Dnevni horoskop za četrtek 1. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 1. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 1. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 1. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Iskrene besede bodo tiste, ki vas bodo popeljale do pravega razmišljanja in zanimivih odločitev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Naj energija Zadnjega krajca premaga vaše dvome in vas pogumno popelje k ustvarjanju.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju ovna

Danes ob 3:21 uri preide luna v znamenje ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji.

Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega. Lahko se pojavi težava, kaj obleči in kakšno frizuro narediti. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem, vsekakor pa poskrbite da nahranite svojo kožo.

Danes nastopi ob 23:11 uri Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Danes praznuje Tanja Žagar: Astro profil

Tanja ima Sonce v znamenju raka, zato je zelo umirjena, čutna in prijazna. Vitalne narave, se rada izpostavi v javnosti, popularna in spoštovana je tudi v vsaki družbi. S starši ima zelo dober odnos, saj jo spremlja uravnoteženost.

Njena Luna se nahaja v škorpijonu. Strastni, čustven naboj najraje izraža z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je vedno pripravljena na kakršen koli izziv. Rada ima tudi nevarnost in skrivnosti, zato je možnost, da bo osvojila, kar si je zamislila, tudi če je prepovedano, še večja. Vsak izziv zanjo simbolizira osebno rast in napredek.

Z Merkurjem v dvojčkih je radovedna in iznajdljiva. Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah. Vedno se odlično znajde v besednih dvobojih, na kožo sta ji je pisana odprta komunikacija in pisanje.

Ne delujem po pravilih ampak izhajam iz bistva svojega srca.

Princeza Diana

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Diana Spencer, britanska princesa
  • Pamela Anderson, kanadska televizijska igralka, fotomodel
  • Ruud van Nistelrooy, nizozemski nogometaš
  • Liv Tyler, ameriška filmska igralka
  • Daniel Ricciardo, avstralski avtomobilistični dirkač

Na današnji dan je bil začetek uporabe vinjet na slovenskih avtocestah. Hrvaška postane članica Evropske unije. Uradno je bil razpuščen Varšavski pakt. Francija izstopi iz vojaškega poveljstva Nata. Prične se prvi Tour de France. Rodil se je Peter Jereb, slovenski skladatelj in Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec, režiser. Rodila se je tudi Jadranka Kosor, hrvaška novinarka in političarka. Umrl je Josip Vandot, slovenski pisatelj in Marlon Brando, ameriški filmski igralec.

Ali se je danes, ko nastopi Zadnji krajec smiselno boriti za nekaj novega in vztrajati?

Dnevni horoskop vas danes usmerja, da dokončate z vsem kar vas obremenjuje, šele nato prihaja čas za nekaj novega.

Katera astro znamenja boste danes preveč impulzivna in nerodna?

Danes boste najbolj impulzivni in nerodni rojeni v znamenju dvojčka in rib.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste kljub pogumu, ki ga prinaša luna v vašem znamenju utrujeni, zato si boste želeli počitka in miru. Vezani ste naveličani monotonosti v odnosu, saj sta z ljubljeno osebo obremenjena vsak s svojimi obveznosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju kariere bo danes nekoliko bolj umirjeno. Ne bo več nesporazumov, ki so vam po nepotrebnem kratili miren spanec. Finančne zadeve se počasi razvijajo, kar vam ustreza.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se ponavljajo stvari, za katere ste prepričani, da ste jih pustili za seboj. Zagotovo pa ne morete kljub luni v ovnu dobiti vsega naenkrat, zato počakajte, da se nekdo počasi izpove.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nagrade za svoje delo boste zelo veseli, vaše finančno stanje se bo končno izboljšalo. Delite svoje veselje z domačimi, saj so na vas ponosni in vas imajo resnično radi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihaja čas manjših podvigov, imeli boste moči prepričati nekoga, ga navdušiti in spodbuditi. Možni so simpatični uspehi, ki vas bodo v notranjosti zelo razveselili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Počutili se boste odlično in z luno v ovnu si boste želeli več izzivov. Pazite, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje, ki vam bo vse skupaj malce postavilo na glavo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes lahko z luno v ovnu pričakujete dobro počutje, potrebo po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Prepustite se športu in igri ter zaokrožite s prijetno energijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste z energijo Zadnjega krajca polni energije in pripravljeni na nove podvige. S svojim pozitivnim odnosom boste odlično vplivali na ljudi okrog sebe, ter jih motivirali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembno je, da se danes, ko se luna nahaja v znamenju ovna hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse kar vam je dano. Skratka, navdihnite sebe z malenkostmi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Samski boste danes prejeli povabilo, ki pa ga zaradi obilice delovnih obveznosti raje ne boste sprejeli. Vezani ste v nevarnosti, da se zapletete v kakšen zoprn konflikt.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samo pristna hvaležnost bo izničevala nezadovoljstvo. Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite svojo pozornost. Luna v ovnu bo prebudila samozavest in pogumne odločitve.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Žal boste morali na nekaj sladkega počakati, saj se morate trenutno posvečati delu, na vidiku pa tudi ni nobene zabave. Vezani ste naveličani rutine, ki jo imata s partnerjem v odnosu.

Vas zanima: NAJ VAS V ŽIVLJENJU VODI STRAST