Dnevni horoskop za 25. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, sonce je v škorpijonu!

Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Danes je pravi čas, izpustite preteklost toku reke in čim bolj spontano vstopite v ta trenutek. Preverite tudi kje se nahajajo vaše zvezde danes!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Verjemite v ljubezen in prišla bo do vas, ob tem pa ne mislite, da bi se morali preveč truditi ali pa celo žrtvovati zanjo. Nikar se danes ne ukvarjajte z ljudmi, ki neprestano nekaj želijo od vas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes bodo prisotni izraziti nesporazumi, tako doma kot v poslovnem krogu. Nekoliko manj prepričljivi boste kot sicer, zato se raje nekoliko zadržite, da se komu ne zamerite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj vam še ni najbolj jasno, čeprav se vse dogaja v zanimivi smeri. Vzemite si dovolj časa za vse, ker so mogoči nepričakovani zastoji, ki vam bodo v zadnjem momentu odvzeli čas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu boste malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca in sproščenega življenja. Skušajte se iz nastale situacije nekaj naučiti in osebno napredovati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste začutili breme, da se morate na hitro odločiti. Potegnite ven najboljše in videli boste, da bo prihodnost lepa. Zaupajte ljubljeni osebi, ki čaka na potrditve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Naloga, ki vas čaka, je težka, čeprav ste pogumni. Trma se vam tokrat lahko obrestuje, saj boste dokazali, da ste imeli prav, ko ste trdili, da se nekaj nagiba v vašo smer.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Opravka, ki vam ga bodo naložili, se boste lotili na najboljši mogoči način, s pomočjo nove in zelo preudarne rešitve. Ljubezensko sporočilo bo še ena svetla točka v današnjem dnevu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če želite ohraniti ponos, bodite kar se da potrpežljivi in bolj prilagodljivi. Samskim se bo pokazala možnost nove ljubezni oziroma poznanstva, ki lahko hitro prerase v kaj več.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes se boste počutili nekoliko bolj utrujeni kot sicer. Bodite previdni, saj se lahko loti prehlad. Čutili boste, da vam primanjkuje moči in da ste utrujeni, zato se izognite težjim opravkom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Storili boste nekaj, zaradi česar vam bo najprej nekoliko žal. Potem se bo vseeno pozitivno razpletlo. Nasmehnite se, saj vam ugodna pozicija planetov obeta veliko več energije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razočarani ste nad prijateljstvom, zato se boste danes obrnili na družinski krog, saj najbolj zaupate ljudem znotraj njega. Vprašajte se, ali za vsem tem tiči tudi del vašega nerazumevanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poslovno področje prinaša danes nekaj zmede in napetosti. Niso vam všeč strogi načrti, zato se boste dobro odrezali, tudi pri težjih opravilih, ki bodo zahtevala zbranost.