Kako mesec, v katerem ste rojeni vpliva na vaše karakteristike in tempo življenja?

Tudi mesec, v katerem ste rojeni nosi s sabo določene značilnosti, ki jih podarja vašem znamenju.

ROJENI V MESECU JANUARJU

TIP OSEBNOSTI: Nežnejša oseba, nagnjena k samoanalizi. Obstajajo težave pri pridobivanju prijateljev.
Njihove napake so predvsem pretiran perfekcionizem, notranji konflikti in muhavost, njihova prednost pa je iznajdljivost, s katero se v življenju izognejo težavam. Ujame se z rojenimi v maju, ne ujame pa se z rojenimi v februarju.

ROJENI V MESECU FEBRUARJU

TIP OSEBNOSTI: Neodvisna oseba, vse želi napraviti sama. Na mnenja drugih se ne ozira.
So duhovno razgibani ljudje, ki potrebujejo veliko svobode in spontanih pripetljajev. Odlikuje jih globina misli, razjezijo pa vas lahko s svojo neodgovornostjo in pretiranim egoizmom. Ujame se z rojenimi v avgustu, ne ujame pa se z rojenimi v novembru.

Kako mesec, v katerem ste rojeni vpliva na vaše karakteristike

ROJENI V MESECU MARCU

TIP OSEBNOSTI: Nemočna in neodločna oseba. Mnogokrat pod vplivom drugih ljudi.
Razmere v katerih živijo nanje močno vplivajo, prepričani so, da s konfliktom ne prideš nikamor, zato se skoraj vedno umaknejo v svoj svet. So občutljivi in zelo težko prenašajo kritiko. Ujame se z rojenimi v novembru, ne ujame pa se z rojenimi v decembru.

ROJENI V MESECU APRILU

TIP OSEBNOSTI: Zelo odprta, ekstravertirana oseba. Sposobnost zaznave starega in novega. Močna čustvena oseba, prirojen individualizem, sebičnost, trma.
To so posamezniki, ki so skrajno nepotrpežljivi in nemirni, po drugi stani pa nikakor muhasti in zelo prilagodljivi. V življenju jih vodi velika samozavest in občutek po nadvladi. Ujame se z rojenimi v decembru, ne ujame pa se z rojenimi v septembru.

ROJENI V MESECU MAJU

TIP OSEBNOSTI: Ima sposobnost se izogibati konfliktom, komunikativen. Velikokrat menja hobi.
Da bi dosegli svoje zastavljene cilje, so se pripravljeni tudi žrtvovati. Brez imetja se počutijo izgubljene, prav tako brez občutka varnosti v partnerskem razmerju. Ujame se z rojenimi v septembru, ne ujame pa se z rojenimi v marcu.

Kako mesec, v katerem ste rojeni vpliva na vaše karakteristike

ROJENI V MESECU JUNIJU

TIP OSEBNOSTI: Konservativna oseba, stereotip, ne mara razprave in dvorjenja.
Nagli in nemirni posamezniki, ki ne znajo kontrolirati svojih izrečenih besed, zato večkrat delujejo sarkastični. V ljubezni se le redko resnično predajo in vežejo, so večni avanturisti. Ujame se z rojenimi v februarju, ne ujame pa se z rojenimi v avgustu.

ROJENI V MESECU JULIJU

TIP OSEBNOSTI: Emotivnost, pomanjkanje žilavosti in vztrajnosti, ko gre za pomembna vprašanja, dobro se izmika vplivom drugih ljudi.
Občutljivi, mehki in razdražljivi posamezniki, s katerimi se je težko skregati, saj se bodo že na sredini prepira užaljeno umaknili ali začeli jokati. Taktnosti in samozavesti ne premorejo prav veliko. Ujame se z rojenimi v oktobru, ne ujame pa se z rojenimi v decembru.

ROJENI V MESECU AVGUSTU

TIP OSEBNOSTI: Spoj pameti in mehkobe. Težko sprejema navade, težka za odnos, tolerantna in malo hladna oseba.
To so posamezniki, ki jih lahko hitro vržemo iz tira, vendar so tudi hitro zopet nasmejani. Življenje zajemajo s polno žlico in se na vsakodnevne težave ne ozirajo preveč, saj so sami sebi zadostni. Ujame se z rojenimi v aprilu, ne ujame pa se z rojenimi v januarju.

Kako mesec, v katerem ste rojeni vpliva na vaše karakteristike

ROJENI V MESECU SEPTEMBRU

TIP OSEBNOSTI: Ravnodušnost, mehkoba, naivnost, večkrat tudi pretiran perfekcionizem.
Duhovno razgibani ljudje, ki v vsaki zadevi zakomplicirajo, ali pa razmišljajo, kako bi uvedli spremembe. Zelo pazljivi v ljubezenskih odnosih in večkrat naporni za okolico. Ujame se z rojenimi v januarju, ne ujame pa se z rojenimi v oktobru.

ROJENI V MESECU OKTOBRU

TIP OSEBNOSTI: Naklonjenost in enostavnost, disperzija interesa in usmerjenost k sebi.
Srce in razum sta uravnovešena, kar jih vodi v umirjene odločitve. Imajo mnogo poznanstva, vendar zelo malo pravih prijateljev. Večkrat dvomijo vase in v svoj uspeh. Ujame se z rojenimi v marcu, ne ujame pa se z rojenimi v decembru.

Kako mesec, v katerem ste rojeni vpliva na vaše karakteristike

ROJENI V MESECU NOVEMBRU

TIP OSEBNOSTI: Zelo močan značaj. Nemogoče je, da spremeni svoj pogled, energija, vztrajnost pri doseganju svojih ciljev.
Njihova bistroumnost jim lahko včasih naredi več škode kot koristi. V vsaki situaciji se zaletavajo, brez da bi predhodno razmislili. V ljubezenskih odnosih so njihove zahteve visoke, morda celo previsoke. Ujame se z rojenimi v juliju, ne ujame pa se z rojenimi v februarju.

ROJENI V MESECU DECEMBRU

TIP OSEBNOSTI: Komunikativna oseba, odločna, s smislom za humor in komunikativnost.
Odločni ljudje s treznim pogledom na življenje. Vedno nasmejani in sproščeni ter pripravljeni na akcijo. Zvestoba ni ravno njihova najboljša prijateljica, ko pa življenje ponuja toliko priložnosti. Ujame se z rojenimi v aprilu, ne ujame pa se z rojenimi v maju.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi URA ROJSTVA POMAGA DEFINIRATI VAŠO OSEBNOST