Dnevni horoskop za nedeljo 25. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 25. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 25. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 25. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Bodite hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami, ki niso najbolj realne in vas le negativno vznemirjajo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poglobite se vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo osvobodil.

horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega.

Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni.

Človeštvo je kot ocean, če je nekaj kapljic v oceanu umazanih, to še ne pomeni, da je ves ocean umazan.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Zorec, slovenski pisatelj
  • Rosalind Franklin, angleška biofizičarka
  • Ljupka Dimitrovska, makedonsko-hrvaška pevka († 2016)
  • Iman, ameriška manekenka somalskega rodu
  • Matt LeBlanc, ameriški filmski igralec

Na današnji dan na 15. poletnih olimpijskih igrah prvič samostojno nastopijo športniki Republike Slovenije. Svetlana Jevgenjevna Savickaja, kot prva ženska opravi vesoljski sprehod. Izstrelitev sonde Mars 5. Rodi se Louise Brown, prvi v epruveti spočeti otrok. V Ljubljani se prične petdnevni kongres Kristusa Kralja. Vzpostavljeno je bilo prvo dvosmerno radijsko oddajanje prek Atlantika. Rodil se je Krištof Kolumb, italijansko španski pomorščak in Thomas Eakins, ameriški slikar, kipar. Umrl je slovenski gledališki režiser Milan Skrbinšek in slovenski gledališki igralec Maks Furijan.

Kakšno bo danes vaše počutje, ter posledično delovanje?

V današnjem dnevu se boste počutili zadovoljno in vitalno, delovali boste sproščeno.

Katera astro znamenja bodo imela danes čudovit dan?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste imeli danes čudovit dan rojeni v znamenju ovna, bika in škorpijona.

Preberite tudi: KATERO ZNAMENJE SE NAJBOLJ TRUDI OHRANITI ODNOSE IN KATERO NAJMANJ?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dogovori znotraj doma bodo vnesli več zaupanja in povrnili moč ljubezni v odnose, ki se lahko znajdejo v nezavidljivi smeri. Ugoden čas za prenovo doma, saj bo vaš okus edinstven.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zanimala vas bo nadgradnja določenih smeri, povezanih z duhovnostjo in morda se boste s spletnim brskanjem odločili tudi za kakšno vejo, ki se vam je vedno zdela nezanimiva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Luna v znamenju vodnarja vas bo nekoliko zmedla na čustvenem področju. Še posebej tiste, ki se do sedaj še niste odločili, kar se tiče določene osebe nasprotnega spola. Ne delajte prehitrih zaključkov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veliko boste razmišljali o stvareh, ki so se vam dogajale v preteklem obdobju. Sedaj je čas, da počistite z negativnimi energijami in naredite korak naprej. Samozavesti vam ne bo primanjkovalo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujte mnogo neizpolnjenih želja in skrivnosti. Težko boste popuščali in se prilagajali, vendar se glede spremembe ne boste niti malo obremenjevali. Čustveno področje bo razburkala oseba iz preteklosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite in dobro razmislite, preden se boste z nekom, ki je zelo konflikten ponovno zapletli. Samski boste imeli čudovite možnosti, treba se bo le poglobiti v nasprotno osebo in jo brati med vrsticami!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prostem času boste iskali sorodno dušo preko spleta in klepeti bodo trajali pozno v noč. Imate dovolj časa za vse opravke in obveznosti in zato se boste mirno lotili nečesa zanimivega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dolgo ste se zavedali le zastrte energije, zdaj pa je priložnost, da se jasno odstre. Čas je da prenehate živeti v popolnem svetu. Odgovor, ki ga iščete se ne skriva na mestu kamor ves čas zrete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preveč ste sumničavi in usmerili ste se samo v določene stvari, namesto tega raje poglejte malce okoli sebe. Nekaj napetosti boste najbolj začutili tisti, ki vas čakajo pogovori v domačem okolju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembno je, da malce poživite svoje življenje in uvedete kakšno simpatično spremembo. Znašli se boste v negotovem počutju, ki vas bo na trenutke tudi razjezilo in vznemirilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tehtali boste med dvema možnostma, dokler se ne bo ena izmuznila. V domačem okolju se boste držali ustaljenih navad. Vseeno pa to ne pomeni, da se ne morate izkazati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni bo dogajanje izredno mirno. Vaša sposobnost za navezovanje stikov bo okrepljena z občutkom za misli in čustva drugih. Znali boste prisluhniti ter tudi odlično svetovati.

Vas zanima: ZAKAJ SPLOH V ŽIVLJENJU TRPIMO?