Dnevni horoskop za četrtek 15. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 15. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 15. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 15. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan prostovoljstva mladih. Pričakujte manjšo nevihto in nejasnosti, strasti bodo razburkane, vendar se ne obremenjujte preveč.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne morete se spontano odločiti, zato raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni in razvije.

horoskop
Luna v znamenju dvojčkov

Danes ob 8:35 uri luna preide v znamenje Dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni podvigi bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo.

V teh dneh boste zbrani in vaše urejene misli vas bodo razveseljevale na vseh področjih, še posebej na področju financ in posla.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev preko interneta. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Ana Maria Mitič: Astro profil

Sonce se nahaja v znamenju Ovna, zato je predvsem odločna, opazna in temperamentna oseba, ki ko stopi v prostor vsekakor zažari in zasenči marsikoga. Njena pot do visoke izobrazbe je nekoliko lažja. Hitro dojema dejstva in se z lahkoto znajdete v vsaki situaciji. Njen um je zelo prodoren. Najraje je neodvisna in potrebuje veliko mero svobode.

Mars ima v znamenju Bika, kar pomeni da je poslovno in finančno vedno osredotočena na bistvu. Delovna vnema, zagnanost in motivacija zanjo niso tuje besede. Jupiter v znamenju Vodnarja nakazuje na močno željo po drugačnem, nenavadnem življenju. Brez sprememb postane nervozna, brez potovanj je njeno življenje prazno in veza brez vzponov in padcev jo kmalu začne dušiti.

Ko boš prvič letel, boš hodil po zemlji ozirajoč se v nebo, kajti tam si bil in tja se boš želel vrniti.

Leonardo da Vinci

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Wilhelm Busch, nemški slikar, pesnik
  • Etbin Kristan, slovenski politik, pisatelj
  • Nejc Zaplotnik, slovenski alpinist
  • Emma Thompson, angleška filmska igralka
  • Filip, belgijski kralj

Na današnji dan se pred obalo Nove Fundlandije se je na svoji prvi plovbi preko Atlantika zjutraj ob 2:20 potopil Titanic. Stolnica Notre-Dame v Parizu je bila močno poškodovana v požaru. Rodil eden največjih umov v zgodovini človeštva, Leonardo da Vinci. Rodila se je tudi Samantha Fox angleška pevka in manekenka in Emma Watson, angleška filmska igralka. Umrl je Jean-Paul Sartre, francoski filozof, dramatik, pisatelj in Abraham Lincoln, ameriški predsednik.

Katera astrološka znamenja bodo danes opravljiva in klepetava?

Danes boste najbolj opravljivi in klepetavi rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in vodnarja.

Katero znamenje zodiaka bo v današnjem dnevu najbolj radovedno?

Dnevni horoskop napoveduje da boste danes najbolj radoveni navihani strelci.

Preberite tudi: SINASTRIJA ODNOSA: BOJAN IN VIKTORIJA EMERŠIČ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V poslovnem življenju in v ljubezenskih odnosih se boste z luno v dvojčkih končno lahko sprostili in prevzeli glavno besedo. Komaj ste čakali na čas, ko vse poteka brez ovir.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odločitvi se boste danes, ko je luna v dvojčkih nekako izogibali. Morda le zato, ker se želite prikazati v najboljši luči, popoldne boste čutili, da niste na višku. Ne delajte ničesar na silo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikakršnih razlogov ni, da bi se prepustili tistim, ki od vas zahtevajo preveč. Lahko razložite svoje mnenje, vsekakor brez konfliktov. V ljubezni boste malce ljubosumni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veder in razigran dan z vplivom lune v dvojčkih vas čaka. Spodbujena bo tekmovalnost, z lahkoto boste izražali svoje ideje, tudi na področju čustev boste zelo razpoloženi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prvi vtis v zvezi s pomembno zadevo bo kljub zmeni luni v dvojčkih odločilen. Pazite, kako boste povedali svoje mnenje, čeprav vas spremljajo ugodne okoliščine, saj ste resnično iskreni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dobro premislite, koliko časa boste posvetili delu, ki vas v bistvu vznemirja.

V nasprotnem primeru si boste nakopali dodatne skrbi v družbi družinskih članov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Znašli se boste v okolju, ki bo za vas preveč tesnobno, da bi lahko v njem uživali, a to na vaše delo ne bo vplivalo, ravno nasprotno. Zvečer boste z luno v dvojčkih končno sporočeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoliko bolj bo poudarjena razdražljiva energija, še posebej zjutraj. Videti je, da boste imeli veliko poslovnih opravkov in bolj zahtevnih nalog in to vas lahko močno obremeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne glede na opazke, ki jih boste deležni zaradi lune v dvojčkih, boste blesteli s svojimi idejami, zato si ne dovolite, da vas spravijo v slabo voljo. Ne skrbite, čas bo pokazal, da imate prav.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembno je, da vznemirljivo in živčno energijo lune v dvojčkih preskočite in premagate. Raje jo izkoristite in premislite o spremembah, ki jih še kako potrebujete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prepustite se vplivu lune v dvojčkih in opazujte kako se stvari postopoma razpletajo. Vse boste izvedeli, ko bo napočil pravi čas. Ne obremenjujte se preveč s tem, raje zaupajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Občutek, ki ga imate, vas vodi v nove dogodivščine. Nekaj se bo rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Pri delu ne potrebujete dodatne pomoči, morda le nekaj novih idej.

Vas zanima: MAJA JE OBUPANA, SAJ SE VRTI V ZAČARANEM KROGU DEBELOSTI