Dnevni horoskop za četrtek 22. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 22. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 22. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 22. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nočete si privoščiti več in se povsem prepustiti čustvom, saj še niste čisto odločeni, kaj si želite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na pravi poti ste, ostanejo vam le nekoliko dolgočasne podrobnosti, s katerimi se je potrebno soočiti.

Danes ob 14:26 uri preide Sonce v znamenje Leva

Poslavlja se obdobje raka, ki je povezano z energijo lune in čustvi, prihaja obdobje leva, ki se prepleta z energijo Sonca. Pripravite se, prihaja drzna, avtoritativna in samozavestna energija.

Lev je ognjeno znamenje, ogenj pa je element delovanja, gibanja in ustvarjanja. Energija tega vpliva z veseljem sije in nastopa ter je deležna pozornosti, ne boji se niti drame.

horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Danes ob 0:36 uri preide Luna v znamenje Kozoroga

Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Potrebno bo omejiti količino soli, saj v tem času čutite močno željo po slani in pikantni hrani. Kuharske mojstrovine vam zaradi premalo kreativnosti ne bodo šle najboljše od rok, zato ne bodite presenečeni, če vam kosilo ali pecivo ne bo najbolj uspelo.

Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego.

Vedno imejte v mislih to, da je vaša odločenost za uspeh pomembnejša kot karkoli drugega.

Abraham Lincoln

Danes praznuje Bojan Emeršič: Astro profil

Zanj je družina vedno najbolj pomembna. Ima zelo dober spomin, močno intuicijo, veliko sanjari in njegova dejanja so zelo podložna vplivu lune. Ima nenavaden smisel za humor, ki je včasih sarkastičen. Zaradi Venere v znamenju Raka potrebuje nenehno bližino tistih, ki jih ima rad, v zameno jih razvaja. Ima izrazit čut za družinsko življenje.

Odlikujejo ga zvestoba, nepristranskost in odgovornost. Čeprav je z Marsom v znamenju device precej samotarski, rad deluje v dobro družbe. Je izredno dober prijatelj in želi biti del skupine. Luna, ki se je pri Robertu nahajala ob rojstvu v Levu, nakazuje notranjo veličino, ponos in igrivost, pa tudi nečimrnost, izbirčnost in zahtevnost. Na zunaj deluje zelo samozavestno.

Preberite: SINASTRIJA ODNOSA: BOJAN IN VIKTORIJA EMERŠIČ

Rojeni v znamenju raka in leva, dogodki na današnji dan:

  • Don Henley, ameriški rock pevec, bobnar
  • Alan Menken, ameriški skladatelj
  • Barbara Habič, slovenska mladinska pisateljica
  • Selena Gomez, ameriška pevka
  • Princ George Cambriški, britanski prestolonaslednik

Na današnji dan Venera 8 pošlje prve posnetke s površja Venere. Zaradi nepravilnosti v letenju se odločijo uničiti sondo Mariner 1. Dan vstaje naroda Slovenije – v Tacnu so izstreljeni prvi streli proti italijanskemu sodelavcu. Wiley Post konča prvi samostojni polet okoli sveta. Rodil se je Edward Hopper, ameriški slikar in Avgust Žabkar, slovenski industrialec. Umrl je Metod Peternelj, slovenski učitelj, zborovodja in Josef Strauß, avstrijski skladatel.

Kakšni planetarni premiki se bodo zgodili danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da danes Sonce preide v znamenje leva, Venera pa začne svoje popotovanje v znamenju device.

Katera znamenja zodiaka boste danes na področju dela naredila več kot običajno?

V današnjem dnevu boste na poslovnem področju najbolj učinkoviti rojeni v znamenju raka, device in škorpijona.

Preberite tudi: RAZLIČNI OBRAZI LJUBEZNI V ASTROLOGIJI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrebovali boste čiščenje in odvreči bo potrebno nepotrebne vzorce, povezane s preteklostjo. Lahko se vam zgodi, da se boste v večernih urah želeli izolirati in v miru razmisliti o vsem skupaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prva stvar, ki jo potrebujete bo, da prilagodite vaša prepričanja na spreminjajoče se okolje, čeprav bo to verjetno zelo težko za vas, ki ste tako navdušeni nad starimi običaji in tradicijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Energija lune v kozorogu se bo želela postaviti nad vas, zato prihajajo nekatere nestabilnosti in izzivi. Največ lepih priložnosti boste imeli, ko boste zopet bolj prodorni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihaja nekaj skušnjav o nekaterih zadevah, še posebej z moralnega ali pravnega vidika, česar se nikar ne ustrašite. Prihajajo tudi možnosti osebnega napredka, kar vam lahko prinese stabilnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

To, da morate porabiti ves denar, ki ga imate na razpolago ne bo več vaše vodilo, začeli boste razmišljati o prihrankih. Če pravil, ki jih boste prejeli, spontano ne boste upoštevali, potem vas bo zbudilo dejstvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nahajate se v najugodnejšem času za podvige na osebnem področju. Direkten pristop vam bo olajšal marsikatero situacijo. V večernih urah boste v objemu veliko bolj sproščeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zopet se boste znašli pod vplivom sladkih sanj, vendar bo realnost vse prej kot takšna, zato boste morali čim prej poskrbeti za urejene misli in red na ljubezenskem področju, kar pa bo od vas terjalo veliko mero prilagajanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujete veliko dobrih dosežkov, rezultatov, še posebej tisti, ki se že več časa trudite za določeno zadevo. Zdravje vam bo malce nagajalo, zato se na vsakem koraku ustrezno zaščitite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Okoliščine vam nameravajo pokazati, je, da je čas za spremembe. Denar bo drugo področje, ki ne bo najbolj cvetelo. Pazite se tudi raznih tveganih naložb, ki vas lahko zavedejo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Malce se boste borili sami s sabo, saj ste vajeni funkcionirati svobodno in sproščeno, ko pa boste določene odgovornosti sprejeli, se za vas odpira novo čudovito obdobje, v katerem dogajanja ne bo manjkalo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zagon, ki ga lahko pričakujete z energijo lune v kozorogu, bo poskrbel tudi za zadovoljstvo na zasebnem področju. To bo razblinilo vaše strahove pred izgubo nadzora pri vsakodnevnih nalogah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaš um bo zelo aktiven in prodoren. Spodbujal vas bo tudi vpliv planetov, ki vas usmerjajo v odločnost in dobro motivacijo. Za prekinitev odnosov ni najboljši čas, zato se poskusite tokrat zadržati.

Vas zanima: VANESA JE RAZOČARANA, SAJ STARŠI NE SPREJEMAJO PARNERJA