Dnevni horoskop za četrtek 30. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 30. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan močvirij. Bodite danes pozorni, da se boste na pravi način znebili odvečne energije ter se izognili zoprnim opazkam.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Izjemno boste prodorni in odprti za sproščanje s športnimi dejavnostmi. Vztrajnost za vsako ceno bo vaše vodilo, popuščanje odpade.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju strelca

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželite si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Prisotna bo duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in si povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Danes praznuje Jamie Pressly: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v X. hiši Leva, zato je zelo energična, plemenita, radodarna, zabavna in optimistična oseba. Ogromno ji pomenita čast in videz, ter si privošči le najboljše, vendar pa jo označujeta tudi pretiran ponos in samovšečnost. Luna, ki jo ima v drugi dekadi Vodnarja, nakazuje na nenavadno in nepredvidljivo osebo, ki ceni neodvisnost in se hitro počuti utesnjeno, ni pa preveč romantična duša in je bolj razpršenega duha.

Zaradi ascendenta v znamenju Tehtnice, ima izrazit smisel za razvijanje prijetnih odnosov z drugimi ljudmi. Njen nastop je vedno umirjen in šarmanten. Skrbno pazi na svoj zunanji videz in se rada oblači po najnovejši modi. Nikoli pa s svojim videzom ne izstopa, vedno je elegantna in oblečena v umirjene barve. V življenju je velik oportunist in velikokrat na račun zunanjega miru zatira svoje želje in ambicije.

Danes praznuje Lisa Kudrow: Astro profil

Tipična Levinja, ki uživa v svojem življenju in svoji lepoti. Je zelo ustrežljiva, prijazna in prilagodljiva. Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Strelca, kar nakazuje, da je svobodna in sproščena v ljubezenskih odnosih. Kompliciranja in pretiranega perfekcionizma enostavno ne prenese.

Je zelo direktna in neposredna, ne prenaša krivic in nedorečenega, takoj hočejo opraviti z vsem. Merkur in Venera sta se ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Dvojčkov. Je klepetave narave, vendar o svojih skrivnostih ne razlaga širnemu svetu. Prepričana je, da se v življenju sama najbolje znajde, zato včasih zavrača nasvete.

Tvoja naloga ni iskati ljubezen, ampak poiskati vrata, skozi katera ljubezen lahko vstopi.

Eckart Tolle

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Anton Stres, slovenski učitelj in pisatelj
Peter Bogdanovich, ameriški filmski režiser srbskega rodu
Paul Anka, kanadski pevec
Arnold Schwarzenegger, avstrijsko-ameriški filmski igralec, politik
Nicky Hayden, ameriški motociklistični dirkač

Na današnji dan Slovenija postane članica Svetovne trgovinske organizacije. Rodil se je Henry Ford, ameriški industrialec in literarni zgodovinar, publicist Fran Ilešič. Umrl je Ivan Zorec, slovenski pisatelj. Danes praznuje tudi nemški nogometaš Jürgen Klinsmann.

Preberite tudi: Mesečni horoskop AVGUST 2020

Dnevni horoskop: za četrtek 30. julij 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Niste preveč prepričani, kako vas bodo v določenem krogu sprejeli, a vseeno vztrajate. Prav v tem bo vaša prednost, ker nadaljujete po svoje, tudi nekoliko trmasto, ter tako premagujete ovire.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaša zmedenost, ki jo prinaša luna v strelcu se bo sicer poznala med samim delom, a če boste vestni, boste zadeve lahko hitro nadoknadili in na končnem izdelku se ne bo popolnoma nič poznalo, da so bile prisotne težave.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi finančnega problema boste zaprosili za pomoč, a vaša prošnja danes morda ne bo uslišana. Kljub vsemu se boste veselili življenja in iskreno boste dajali komplimente, če tudi ne bo nobenega konkretnega vzroka.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes preprosto ne boste zadovoljni z opravljenim delom. Nič bolje ne bo, če se boste jezili, na okoliščine nimate praktično nobenega vpliva. Vzemite si odmor, da se s pomočjo lune v strelcu malce sprostite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni boste z luno v ognjenem znamenju tvegali in tudi pridobili. Lahko se izkažete tudi pri delu, z dobro zbranostjo in spominom, ter ob dejavnosti, ki zahteva od vas povečano koncentracijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 30. julija 2020

Danes bodite previdni na poslovnem področju. Zlobni jeziki vam poskušajo škodovati. Nekomu gre v nos, ker ste boljši od njega. A to je le kratkotrajno obdobje, ko se za vašim preteka škodoželjnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če boste združili svoje misli in občutke, boste s pomočjo lune v znamenju strelca prav gotovo našli navdih za kakšno novo poslovno priložnost, ki lahko prinese dobre rezultate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav bodo vaši upi v jutranjih urah kar visoki, to ne pomeni, da jih boste danes dosegli. Če jih želite izpolniti boste namreč potrebovali veliko vlaganja ter dela in ne samo prazno upanje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes se boste z vplivom lune v vašem znamenju spet počutili kot prerojeni. Bodite pogumni in radovedni, kajti vaša pustolovska žilica bi vam prinesla osebno veselje, mogoče pa celo nepričakovan uspeh.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste zopet polni poguma in samozavesti. Spoznali boste sorodne duše ali partnerje, ki vas bodo popeljali v svobodo in nov svet spoznanj. Tudi večer bo prijeten in malce navihan.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vam bo dal določene povode za dvom v njegovo zvestobo in v najbližji prihodnosti se stvari še ne bodo razjasnile. Ne bodite preveč negativno nastrojeni v besedah, raje začnite zaupati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobili boste novega tekmeca, med vama bo čutiti tudi kemijo. Še posebno vezani bodite previdni in se ne predajte preveč, ker lahko to kasneje škodi vam in vaši zvezi. Večer bo namenjen poglobitvi.

Vas zanima VAŠE VODILO GLEDE NA ASCENDENT-PODZNAK