Dnevni horoskop za 24. oktober 2019

Dnevni horoskop horoskop.si
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, sonce je v znamenju škorpijona!

Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Danes lahko v notranjosti začutite pomanjkljiv stik s sabo ali prikrite dvome, ki izvirajo iz preteklih dogajanj. Preverite tudi kje se nahajajo vaše zvezde danes!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan, ki je pred vami, bo obarvan z notranjimi spori in predvsem ljubezenskimi dvomi. Vse to neravnovesje vas lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje obžalovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste delovali budno in pogumno, poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vas obdaja. Vsako iskanje novosti bo prinašalo zadovoljstvo in prebudilo vašo ustvarjalnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da se pogovorite o zadevah, ki so kočljive. Nikakor pa ne zapravljajte preveč denarja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu boste pod vplivom preteklih dni. Novica, ki ste jo prejeli, vas bo presenetila, toda nikar ne sklepajte prehitro. Bodite nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu bo na vrsti nekaj nesporazumov, ki vas bodo obremenili. Nekdo je še vedno prisoten v vašem življenju, čeprav vas to počasi že močno obremenjuje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes se vam vrača optimizem, ki vam bo pomagal priplezati višje, še posebej na lestvici priljubljenosti. Sami najbolje veste, kaj je prava resnica, zato ničesar ne prikrivajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Potrebujete več časa za odločanje, čeprav se bo vse, kar se bo dogajalo, zavrtelo hitro in brez zapletov. Pazite pri športnih dejavnostih, saj niste dovolj pripravljeni in zraven še malce nerodni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je večja in zanimiva poslovna priložnost. Problem bo le to, da vam lahko ukrade preveč dragocenega prostega časa. Vaše srce bo nemirno, saj se bo nekdo odzval drugače od pričakovanj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne ozirajte se na zastoj v ljubezenskih odnosih, nekdo ima z vami resne namene, čeprav vse skupaj deluje popolnoma drugače. Lahko ste pomirjeni in hkrati zadovoljni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obeta se vam priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki vas zelo spoštuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Optimistični boste in ugajala vam bo družba ljudi, ki so vam podobni in ne komplicirajo. Usmerili se boste tudi v manjši napredek in prisluhnili svojim skritim mislim in ciljem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V družinskem krogu bo v današnjem dnevu razigrano. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo in so vam pripravljeni ne glede na vse priskočiti na pomoč.