Dnevni horoskop za četrtek 5. novembra 2020

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 5. novembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 5. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes vas bo zanimalo predvsem to, ali je vaš cilj zastavljen dovolj odgovorno, resno, sistematično in ekonomično.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Soočenja, ki prihajajo danes, bodo vključevala potrebna določena dokazovanja, ki vas bodo nekoliko utrudila.

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 22.45 uri preide luna v znamenje raka

Čez dan prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ današnjega dne je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Prihajajo tudi zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zvečer pa se bo že čutil vpliv lune v raku.

Danes praznuje Bryan Adams: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v IX. Hiši Škorpijona in nakazuje na odločno, strastno in ambiciozno osebo, ki se zna umirjeno soočati s težavami. Vedno si vse zapomni, tudi dobre stvari, saj zna biti zelo plemenitega srca. Veliko mu pomeni čast, in ne mara praznih besed in obljub. Vse to prezira. Ima tudi odličen smisel za humor, vendar brez sarkastičnega pridiha.

Opisujejo ga resnost, zanesljivost in odgovornost. Težko se sprosti in zaupa, saj meni, da zna prav on najbolje poskrbeti zase. Ne mara vpletanja in vmešavanja v svoje sisteme delovanja, čeprav mu ne bi škodilo več spontanosti. Luna in Ascendent se nahajata v znamenju Kozoroga, zato je v odnosih resen in premišljen ter zvest.

Danes praznuje Tomo Česen: Astro profil

Sonce ima v znamenju Škorpijona, kar mu v življenju zagotavlja, da vse kar počne, počne strastno in doživeto. Njegova duhovna nadarjenost je velika, pri čemer mu samostojnost, ki se je pri njem razvila že zgodaj, pomaga, da mu življenje ne povzroča večjih težav. Je stroga in poštena oseba, ki vztraja pri dani besedi, enako velja tudi za njegove premišljene odločitve.

Mars, ki se nahaja v znamenju Škorpijona je tisti, ki mu vliva motivacijo in voljo v še tako težkih situacijah. Premore veliko vztrajnosti in poguma, tudi takrat, ko že skoraj vsi obupajo in celo odnehajo. Več denarja in konkreten uspeh na finančnem področju se mu obeta v kasnejšem življenjskem obdobju, ko bodo njegove odločitve bolj jasne in konkretne.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 5. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Vivien Leigh, angleška gledališka in filmska igralka
  • Joe Dassin, francosko-ameriški pevec
  • Art Garfunkel, ameriški glasbenik
  • Ike Turner, ameriški glasbenik
  • Tatum O’Neal, ameriška filmska igralka

Na današnji dan v Ljubljani odprejo prvo otroško zavetišče. Rodil se je Fred Lawrence Whipple, ameriški astronom in Paul Sabatier, francoski kemik, nobelovec. Umrl je David Ross Brower, ameriški aktivist za okolje in John Robert Fowles, angleški pisatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 5. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav se usmerjate v zadeve, ki jih ne obvladate popolnoma, boste sposobni z vplivom lune v raku vse skupaj raziskati in tudi popeljati do ključne točke realizacije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določeni ljudje v družinskem okolju pričakujejo veliko, namesto da bi si prisluhnili, kar vas bo danes vznemirjalo, kjerkoli se boste pojavili. V službi bodite bolj prilagodljivi in lažje boste delovali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste začeli s svojimi opravki z veliko optimizma, potem pa sledi nekaj nemirnih trenutkov, ki jih bo povzročila luna v znamenju raka. Nikar ne bodite konfliktni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čas vam danes kljub nežnim vibracijam lune v vašem znamenju hitro beži. Vsaj v popoldanskih urah ali zvečer se sprostite, po možnosti na nežen in romantičen način.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste zaradi nakopičene energije, ki jo prinaša luna v raku nestrpni in nimate veliko možnosti, da bi se premaknili naprej. V popoldanskih urah boste spoznali da vam primanjkuje dragocene energije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 5. novembra 2020

Imate občutek, da niste dovolj vplivni, da bi vas v službi poslušali. Prav kmalu se bo vse skupaj zavrtelo, v vašo korist, kar se bo odražalo tudi na zadovoljnem obrazu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V jutranjih urah boste nekoliko čustveno blokirani, toda popoldne bo drugače, saj boste bolj prepričani vase. Samozavest uporabite pri delu in tam, kjer vam nekaj veliko pomeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Postopoma boste prevzeli stvari v svoje roke in prišli do pomembnega zaključka, da se veliko boljše počutite, ko je vse urejeno v pravi smeri. Sledili boste svojemu srcu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Namesto da bi se veselili nečesa lepega, bodo vaše misli zaradi lune v znamenju raka, ki povečuje tudi razdražljivost razpršene in nemirne, kar bo zmotilo tudi okolico.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskrbite danes, ko luna v raku poudarja pomen družine za boljše odnos v svojem družinskem krogu, ki je že nekaj časa zaradi različnih morda celo nepomembnih razlogov napet.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obremenjeno se boste rokovali s finančnim področjem, kjer se nakazujejo tudi dvomi. Z lahkoto pa boste v popoldanskih urah sledili svojemu ustvarjalnemu navdihu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaša domislica povezana s poslovnim področjem bo naletela na veliko nerazumevanja, zato boste morali nastopiti bolj prepričljivo, da vas bodo začeli bolj resno dojemati.

Preberite tudi Mesečni horoskop ali Ljubezenski horoskop za november