Dnevni horoskop za nedeljo 17. maja 2020

Dnevni horoskop za nedeljo 17. maja 2020
Dnevni horoskop za nedeljo 17. maja 2020

h2>Dnevni horoskop za današnji dan 17. maja 2020

Dnevni horoskop za nedeljo 17. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Tveganje je priporočljivo, vendar v razumnih mejah. Pogum, strast in borbenost vas bodo reševali pred zapleti in kočljivimi situacijami.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 15.35 preide luna v znamenje ovna.

LUNA V ZNAMENJU OVNA

Luna v znamenju ovna – Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo. Sedaj je pravi čas, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na takšen način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati.

Odpri oči, glej naravo. Odpri srce, glej življenje.

Emile Zola

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Ivan Albreht, slovenski pesnik in pisatelj
Peter Kolšek, pesnik, pisatelj in urednik
Bill Paxton, ameriški filmski igralec in režiser
Paul Di’Anno, angleški pevec
Enya, irska glasbenica

Na današnji dan leta 1950 se je rodil nekdanji predsednik republike in štirikratni predsednik vlade Janez Drnovšek. Ustanovljena je bila newyorška borza.

Dnevni horoskop za današnji dan, nedeljo 17. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V kočljivi situaciji ne boste potrebovali dokazov, ker bo za vas pomembno nekaj drugega. Pričakujte dopoldne, ko bo luna še v ribah ovire na poti, ki ste jo izbrali, vendar se ob njih nikar ne zaustavljajte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes popoldne, ko luna preide v ovna prihajajo vznemirljivi pogovori. Seveda bo to dogajanje prinašalo tudi nekaj napete energije in težavo umiriti se in uresničiti lastne zamisli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se danes, ko luna preide v ovna ne skrivajte za zidovi, ampak se usmerite v dobro družbo. Videli boste, da so nekateri ljudje okoli vas bolj dovzetni za vaše občutke, ker so tudi sami bolj čustveni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Imate veliko razlogov, da zaupate nekomu izmed vaših bližnjih, čeprav v zadnjih časih nista vedno na istem bregu. Obojestranski nameni lahko danes, ko boste umirjeni obrodijo odlične sadove.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določena situacija je zelo dobra, ne boste odstopili od svojih ciljev in načrtov, ki ste jih sami sebi zastavili. Toda dejstvo je, da lahko delate tudi bolj resno in se osredotočite na izboljšanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 17. maja 2020

Zelo hitro se boste danes, ko luna preide v ovna usmerili v določene taktične rešitve, ki vas lahko s previdnostjo daleč pripeljejo. Razpeti boste med obveznostmi, ki vas čakajo in družino.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Potrebujete več odmika. Živčna energija za vas ni najbolj prijetna. Rojevala bo obilico misli, idej, pa tudi iluzij. Pišite, naj se izpišejo vaša čustva, kar dopoldne z luno v ribah ni težko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Imeli boste občutek, da je vaš partner jezen na vas, da bi vas lahko obsojal ali zmerjal. Obnašali se boste, kot da ste edini, ki ima pravico kritizirati. Samski se boste danes posvetili sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bodite presenečeni, če bodo danes, ko luna preide v ovna v zraku mešane energije. Z obstoječimi prijatelji boste poglobili odnose, v ljubezni pa je čas, da si snamete rožnata očala.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Začetek dneva bo poln nepredvidljivega in to vam je po navadi všeč, toda tokrat vas bo obremenilo, saj ste neodločni in pričakujete hitre rešitve. Umirili se boste šele zvečer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste predvsem dobro razpoloženi in motivirani. Uspeli boste uresničiti tudi najzahtevnejše osebne naloge. Pričakujete neprijetnosti, a niti sami ne boste vedeli zakaj se vam to dogaja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo se bo pritoževal, da niste dovolj pozorni, kar vas lahko popoldne, ko luna preide v ovna razjezi. Morda ima prav, toda trenutno se ne morete ubraniti, zato opazke upoštevajte.