Dnevni horoskop za 13. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 13. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 13. februar 2020, astrološko napoved. Preverite napoved ali smernico za vaša astrološka znamenja. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. V času razmišljanja o spremembah, ki bi jih radi naredili, se bo danes potrebno zamisliti. Ugotoviti bo potrebno, katere spremembe vam bodo pomagale pri rasti in osebnem razvoju, katere bodo vzpodbudne in katere tolažilne.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

LUNA JE V ZNAMENJU TEHTNICE

Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim. Predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši.

V medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko. Primerno za skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani.

Rojstva na današnji dan:

Georges Joseph Christian Simenon, belgijski pisatelj
Aung San, burmanski revolucionar
Robert Oliver Reed, angleški filmski igralec
Evald Flisar, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik
Robert Peter »Robbie« Williams, angleški glasbenik

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost. Odkrili boste vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo.

V interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti. Le ti gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu vas bodo obremenili ljudje, ki bodo ves čas nekaj zahtevali od vas. Presenetila vas bo nepričakovana ponudba, ki bo zelo realna, kar vas bo prepričalo v sodelovanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S pomočjo lune v znamenju tehtnice boste začeli bolj konkretno razmišljati o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. V ljubezni se nočete se igrati, radi bi dokončno razčistili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne spreglejte, da kljub ugodni luni v tehtnici trenutno niste v harmoniji z okolico, zato ne pričakujte, da vam bodo kar vsi molče sledili. Naučite se postaviti zase, ampak v pravem trenutku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Močan pečat bo danes imela služba in morali boste razmisliti o tem, kako bi se čim lažje pomaknili naprej, kar z luno v znamenju tehtnice ne bo najbolj enostavno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes ne boste dovolj samozavestni, da bi se uprli določenim zahtevam ljudi v okolici. Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste nekoliko nezadovoljni. Približajte se svoji skritim željam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ne ukvarjajte se toliko z drugimi, pomislite raje nase in se s pomočjo lune v tehtnici čim prej sestavite! Doživeli boste nekaj neverjetnega, kar vas bo ponovno prebudilo. Pustite se presenetiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veseli se boste tistega, kar vam bo ponudilo življenje. Spremljala vas bo ustvarjalna energija lune v vašem znamenju, zato imate pred sabo čudovit dan, poln presenečenj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se boste spraševali, kako bi lahko obenem rešili nekaj družinskih in službenih zadev. Nečesa očitno še niste povsem pozabili in razčistili, čeprav kažete drugačen obraz.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju dela bodite bolj pozorni, posebno pazite na vsako izrečeno besedo. Doma se morate potruditi po najboljših močeh, čeprav si močno želite, da bi vas pustili pri miru.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi odlične energije lune v tehtnici boste danes z lahkoto navezali nove, zanimive stike. Ob tem boste spoznali drugačen pogled na svet, kar širi vaša obzorja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na prve mestu bo danes, ko bo luna v tehtnici intuicija. Dan bo primeren za pomembne projekte. Hrepeneli boste po izzivih in novih dogodivščinah, ki vas bodo popolnoma prebudile.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaša dejanja iz preteklosti bodo danes imela posledice, ki se lahko dotaknejo tudi vaših bližnjih. Pomislite torej, preden se odločite in najprej skrbno ocenite vse situacije.

Preverite tudi vaš ljubezenski horoskop.