Dnevni horoskop za nedeljo 29. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 29. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 29. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 29. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, praznik mučeništva Janeza Krstnika. Kljub veselju nad doseženim rezultatom ne boste imeli miru. Neprestano vas bo razjedal dvom, ali bi lahko dobili še več, vendar bodite zadovoljni tudi z drobtinicami.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekaj ima zelo močan vpliv na vas in potruditi se morate, da bi se izognili vsemu, kar vas lahko zavede.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 18:42 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dopoldan, ko se še luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo določila senzualnost in željo po dotikih. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Zvečer, ko luna preide v znamenje dvojčka, pa vpliv prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Včasih si res želim vprašati, kaj se je zgodilo z resnico? Je to iz mode?

Michael Jackson

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Jean Auguste Dominique Ingres, francoski slikar
  • Ingrid Bergman, švedska filmska igralka
  • Michael Jackson, ameriški pop pevec
  • William Levy, mehiški igralec
  • Liam Payne, član glasbene skupine One direction

Na današnji dan orkan Katrina opustoši južni del ZDA. Sovjetski parlament zamrzne račune Komunistične partije Sovjetske zveze in ji s tem onemogoči delovanje. Med Podlipo in Smrečjem pri Vrhniki organizirajo prvo motociklistično dirko v Sloveniji. Konča se opijska vojna med Združenim kraljestvom in Kitajsko, ki mora odpreti svoja pristanišča in prepustiti Hong Kong. Rodil se je John Locke, angleški filozof in Preston Sturges, ameriški filmski režiser. Umrla je Saša Vegri, slovenska pisateljica in Juš Kozak, slovenski pisatelj.

Kakšno bo v današnjem dnevu vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste v dopoldnaskih urah notranje umirjeni, proti večeru pa prihaja nekaj raztresenosti.

Katera znamenja zodiaka boste danes na vsak način želela pridobti določene odgovore na svoja vprašanja?

Danes se boste na vsak način želeli dokopati do odgovorov rojeni v znamenju bika, leva in device.

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA, KI SO VEDNO UREJENA IN SLEDIJO TRENDOM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veliko zanimivih in vznemirljivih situacij vas bo prebudilo, energijo vam podarja tudi luna, ki prehaja v dvojčka. Spustili se boste v kakšen zanimiv adrenalinski podvig.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaželite si nekaj, saj vam je čas več kot naklonjen. Pot do ljubljene osebe bo potekala skozi sproščeno druženje s prijatelji, vendar kljub temu pokažite posebno pozornost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naredite za spremembo nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega, pojdite na sam rob tistega, kar je dovoljeno in s tem popestrite ljubezenski odnos v pravi smeri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

S svojo lahkotnostjo in očarljivostjo, ter vplivom lune, ki popoldne preide v dvojčka se boste dotikali ljudi v svoji bližini. Vaša hrepenenja po ljubezni ne bodo takoj uslišana, vendar vas to ne bo užalostilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začeli se boste ukvarjati z bolj inovativnim pristopom. V večernih urah boste klub prostemu dnevu pregledovali svoje finance in se sami sebi čudili, koliko ste v zadnjem času zapravili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bližnji bodo v današnjem popoldnevu le začudeno gledali, ali ste še vedno ista oseba, saj boste danes veliko bolj odločni in optimistični, kot ste običajno. Izkoristite dobre vibracije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan bo prav primeren za sprostitev in obnovo telesa. Vzemite v roko knjigo ali priročnik, ki ste jo že zdavnaj želeli prebrati, a vam je vedno primanjkovalo časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub temu, da se vam bo zdelo, da morate pomagati drugim, boste želeli krepiti svoje želje in razvijati svojo osebnost, kar ste v zadnjem času zanemarjali. Prav je da ste srčni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj ur se vas bo držal občutek, da obvladate situacijo. Pazite, da vas nekdo vendarle ne zavede. Popazite na razdražljiv želodec. Tam se vam kopiči vsa negativna energija preteklega obdobja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Le navidezno bo vzpostavljeno ravnovesje, medtem ko je v zraku še veliko napetosti ali nerazumevanja. Ne dovolite se ujeti v past, tudi če gre za na prvi pogled nedolžno zadevo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar se na zapirajte med štiri stene, saj telo zahteva več fizične sprostitve. Nekaj se vam lahko izmuzne iz rok, posebno v ljubezni. Zadeve bi morali opazovati v drugačni luči.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energije ne boste imeli na pretek, tako da bo bolje, da prisluhnete svojemu telesu in se ne naprezate pretirano. Nedeljsko popoldne bo pod vplivom lune v dvojčkih, ki bo vzpodbujala razigranost.

Vas zanima: KATERE SOBNE RASTLINE ČISTIJO ZRAK V DOMU?