Dnevni horoskop za četrtek 12. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 12. novembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 12. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne bo vas zanimalo, kaj se dogaja v globinah, zanimalo vas bo predvsem površje, ki mora biti danes usklajeno.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Znali se boste odločiti in poskrbeti zase, tudi če vas bodo situacije, v katerih se boste nahajali jezile ter vznemirjale.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju tehtnice

Luna v znamenju tehtnice – Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Danes praznuje Anne Hathaway: Astro profil

S Soncem v znamenju Škorpijona je prijetna, prodorna, simpatična in vročekrvna, kar ji pripomore na ljubezenskem in poslovnem področju. Ima prednost, saj se vedno znajde v vsaki situaciji, saj je njen um skoncentriran in usmerjen v iskanje rešitev. Ljubezen ji veliko pomeni in za tisto pravo se je pripravljena boriti.

Ascendent v znamenju Vodnarja jo ves čas usmerja v drugačnost, inovativnost in nove podvige, ki presenečajo okolico. Venera v znamenju Škorpijona ji podarja smisel za zabavo in vedno uživa v druženju, z njo nikoli ni dolgčas. Je usodna ženska za marsikaterega moškega, saj zna očarati. Tudi pri delu je zelo spretna in vztrajna, kar ji lahko pomaga, da na lahek način pride do materialnega bogastva.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 12. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Leon Štukelj, slovenski telovadec, olimpionik
  • Grace Kelly, ameriška filmska igralka, monaška princesa
  • Neil Young, kanadski glasbenik
  • Nadia Elena Comăneci, romunska telovadka
  • Mitja Kunc, slovenski alpski smučar

Na današnji dan nasino plovilo Voyager 1 se na svoji poti najbolj približa Saturnu. Rodil se je Aleksander Porfirjevič Borodin, ruski skladatelj in François-Auguste-René Rodin, francoski kipar. Umrl je Božidar Jakac, slovenski slikar, grafik in Tin Ujević, hrvaški pesnik, esjist, kritik, prevajalec.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 12. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Morda je že čas, da se začnete prilagajati, pripravite se na poslovna pogajanja, bodite pogumni, odločni, a taktni. Dan bo primeren za nove načrte, službene podvige in organizacijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na vidiku je danes, ko bo luna v tehtnici manjša priložnost, ki vas utegne rešiti finančnih skrbi. Zasebno življenje boste začasno odrinili na stranski tir in se v celoti posvetili pomembni zadevi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne razmišljajte preveč o stvareh, ki se ne morejo ponoviti, vsaj ne v krajšem roku. V ljubezenskih odnosih pokažite več nežnosti, v nasprotnem lahko sledi nenavaden nesporazum.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Resnica se vam v današnjem dnevu kljub pravični luni v tehtnici izmika. Preusmerite svojo energijo ali pa se odločite za bolj taktičen pristop. Tudi po ovinkih boste lahko prišli do cilja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Morali se boste na hitro nekaj naučiti, da boste kos novim zahtevam. Ne bodite površni, čeprav vas bo čas priganjal. Podrobnosti bodo pomembne, zato jim namenite pozornost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 12. novembra 2020

Izognite se situacijam, ki vas begajo. V poslu bo zaradi lune v tehtnici potrebna previdnost, da ne bo prišlo do napak, medtem ko boste pri čustvih naleteli na nekaj več razumevanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Niste preveč navdušeni nad tistim, kar vam ponujajo, a druge možnosti za zdaj žal ni. Boriti se morate z nekom, ki je glasnejši, tudi doma lahko pričakujete nekaj sitnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Radi bi le napolnili baterije, toda to bo danes zahtevna naloga. Previdnost je mati modrosti, pokažite, da se ne boste pustili iztiriti. Pazite tudi, da ne bi obtičali v prometni gneči.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite s pomočjo lune v tehtnici potrpežljivi. Še nekaj časa bo preteklo, preden se bo pomembna situacija izoblikovala do te mere, da boste lahko tudi konkretno ukrepali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes vas bodo zmotili tisti, ki jih ne morete razumeti. Vse skupaj se lahko zavleče, tudi zato, ker ste že nepotrpežljivi in zlahka vam gre z jezika tudi nekaj, o čemer bi morali molčati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je naporen dan, v katerem se boste morali izkazati, ne da bi imeli pri tem veliko pomoči. Marsikaj vas lahko iztiri in vaši občutljivosti ne bo videti konca, zato se naslonite na tiste, ki jim zaupate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubljena oseba le deluje neodločno, v resnici pa je povsem obratno. Bolj sta si podobna, kot ste pričakovali. Nadaljujte načrte v povezavi z izvirno dejavnostjo ali izpopolnjevanjem.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop ali REVIJA VELIKI LETNI HOROSKOP