Dnevni horoskop za četrtek 10. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 10. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 10. junija 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 10. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zapomnite si, kdor začenja stvari, a jih nikoli ne dokonča, kdor se z lahkoto zmede ali prestraši, ni srečen. Konjunkcija med Merkurjem in Luno bo razblinila napetosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Uprite se danes neaktivnemu poležavanju, nekoristnim, dolgoveznim telefonskim pogovorom in se raje poglobite vase.

horoskop
Luna je v znamenju dvojčka

Luna je v znamenju dvojčka

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre.

Danes ob 12.43 uri nastopi sončev mrk

Danes se bo ob prehodu Lune med Zemljo in Soncem zgodil kolobarjasti sončev mrk. Med mrkom bo Lunin navidezni premer manjši od Sončevega, zato bo maksimum mrka izgledal kot kolobar, prstan. Kolobarjasti mrk bo viden iz delov severovzhodne Kanade, Grenlandije, Arktičnega oceana in nad ruskim daljnim vzhodom. Delni mrk bo viden iz več tisoč kilometrov širokega območja, med drugim iz severne in vzhodne Severne Amerike, večine Evrope in severne Azije.

Kolobarjast mrk ne bo viden nad Slovenijo, viden pa bo delni mrk. Delna faza bo v Ljubljani trajala 1 uro in 17 minut, za ostale kraje po Sloveniji se časi razlikujejo za kakšno minuto. Maksimalna zakritost sonca bo 7%.

Čas je dober za jasen premislek, umik v svoj svet, kjer lahko dobro proučite prihodnje nove začetke in načrte.

Zaradi Sončevega mrka je pred vami težak dan, ko nič ne bo tako kot si želite. Določeni procesi napredka se lahko zaustavijo, vendar to skušajte sprejeti na ustrezen način. Na področju posla in financ si nikar ne zastavljajte prevelikih ter zahtevnih ciljev, saj prihajajo nevidne in težje ovire.

V tem intenzivnem obdobju, kjer se Luna znajde med zemljo in soncem se lahko osvobodite usodnih predznakov. Rešite se vseh slabih negativnih vezi, strahov, dvomov oziroma tistega kar vas že nekaj časa bremeni in utesnjuje.

Danes ob 12.53 uri nastopi Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje.

Vsi sijemo, tako kot Luna, in Zvezda, in Sonce.

John Lennon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Edward Osborne Wilson, ameriški biolog
  • João Gilberto, brazilski pevec in kitarist
  • Vic Elford, britanski avtomobilski dirkač
  • Beno Lapajne, slovenski rokometaš
  • Risto Jussilainen, finski smučarski skakalec

Na današnji dan po 79 dnevih se končajo Natovi napadi na ZR Jugoslavijo. V Ljubljani se odprejo Križanke. Izolirana genska zasnova dinozavrov. Ameriški marinci se izkrcajo na Kubi. Rodil se je Princ Filip, vojvoda Edinburški, mož kraljice Elizabete II. in Princesa Magdalena, vojvodinja Hälsinglandska, Gästriklandska. Rodila se je tudi Frances Ethel Gumm – Judy Garland, ameriška filmska igralka. Umrl je Ray Charles, ameriški pevec soula in Antoni Gaudí, katalonski arhitekt.

Kako je Sončev mrk povezan z ostalimi planetarnimi vplivi?

Zaradi sočasne Merkurjeve retrogradnosti v znamenju dvojčkov je najbolj pomembno, da temeljito razčistite s sabo ter s pomembnimi dejstvi, ki vas obdajajo. Če nenehno hitite vam ne bo uspelo, zato je upočasnitev tista, ki vodi v notranje zadovoljstvo.

Katera astro znamenja boste danes kljub energiji Mrka znala obdržati nasmešek na ustih?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes znali spontano obdržati nasmeh na ustih rojeni v znamenju raka in vodnarja.

Preberite tudi: POVEZANOST TELESA, DUHA IN DUŠE ali NOTRANJE POTOVANJE K ZAVEDANJU SAMEGA SEBE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi Mrka ne boste najbolj pozitivno naravnani, moti vas to, da morate prikimavati drugim, ter se strinjati z njihovim mnenjem. Prihaja tudi nekaj novic, povezanih s preteklostjo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse se bo danes, ko nastopi Sončev mrk odvijalo na področju čustev, še posebej v primeru, če neke zgodbe še niste do konca preboleli. Nekaj, česar trenutno ne morete obrniti drugače, pustite na miru.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Precej nestabilen dan z vplivom Mrka vas čaka. Bolj dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo najbolje, da se jim izognete in da na pravo odločitev še počakate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu pričakujte bujno domišljijo, kar bo za tiste, ki se ukvarjate z umetnostjo, zelo dobrodošlo, saj bodo ideje padale iz neba, ena bo boljša od druge.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi težkih energij današnjega dne pričakujte negotovost, ki se je boste težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je veliko hitrejši in spretnejši ter najbrž bolje obveščen o zadevi, ki vas bremeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Lahko se vam zgodi, da boste z vplivom Mrka precej zmedeni, predvsem glede tega, ali bi bilo bolje, da ste tiho in pogoltnete besede, ali poveste, kar si mislite in se ponovno izpostavite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Velikopotezni načrti bodo danes, ko vas bo objela energija dvojčkov preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi se boste težko premaknili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes ne bo dovolj le en pogovor, potrebovali boste več komunikacije. Na čustvenem področju vas izziva nekdo, ki ima še vedno glavno besedo in ne razume stališč in želja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ko se boste odločili za drugačen pristop, bodite zaradi vpliva Mrka pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve bi vas lahko privedle do zoprnih in nerešljivih situacij.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ponovno se boste lotili nečesa, na kar se ne spoznate najbolje. Danes bodite še posebej previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo, zaradi vašega nenehnega obremenjevanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S pomočjo optimizma boste kljub težkim energijam današnjega dne dobro razpoloženi in to bi radi delili s številnimi, posebno če razmišljate o novi ljubezenski zgodbi, ki se lahko razvije kmalu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ponavljajo se težave, ne glede na to, kako se motivirate. Edino, kar lahko storite, je, da nekako spremenite določene svoje lastnosti in se začnete prilagajati tekočemu dogajanju.

Vas zanima: RAZUMEVANJE STRESA V TURBULENTNEM OBDOBJU