Dnevni horoskop za nedeljo 1. novembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 1. novembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 1. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vsi sveti dan spomina na mrtve. Umirjena energija današnjega dne vam bo omogočila, da se v kotičku svojega srca povežete s tistimi, ki jih pogrešate.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Bistveno danes bo, da se sami s s seboj počutite sproščeno, zadovoljno, skratka da za prijeten čas ne potrebujete nekoga, ampak si ga znate podariti sami.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po umiritvi.

Narava vas bo v teh dneh napolnila s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Dan spomina na mrtve

V davnini je bil ves čas okoli zimskega sončnega obrata čas mrtvih, njihove duše naj bi se v dolgih nočeh vračale na svet. Krščanstvo je spremenilo pogansko animistično gledanje, tako da je rajne prikazovalo kot »duše v vicah«, ki se morajo očistiti grehov, preden smejo v nebesa. Za to naj bi jim bila potrebna molitev živih. Dan mrtvih izkoristimo, da se spomnimo preminulih oseb.

Zaradi bolečine človek misli, zaradi misli postane modrejši, zaradi modrosti lažje prenaša življenje.

John Patrick

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 1. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Larry Flynt, ameriški založnik
  • Rafik Hariri, libanonski predsednik vlade
  • Anthony Kiedis, ameriški pevec, Red Hot Chili Peppers
  • Miloš Krasić, srbski nogometaš
  • Penn Badgley, ameriški televizijski in filmski igralec

Na današnji dan so bili odkriti kipi štirih predsednikov ZDA na gori Mount Rushmore. Prav tako na današnji dan je bilo v Strasbourgu ustanovljeno Evropsko sodišče za človekove pravice. Rodila se je tudi Ilse Aichinger, avstrijska pisateljica in Bruno Bjelinski, hrvaški skladatelj, pravnik. Umrl je Ezra Pound, ameriški pesnik in Karel II., španski kralj.

Preberite tudi KRALJICI NOVEMBRA, PODOBNI IN HKRATI RAZLIČNI ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC NOVEMBER.

Dnevni horoskop: nedelja 1. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dokler boste v odnosih delovali v pozitivni smeri, vam nič ne bo prišlo do živega. Ne nasedajte besedam nekoga, od bližnjih ki mu že tako in tako ne zaupate najbolj.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če ste se odločili napredovati na osebnem področju bo potrebno vložiti več energije, v nasprotnem primeru rezultati še dolgo časa ne bodo vidni, kar vas lahko kljub luni v biku razjezi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Všeč vam je bilo, dokler so bile stvari jasne, sedaj, ko so nastopile nejasnosti, vas bo vse skupaj začelo pošteno skrbeti. Poskrbite zase tako kot si zaslužite in se znebite strahu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čustvene zadeve bodo dobile danes zaradi lune v biku čisto drugačno podobo, saj se boste končno pripravljeni pogovoriti in enkrat za spremembo celo priznati svoje napake.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razmislite o možnostih, ki vam jih nekdo od domačih ponuja. Danes, ko ne boste obremenjeni z delom in financami, si boste veliko lažje odtrgali nekaj časa zase in za tehten razmislek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 1. novembra 2020

Zaradi nerešene situacije ki je za vas zelo pomembna, si boste spletli marsikatero nepotrebno skrb in navidezno misel. Bolj priporočljivo je, da se danes v mislih malce vrnete v preteklost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste želeli ujeti nekaj sogovornikov, ki vam bodo ponovno vzbudili zaupanje. Nenapovedano dogajanje lahko vzbudi v vas globoke občutke, čas je za tehten razmislek.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaša strast bo danes neustavljiva, vi pa kljub temu, da je dan namenjen vrnitvi v spomine najbolj prodorni na ljubezenskem področju, kjer lahko kljub manjšim zapletom pričakujete pozitivno realizacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vsaka stvar je za nekaj dobra in to boste spoznali danes, ko se boste spomnili na nekoliko slabšo situacijo iz preteklosti, ki vas je naučila marsičesa, kar vam bo sedaj koristilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Umirjen dan vam lahko pokvari hitenje po raznih domačih opravkih, zato umirite korak in posvetite pozornost podrobnostim, ki ne bodo enostavne. Vse skupaj boste opravljali z navdušenjem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z vplivom lune v biku se boste danes lotili urejanja doma, okolice in pospravljanja, ki vam bo prineslo zadovoljstvo. Ljudje, ki želijo biti v vaši družbi, bodo morali nekoliko počakati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne pustite se negativnemu vplivu, ki bi lahko pokvaril ljubezenske odnose. Poiščite v sebi tisto najboljše in se pogovorite o nastalih nesporazumih, ki lahko nastanejo proti večeru.

Vas zanima Mesečni horoskop november 2020.