Dnevni horoskop za 23. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, ob 17:20 uri se začne sonce gibati v znamenju škorpijona! Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. V današnjem dnevu pričakujte čutenje krepkosti, čistosti in dviga energije na višjo raven. Opravilna in miselna sposobnost bo povečana. Preverite tudi kje se nahajajo vaše zvezde danes!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Komaj čakate na neko srečanje in izkazalo se bo, da lahko vzpostavite prijetnejše odnose. Brez težav se boste razumeli z družinskimi člani, ki prinašajo v vaše življenje dobro voljo.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

V svoji potrebi po iskanju pravice ne potrebujete dodatnih žrtev, ki bi dokazovale vaš prav. Čim prej se soočite z vsemi napetostmi, ki jih nosi s sabo energija današnjega dne.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Čeprav nimate velikih težav z doseganjem rezultatov, boste nagnjeni k temu, da povzročate manjše nesporazume. V družbi prijateljev boste bolj tihi in malce zadržani.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Zastarele zadeve vas vedno znova spravljajo iz tira. Morda niste najbolj organizirani, gre le za trenutno šibkost. V ljubezni boste v današnjem dnevu prav tako neodločni.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Sami sebi ste najboljši prijatelj. Odlično vam bo šlo, priložnost imate, da sklenete dobičkonosen dogovor, le ne imejte prevelikih apetitov. Malce skromnosti bo dobrodošle.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

V ljubezni se morate odločiti, čeprav vam nekaj še ne ugaja, kar bo še pospešila luna. Tokrat boste izredno zahtevni, saj je to edina mogoča pot. Le dopoldne popazite, morda ste zopet prepočasni.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Na delovnem mestu se boste mogoče znašli v manjšem konfliktu, saj bosta trmasto zagovarjala vsak svoje stališče, pri tem pa ne bosta realno ocenila položaja. Večer vam prinaša iskren pogovor.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Vse vam bo prišlo prav, ko se bo treba odločiti za nek posel, ki bo navzven deloval megleno. Ljubezenske zadeve se danes ne bodo odvijale v pravi smeri.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Vaš optimizem bo danes na višku, zato se ukvarjajte tudi z malenkostmi, ki vam bodo kasneje prišle prav. Popoldne bo potekalo v znamenju dobre volje in smeha.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Začeli ste z najboljšimi nameni, zato tudi nadaljujte tako. Obrestovalo se vam bo, tudi če nečesa ne boste takoj razumeli. V življenju nas dogodki včasih prehitijo in jih lahko sprejmemo šele pozneje.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Nekdo bo zaviral vaše poslovne predloge iz neznanih razlogov. Nocoj si z veseljem vzemite več časa za posteljne radosti, saj vas partner že nekaj časa resnično pogreša.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Pripravljeni boste na novosti, preizkušate svoje moči v neki novi dejavnosti in dobro vam bo šlo. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga že dolgo niste srečali.