Dnevni horoskop za 24. marec 2020 – Astro novice

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 24. marec 2020, novice astro.

Dnevni horoskop za 24. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. Kljub vsemu, kar se trenutno dogaja, si zapomnite, da optimizem ne podaljša življenja avtomatsko, pesimistično delovanje pa ga skoraj gotovo krajša.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma

Ob 1.58 preide luna v znamenje ovna

Luna je v znamenju ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti doma ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Dan je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane, saj ugodno vpliva na vaša čutila. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji.

Prazna luna – Mlaj

ob 10.28 nastopi Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo Mlaj popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje.

V času Mlaja boste polni optimizma. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo.

Ljuba domovina,
kako si zakrita,
krog in krog z gorami
tesno si ovita.
Malo jih je malo,
kteri te poznajo,
manj še tistih,
kteri radi te imajo.
Mene pa le vleče
med gorice tvoje,
tje kjer tožno serce
ima ljube svoje.

Po Jožefu Stefanu pa je dobil ime tudi največji slovenski znanstveno raziskovalni institut.

Domovina (Jožef Štefan)

Rojstva na današnji dan:

Jožef Stefan, slovenski fizik, matematik, pesnik
Wilhelm Reich, avstrijski psihiater in psihoanalitik
Ivo Maček, hrvaški pianist, pedagog in akademik
Dario Fo, italijanski pisatelj, igralec, gledališki direktor, dobitnik nobelove nagrade
Steve McQueen, ameriški filmski igralec
Ronald Lee Ermey, ameriški igralec
Franc Posel, slovenski kemik

Današnji horoskop 24. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Skrivnostno optimistični boste, kar se bo odražalo predvsem v odnosu z družinskimi člani. Če boste povsem iskreni, boste rešili tudi kočljivo zadevo, ki je povezana s preteklostjo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ugoden dan z energijo Mlaja. Na voljo vam bo več prijetnih možnosti. Vsekakor je pomembno, da ne ostanete zaprti vase in da se ne smilite sami sebi na področju ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko boste z luno v ovnu zelo prodorni vam nihče ne bo mogel očitati, da zamujate. Hitri boste in tako neučakani, da vam bodo težko sledili. Ukvarjali se boste tudi s pomembnim vprašanjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Že nekaj časa se vam nabira vse naenkrat, kar vas v notranjosti vznemirja. Na vrsti bo nekaj, česar morda niste pravočasno zaključili. Popazite tudi na zdravje, saj niste v najboljši kondiciji.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan bo izredno težek, napeti in razdražljivi boste. Popoldan boste morali storiti vse sami. Ne glede na to ne popuščajte, saj boste vse skupaj uspešno rešili in se na koncu nasmejali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Potrebno se bo soočiti s situacijo, poravnati obveznosti in skrbeti za nove priložnosti, kar vam ne bo najbolj všeč. Izkoristite raje današnji dan za izboljšanja in osebni napredek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na osebnem področju boste končno sprejeli določena pravila in izkazalo se bo, da je vaša odločitev več kot odlična. Oseba iz preteklosti bo še vedno pohajkovala v vaših mislih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko pozornosti bo danes usmerjeno na bližnje. Imeli boste občutek, da so odmaknjeni in nedostopni, skratka v drugih energijah kot vi. Želja po izboljšanju ne bo zadoščena.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan z Mlajem v ovnu vam zagotavlja dobre odločitve, posebno glede načrtov, ki so v zadnjem času obtičali na eni točki. Določene odločitve bodo povezane s popolnoma novimi prijemi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Potrudite se, da se boste s pomočjo Mlaja danes znašli na pravem mestu. Čakanje ne bo najboljša izbira, tarnanje pa še manj. Zato odprite oči, napnite ušesa, saj se nekaj končno premika.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše ustvarjalno oko bo zaradi vpliva Mlaja v ovnu izostreno, čuti odprti in znali boste uživati v prostem času in radostih, ki se bodo vrstile. Pojdite v svoj svet in uživajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Družinskio bodo danes, ko se luna nahaja v ovnu manj stresni, bolj topli in prijetni. Delovali boste bolj počasi, a kljub temu zelo učinkovito. Vaši majhni koraki bodo praktični in z njimi se boste spravili v dobro voljo.