi lune v znamenju Bika ji dom veliko pomeni, kljub temu je zelo samostojne narave. Z ascendentom v znamenju Raka je na ljubezenskem področju zelo občutljiva in ranljiva.

Edini način, da se naučite kaj delate prav je, da najprej spoznate kaj delate narobe.

Cameron Diaz

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Ivo Vojnović, hrvaški književnik
Jean-Claude Killy, francoski alpski smučar
Victor Skumin, ruski psiholog in zdravnik
Ana Politkovska, ruska novinarka
Cameron Diaz, ameriška filmska igralka

Na današnji dan iztrelijo vesoljsko plovilo Discovery. Umrl je Joe Sutter, ameriško-slovenski, inženir aeronavtike. Rodil se je Jacques-Louis David, francoski slikar in Mary Shelley, angleška pisateljica kot tudi beloruski predsednik Aleksander Grigorevič Lukašenko. Egipčanska kraljica Kleopatra je naredila samomor, pičila jo je strupena kača. Z njeno smrtjo je ugasnila dinastija Ptolemajcev.

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA, KI KOMAJ ČAKAJO ŠOLO IN SLUŽBO

Dnevni horoskop: nedelja 30. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odgovornosti se bodo z luno, ki preide v vodnarja umirile. Z rezultati boste zadovoljni in ponosni nad svojimi uspehi. Posvetite se tudi partnerju in družini, ki vas že močno pogrešajo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse se bo vrtelo okoli smiselnosti, naj boste počeli kar koli. Počasen tok bo s seboj nosil zanesljivost, predvidljivost in hkrati dolgočasje, kar pa zaradi lune v vodnarju ne bo najboljša rešitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pot do ljubezni lahko vodi tudi skozi prijateljstvo in zato ne prezrite povabila ali ponudbe. Ob koncu dneva prihaja z luno v vodnarju še nekaj prijetnih vibracij in spogledovanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Potrebujete več časa kot običajno, da bi se zbrali pri pomembnih opravkih, posebno dopoldne. Še vedno vam ni jasno, zakaj vam nekdo očita določene stvari ali je po nepotrebnem ljubosumen.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija čustvenega sveta bo močna in sijajna. Želja po doživetju veličine ljubezni lahko preraste v iluzijo, ki z najglobljim v vas danes ne bo imela veliko skupnega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 30. avgusta 2020

Ne morete rešiti vsega naenkrat, vendar boste vsaj pokazali, da tokrat mislite resno. Ne odlašajte s pogovorom. Načnite ga čim prej tudi zato, da se boste zavarovali glede denarja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vleklo vas bo v naravo, zato si boste mirno napolnili baterije. Zelo boste z vplivom lune v kozorogu pozitivni in dobre volje. Zabava v domačem okolju vam bo ugajala in vas sprostila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obtoževali vas bodo, da se ne morejo zanesti na vaše obljube. Še sami veste, da imajo prav, čeprav jim tega nočete priznati. Nekaj vas še vedno obremenjuje, razbremenite se.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vpeti boste v vulkan neizmerne energije, kar bo od vas zahtevalo ogromno praktičnosti. Vse bo potekalo počasneje in usklajeno. Morali se boste spustiti na realna tla.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S partnerjem se vam bo zgodilo nekaj lepega, da boste mislili, da sanjate z odprtimi očmi. Uživajte v vsakem trenutku in si ne delajte skrbi za prihodnost. Spoznajte, da je življenje mozaik.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Popoldne se boste lažje odločili, posebno glede srčnih načrtov. Poskusite se dogovoriti tudi za izčrpen pogovor, posebno ko boste izvedeli nekaj odločilnega. Tokrat boste upoštevali le glas razuma.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Posvetite se v mislih načrtu glede novega sodelovanja s prijateljem. Najavite kaj približno nameravate, da ne bo nesporazumov. Kako se bo razpletlo, bo tokrat odvisno tudi od odnosa z mlajšimi.

Preverite tudi DARILA, KI SE JIH BODO DEVICE RAZVESELILE