Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja oven

Predviden čas branja: 5 minutes

OVEN IN TEHTNICA

Nasprotja se privlačijo, pravi pregovor, ki ni daleč od resnice. Mars, ki vlada Ovnu, in Venera, vladarica Tehtnice, se združita v strastno srečanje. Ognjenega Ovna zračna Tehtnica izjemno privlači in njegov plod domišljije je užitek in le-tega od Tehtnice tudi dobi. Značilnosti, ki so skupne Ovnu in Tehtnici, so prednosti, vendar so vidne tudi razlike. Obe znamenji sta idealista in po duši romantika. Hitrost, s katero nadaljujeta svojo pot, opredeli tudi razliko med njima. Oba ljubita strast in imata vonj za občutke. Vendar so impulzivna dejanja Ovna v nasprotju z željo Tehtnice, ki zadeve vselej pretehta, uživa v trenutku razprave, kjer pa je Ovnovo potrpljenje na preizkušnji.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja oven

Harmonična ljubezen Tehtnice se razteza na okolje tako, da ni izključeno, da je Oven kmalu videti kot madež.

Njuna medsebojna prizadevanja doma bodo bistvenega pomena za skupno pot. Tehtnica je vselej pripravljena na odprto živahno razpravo, nasprotno pa Ovnu odprta komunikacija ni vrlina. Ta kombinacija od obeh zahteva veliko razuma in vrednot, ki jih v skupnost prispevata in sta jih sposobna priznati. Treba se bo naučiti zaupati in verjeti. Ko to dosežeta, imata ključ do uspeha pri sebi in svojo razburljivo pot nadaljujeta v prihodnost.

OVEN IN STRELEC

Pustolovski Strelec in mladostni duh Ovna se odlično ujemata, lahko sta tudi zelo dobra prijatelja, ljubimca in imata veliko skupnega. Oba sta ognjeni znamenji in plamen želja gori vedno svetlo nad njima. Imata veliko skladišče energije, ki ju povezuje. Razlike v mnenjih ne trajajo dolgo. Oven počasi prevzema pobudo in je najbolj ambiciozen znak, poln novih idej, tako se Strelec z veseljem pridruži skupnim avanturam.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja oven

Vendar Oven, ki je običajno prezaposlen, išče nove izzive in prav lahko na strelca hitro pozabi.

Imata veliko skupnih interesov in sta podobni osebnosti, njuno skupno druženje je vedno zabavno. Zelo dobro se ujameta v entuziazmu, energiji in skupni življenjski poti. Njuni skupni interesi in podobna značaja naredijo Strelca in Ovna za eno od najboljših kombinacij za dolgotrajno razmerje in skupno življenje. Popolna kombinacija!

OVEN IN DEVICA

Začetek odnosa med Ovnom in Devico je naravnost fascinanten. Paziti bosta morala na svojo strast, ki visi v zraku. Devica občuduje Ovnovo moč in neodvisnost, njuni medeni tedni so razburljivi s prisotnostjo spolne napetosti. Devica razkriva globine strasti ob svojem predrznem, raziskovalnem Ovnu. Razmerje med zemeljsko Devico z vladajočim Merkurjem in ognjenim Ovnom, ki mu vlada dobrohotni Mars, je atrakcija, ki spodbuja različnost v medsebojnem odnosu. Oven bo potreboval veliko iznajdljivosti, da zadovolji potrebe Device. Devica je izjemno urejena tudi pri hišnih opravilih.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja oven

Površno ali napol opravljene naloge izzovejo pri Ovnu jezo, ki je začinjena z ostrim jezikom.

Oven kritiko težko sprejme, tudi če ugotovi, kdo je odgovoren za vsakodnevno delo. Oven bo moral svoj način vodenja prilagoditi Devici. Lahko se vselej zanese na njeno korektno in odgovorno opravljeno delo, nikar pa ne pričakujte, da vas podpre pri tveganjih in nepremišljenih odločitvah. Devica še kako dobro zna analizirati tveganja. Če se naučita pravil, je partnerstvo lahko uspešno poslovno in tudi zasebno. Ne bo lahko, potrpljenje obrodi sadove in tudi čudeži se dogajajo.

OVEN IN RAK

Srečanje ognjenega Ovna pod Marsovim okriljem in vodnega Raka z vladajočo Luno je privlačna začetna kombinacija, ki enega od njiju postavi na testiranje zmogljivosti. Za vztrajnost so razpisane celo nagrade, a na skupni poti se postavi vprašanje o sprejetju medsebojnih razlik. Zmes ognja in vode ustvari veliko vroče pare in skušnjava je neizogibna. Kljub močni privlačnosti je Oven sposoben izzvati, da se občutljivi in romantični Rak umakne. Rak je skrivnosten, čuti potrebo po zasebnosti in svojih misli ne izraža vedno na glas.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja oven

Nasprotno energični Oven v vodilnem položaju, ljubitelj neodvisnosti s sposobnostjo spogledovanja izzove Rakovo ljubosumje.

Za njuno uspešno zvezo so potrebna jasna pravila, kjer so kršenja nedopustna. Oven uživa v dogajanju sredi mesta, medtem ko je Rak pripadnik varnega domačega življenja. Ob spoštovanju in razumevanju drug drugega zmoreta poslovno odlično sodelovati, združeni moč Ovna in previdnost Raka sta uspešna kombinacija. Na skupni poti ne pozabite na Rakovo občutljivost, ker ob prizadetosti potrebuje čas, da oprosti. Njun odnos zahteva jasno začrtane meje in globoko medsebojno spoštovanje. Brez naštetih vrednot bo pot usode nejasna in ob pogasitvi ognja z vodo ostane le še moker pepel.

S katerimi astrološkimi znamenji se ovni v dolgoročnem razmerju najbolj ujamejo?

Ovni se v dolgoročnem ljubezenskem razmerju najbolj ujamejo z rojenimi v znamenju strelca, leva, tehtnice in vodnarja.

S katerimi astrološkimi znamenji se ovni v dolgoročnem razmerju najmanj ujamejo?

Ovni se v dolgoročnem ljubezenskem razmerju najslabše ujamejo z rojenimi v znamenju raka, rib, device in kozoroga.