Dnevni horoskop za četrtek 18. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 18. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 18. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 18. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Svoje zaupanje ohranite na pravem mestu. Počasi se premikate naprej, vendar vas lahko obremenijo še določene zadeve, povezane s tistimi, ki so drugačni od vas.

Nasvet za današnji dan: Ne dovolite, da vam perfekcionizem v določenih situacijah škodi in vam jemlje energijo.

Horoskop
Dnevni horoskop – Luna v znamenju

Luna je v znamenju bika

V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes ob 10.44 uri preide sonce v znamenje rib

Danes se bo Sonce, ki se je nahajalo v vodnarju pomaknilo v bolj globoko delovanje. Znamenje rib prinaša željo po umirjenosti in trenutke nežnosti. S Soncem v znamenju rib prehajate v obdobje, ki bo poudarjalo čustveno plat in vas usmerja v reševanje odnosov, fokus vašega življenja se bo premaknil bolj proti vaši družini in bližnjim.

Vse skupaj ne bo ravno najbolj enostavno, saj boste morali določene zadeve, ki bi naj bile jasne celo dokazovati in se boriti za svoj prav, vendar tokrat na nežen način. Čas je pravi, da si začnete sami krojiti svojo usodo in da se nehate ozirati na mnenja drugih.

Danes praznuje Molly Ringwald: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 8. Hiši Vodnarja, kar nakazuje da je svobodna, malce nepremišljena ter da se v življenju odziva spontano. Težke misli in ljudje enostavno ne sodijo v njeno bližino, saj deluje zelo lahkotno in želi imeti vse pod nadzorom. Luna v znamenju Škorpijona ji podarja strastno privlačnost in karizmo, s katero se v ljubezni lažje odloča.

Moški se mora zanjo ves čas truditi, da ima občutek da prejema vso pozornost. Venera v Kozorogu deluje nekoliko hladno, vendar se pod površjem skriva dobrosrčna, topla oseba, ki se je v danih situacijah sposobna tudi prilagoditi ali celo, če je potrebno opravičiti.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 18. februarja 2021?

Rojeni v znamenju vodnarja in rib, dogodki na današnji dan:

  • Drago Leskovšek, slovenski kemik
  • Yoko Ono, japonska umetnica
  • John Joseph Travolta, ameriški filmski igralec
  • Andre Romel Young – Dr.Dre, ameriški raper
  • Urška Hrovat, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan s podpisom zadrskega miru se Benetke odrečejo obsežnim predelom vzhodne obale Jadranskega morja. Tina Maze je postala olimpijska prvakinja v veleslalomu. Rodil se je Enzo Anselmo Ferrari, italijanski izdelovalec avtomobilov in Ferdinand Chesarek, ameriški general slovenskega rodu. Rodil se je tudi slovenski pisatelj Bojan Štih in ameriški igralec Matt Dillon kot tudi slovenski alpinist Tomaž Humar. Umrl je Gustave Charpentier, francoski skladatelj in Lovro Kuhar – Prežihov Voranc, slovenski pisatelj.

Katera astrološka znamenja bodo danes najbolj trmoglava?

Najbolj trmoglavi bodo danes rojeni v astrološkem znamenju bika, raka in device.

Preberite tudi: ALI JE ZALJUBLJENOST PRAVA LJUBEZEN?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Najnovejše spremembe se bodo kljub energiji lune v biku dobro obnesle, pri tem pa se bo povečala tudi vaša motivacija.

Končno se vam bo na obzorju spet prikazal cilj, ki si ga srčno želite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svoje nezadovoljstvo boste izražali na glas, zato se ne čudite, če vsi ne bodo zadovoljni z vašim delovanjem. Več taktnosti bi si lahko omislili, sploh ker ni vse tako črno, kot se vam morda zdi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Marsikaj se bo spreminjalo, tudi vaše razpoloženje, ki v zadnjem času močno niha. Bližnji bodo malce zmedeni, saj se boste tekom dneva zelo različno odzivali na njihove pobude.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Lahko da se boste odločali v nedogled, kar vas bo utrudilo. Šli ste že predaleč, zato se čim prej oddaljite od vseh vpletenih, saj se situacija samo zapleta in trenutka v trenutek.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prav fleksibilni danes zaradi lune v biku ravno ne boste, nihče pa vam ne bo mogel očitati lenobe. Čeprav imate nekaj pomembnih načrtov, se vam res nikamor ne bo mudilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če boste stali za svojimi besedami, vam nihče ne bo mogel do živega. Napetost pa boste prenesli tudi v zasebne odnose, povzročili boste nekaj manjših prepirov, ki jih lahko rešite z iskrenostjo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite s pomočjo lune v biku bolj strpni, le tako boste prebrodili manjšo krizo v odnosih z nekom, ki noče zlahka popustiti. V službi bi se morali čim prej dogovoriti glede novih pogojev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če se boste v domačem okolju zapletli v merjenje moči, bodite zelo pozorni, da se ne boste spustili na osebno raven. Imate možnosti za ugoden izid, zato ostanite diplomatski in prodorni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskrbite, da boste danes, ko bo luna v biku ves čas prijetno zaposleni, pri tem pa ne pozabite, da mora naporom slediti nagrada. V večernih urah prehajate v bolj sproščeno pozicijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dogajanje na ljubezenskem področju vas bo danes, ko bo luna v biku prijetno presenetilo. Z veseljem boste odpovedali druge načrte, da se boste posvetili samo ljubljeni osebi, ki vas navdihuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Počasi prihajate do pomembnega spoznanja, da vas pozitivno razmišljanje vodi k dobrim rezultatom. Zato ostanite spontani in povejte vse kar vam pade na misel brez večjih zadržkov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z delom se danes ne boste obremenjevali, ker si ga boste znali dodatno začiniti s prijetnim klepetom. Morda boste pred nadrejenimi potrebovali duhovit zagovor, a na koncu bo razpoloženje optimistično.

Vas zanima: PRAVLJIČNI HOROSKOP: S KATERIM LIKOM STE POVEZANI?